עוד כתום!!!

sasuke girl

New member
עוד כתום!!!

אוקע זאת פינת תמיד רציתי להגיד לך את זה! בפינה שבועית זו(כן כן אני החלטתי עליה)תופיע כל פעם דמות שונה מנארוטו ואתם תוכלו להגיד לה כל מה שתמיד רציתם..אז נתחיל באחת האהובות עלי והשנואות עליכם... סאקורה צ'אן!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifסתם פאקצ'ה בכיינית ולא

מועילה בשיט... דמות שלא תרמה לעלילה בכלל!!!, רק יללה כל הסידרה בזמן שאחרים חטםו מכות כדי שלה לא יקרה כלום וכשהיא סוף סוף עשתה משהו זה רק לחטוף מכות בראש עד שסאסקה התעורר או חתכה את השער "אויי יואויי" כשהי באמת מודה שהיא חסרת תועלת כלשהי היא מוצאת תרוץ להמשיך להופיע בסידרה =\ ארגגגגגג!!!!!!!!11אחדאחד

¥otamsh

New member
סאקורה צ'אן...

התנשאי לי?

Deserto

New member
אהה..

היא פסדר תמיד צריך שתהיה דמות שלא עושה כלום ושתהיה יפה ותעמוד בצד..

יעל צאן

New member
@@ סאקורה צ'אן >>

אאא....פאקאצה X.X !!!! יש לה פיצול מאגניב? >>...או שלא OO; ויש לה שיער ורוד :S

קמגארו

New member
לגברת סאקורה צאן שלום רב !

רציתי להגיד לך שאני חושבת שכדי שתרדי מסאסקה כי הוא די רשע וכאלה וגם......אם תהיו ביחד חייך יהיו בסכנה כי מועדון הפנגארלס שתומך בנארוטו סאסאקה גדול וחזק וכוחו רב ! וגם הוא לא ממש סובל אותך ובטח שלא סופר אותך . חוץ מיזה בבקשה תלבשי פחות, כי את לא עושה כלום אז שלפחות ניראה קצת ציצי ! אני מאוד שמחה שגדל לך קצת החזה המשיכי כך ! אה וגם תאריכי שוב שער כי היה לך יותר יפה !!! באהבה שירה ! נ.ב - את די מטומתמת ופאקצית אבל אני סולחת לך ! ושבת שלום. ותמסרי ד"ש לקאקאשי ...!

sasuke girl

New member
סאקורה היקרה

אהמ אהמ.. כמה דברים רק רציתי להגיד לך שאני ממש גאה בך על גידול החזה..זה כבר הופך את מוונאבי בישי מוזר לכוסע נקבתית. תאריכי את השיער..כי באמת מתאים לך ככה..והכי חשוב. אל תוותרי על סאסקה..אני תומכת בכם מאוד מאוד מאוד! מי יתן ויום אחד תיהיי אוצ'יהא סאקורה אוהבת ליעעעת ^^~

Hikaru

New member
לסאקורה היקרה.

סאסונארו.
פרק 288 במנגה ממש מגניב!!!!!!

gloom

New member
אחת היפות../images/Emo66.gif

בנות עם שיער ורוד ועיניים חלולות תמיד עשו לי את זה.. במיוחד אם הם מדברות יפנית

SasuNaru

New member
מכוערת :p

שונאת אותה פקצע מפגרת ^3^ "סאסקה~~~~~~" "סאסקה~~קוןןן~~~~~" פאקינג תמותי @@; אה ו....... SasuNaru רולז שיו P: את יכולה ללכת לאינו או משהו ם.ם;

CBM

New member
סקורה...

תמותי הלוואי ביסורים קשים ימגעילה מסריחה~! הדמות הכי מיותרת בתוכנית.

למעלה