עוד כתב שמצאתי

astral tal

New member
עוד כתב שמצאתי

אבל אותו מצאתי בדרך לתחנת אוטובוס כשחזרתי מהחדר כושר (באותו יום של הכתב הקודם). ראיתם ? שווה לעשות שרירים - מוצאים כתבים. הכתב שייך למורה לכימייה בתיכון כפי שאפשר להסיק מהתוכן. דבר אחד אני יגיד עליה - מעולם לא פגשתי אותה, אבל אני שונא אותה. טוב אוליי לא שונא שונא, אבל מתעב, נגעל, נדחה ממנה, סולד...וכל מיני דברים אחרים... איזה כתב יש לה אינעל ראבאק אלוהים ישמור

astral tal

New member
אני מדבר כל כך הרבה על החדר כושר

שאני מוצא בו כתבים - שתמונה של השרירים שלי פשוט מתבקשת הזה הנה לכם תמונה של פרי מאמצים עילאים ודחיקת הגוף שלי לקצה גבול היכולת שלו. למרות שהתמונה הזו היא כשהייתי בן 16.5 לפני איזה שנה. עכשיו אני יותר שחום קצת מהשיזוף.

אריק!

New member
סחטיין על הגוף. אני מקווה שבצד

השני יש גם כמה שערות שיהיה איפא לתפוס. מחר יום שני אני שב לפעילות גופנית אינטנסיבית לאחר הפסקה מסויימת. אני מתחיל ללמוד קונג-פו. מה דעתך ? מחר יש לי שעור נסיון. ביי. אריק.

astral tal

New member
הרגת אותי

עם ה-שיהיה איפה לתפוס...
ו-מממממ.....קונג-פו. שניה - אני צריך לעשות לעצמי וויז´ואליזצייה מדומה של עצמך עושה קונג-פו. אוקיי עשיתי...... - כן ! מתאים לך
גם יש לך כזה מראה שמתאים לקונג-פו ואומניות לחימה בכלל רק אתה צריך לגדל כזה זקן כמו של הסינים החכמים האלו...שתהיה כזה מאסטר וחוץ מזה באמת לא יזיק לך להוציא ת´כמיות אנרגייה הבלתי נדלות שיש לך על איזה מישהו ככה לפרק לו ת´צורה זה טוב לנשמה - להרביץ לאנשים מכות סתם ככה - ולקרוא לזה קונג-פו איזה קטע היום - כשנסעתי בקו 13 בבאר-שבע בחזרה מהחדר כושר, היה ברדיו את החדשות של שעה 8 של ערוץ 2 ודיברו על הפיגוע שהיה בבאר-שבע - ואיך שמדברים על זה האוטובוס עובר בדיוק בצומת שבה זה קרה - כאילו, בול על המקום שבו זה התרחש...ואני דיברתי עם הנהג באותו זמן ואמרתי לו כמה שזה מרגיש אבסורדי באותו רגע לשמוע את הפיגוע ברדיו ולעבור באותו מקום שבו זה קרה... עוד קטע זה שאתמול בלילה ככה ב-1:30-2:00 שמעתי 3 בומים ממש חזקים - ואז ברדיו גם אמרו שהפלשתינים ירו 3 טילים כאלו על צפון הנגב... אני אומר לכם - הם סימנו את באר-שבע עכשיו כמטרה שלהם. דווקא בשביל להראות לנו שאפילו במעמקי עומקה של ישראל אנחנו לא בטוחים. אבל בסדר - אני לא יכנס על זה עכשיו לדיון פה... רק שתדעו שאם יהיה איזה יום שפתאום אני יעלם מהפורום, ואני לא יחזיר הודעות.... - אז תדעו שזהו, שאני מת
אבל לפני שאני יימות - אני יפוצץ ת´מחבל בקונג-פו כמחווה לאריק

עטרה ב ט

New member
אסטראל, תדע לך שעכשיו אתה חייב

אבל פשוט חייב, להיכנס אחרי כל פיגוע ולדווח שהכל איתך בסדר. זה ענין של פיקוח נפש (כי אחרת אני אמות מרוב דאגה
)

אריק!

New member
הקטע זה לא קונג פו אלא חשבתי שזו

מסגרת מתאימה לי לעבוד על תנועות וגמישות. סה"כ אני עושה ספורט, בעיקר אופנים, ידים ובטן. אבל מאז שהפסקתי התעמלות איבדתי הרבה. אני מנסה קונג פו. עוד אני מדבר אתך נתתי שאגה על הכלב שלי שהרים רגל בפעם המי יודע כמה להשתין בסלון. יש לנו בעיה נוראית אתו. הוא כבר לא צעיר ולפני שנה, אם לא יורדים אתו בתדירות המתאימה, התחיל להשתין + בבית. אתה לא מתאר לעצמך איזה סיוט זה בימי החורף לשטוף את הסלון, וגם אז הריח לא יוצא. הפעם קלטתי אותו ככה בזוית מרים רגל, צעקתי, אבל הוא לא שומע, אז נתתי עליו זינוק קונג פו והוא שיחרר זרזיף וקיבל עצירות. הבת שלי שישבה סמוך כמעט קיבלה התקף לב מהצעקה וקפיצת הקרב שלי. תשמור על עצמך, היום אתה לא יכול לדעת מאיפא זה יבוא.

astral tal

New member
אוי אריק אתה כזה מופרע ! ../images/Emo6.gif

ותודה אני באמת נהייתי עכשיו יותר דרוך ועירני אני אשקרה הולך להיות עכשיו בעל עיניי נץ של מאבטח קומנדו קוברה של ה-CIA המוח שלי כבר מתוכנת לשטח את הגוף שלי על הריצפה או להתחבאות ברגע שהוא שומע בום - באופן אוטומטי שתבין - הקטע של הבום גם ככה כבר דיי מושרש אצלי בתת-מודע ומהווה אלמנט פונקציונלי בלתי רצוני לרגליים שלי לזנק... ברצינות ! הרי בגלל שהייתי מתחרה באתלטיקה בספרינטים - הגוף שלי מגיב באופן אינסטנקטיבי לשמע בום (כמו של האקדח הזנקה) פעם אחת בביצפר ישבתי ככה רגיל לצד ידידה שלי בשולחן - ומישהו הכניס כזה ת´יד שלו לכיתה וירה עם אקדח פיקות - אתה רואה, הרגליים שלי נתנו דחיפה כזו בבת אחת והקפיצו ת´שולחן, כמעט הפכתי אותו... - וחברה שלי נכנסה להלם - וכל הכיתה סובבה אליי את הראש....והייתי צריך להסביר להם,,,,, אז המורה עושה - "טוב, השעור עכשיו זה על ההיסטורייה של ישראל, לא של האתלטיקה של אסטראל" ככה שזה מהווה לי ייתרון - איך שאני שומע בום, אני שם זינוק וחוץ מזה אין מצב שמחבל יתפוצץ לידי - אני יבוא אליו - "אשלונק ?" וטראח יכניס לו סיבובית ישר לאישון יאללה אני הולך להתקלח... אהה ולגבי הכלב - מה הקטע עם זה ?! תאלף אותו הכלבה שלי D.J מאולפת חבל על הזמן (בערך - היא מצייתית רק אם אני מחזיק אוכל ביד חחחחח..... ) אני עכשיו מתחיל לאלף אותה עוד דברים... אתה יכול לעשות איתו את אותו הדבר באותה מידה לגבי כל דבר שאתה רוצה שהוא יעשה (או במקרה הזה, לא יעשה) ונגיד, לאלף אותו לפתוח ת´דלת בעצמו ולרדת להשתין (זה הכלבה שלי כבר למדה לבד לפתוח ת´דלת - זה היה קטע - לא הבנו מי משאיר ת´דלת פתוחה כל הזמן עד שראינו אותה פותחת אותה בעצמה) איך קוראים לכלב שלך ?

אריק!

New member
תשמע שום תאוריה לא עובדת עליו.

קודם כל הוא פאראנואיד כלפי מבוגרים, כנראה בשל היסטוריה לפנינו של מוכה. אני מצאתי אותי חוצה בפראות כבישים והצלחתי בקושי רב לתפוס אותו. שבוע הוא לא יצא מתחת לשולחן. כעת הוא כבר 6 שנים אצלינו, ויצר קשרים חברתיים רק עם הילדים. שומר דיסטנץ מגדולים. למשל, אם אני יושב בסלון וקורא לו, ונניח שהוא שומע, הוא מתסכל בחשדנות והולך לכוון השני. לפני כמה חודשים כמעט נהרג באופן טראגי מהמעלית. זה מזעזע מכדי לספר זאת כאן. יאללה להשתמע.

עטרה ב ט

New member
היא דוקא לא נראית לי רעה או משהו

ונראה לי שכימיה מאוד מתאים לה. הכתב שלה מסודר כמו גבישים יפה יפה כזה ובכל זאת מצליח לשמור על רמה של ענין ומקוריות.

למעלה