עוד כשלון

עוד כשלון

הי בנות
אחרי 3 שאיבות ו-4 החזרות שוב קיבלתי שלילי.
נמאס לי כבר משאיבות. זה מאוד מכביד עלי.
האם אתן חושבות שבגילי עם FSH 9 שבדקתי לפני שנה שאוכל להכנס להריון בהזרעה ללא הורמונים?
האם שווה לנסות או שזה בזבוז זמן?
תודה

אליסקה

New member
לדעתי בזבוז זמן

צר לי על הכשלונות. אני באותו מצב בדיוק (3 שאיבות, 4 החזרות).
לשאלתך, ד"ר גולדברג כתב אתמול בבלוג שלו כך: "מטופלות שעוברות הזרעות בדר"כ לא מודעות לעובדה שמדובר בטיפולים שנחשבים יחסית לא אפקטביים (סיכויי הצלחה מקסימליים של 20%)".

אליסקה

New member
מהבלוג של דורון גולדברג שוב:

"החזרת עובר יום 3 נותנת בערך 30% הריונות. החזרת עובר יום 5 נותנת בערך 40-50%".

עשיתי 4 הזרעות לפני שנתיים ונכשלתי. ואז עשיתי כמה IVF

ונולד לי בן
מאז עברו שנתיים

a morph

New member
האם ניסית הזרעות בעבר? האם הרית בעבר?

באופן כללי הסיכויים להריון טבעי או בהזרעות טבעיות בגיל 41 נמוכים, אבל זה תלוי גם בעבר הפיריוני שלך:
אם הרית וילדת בעבר, ייתכן שהסיכויים לא רעים; אם הרית בהזרעה בעבר (הקרוב...), ייתכן שהסיכויים לא רעים, וכו'.

acka

New member
אולי כן ואולי לא

הנבואה כידוע ניתנה לשוטים וכולנו יכולות רק לנחש.
חברים פה הרבה נתונים - כמה הורמונים קיבלת? כמה ביציות שאבו? איך היו העוברים? באיזה יום מחזירים לך? איך הרירית? הזרע?
אני מודה שלו הייתי בגילך הייתי ממשיכה עם הטיפולים ועושה הזרעה על בסיס טבעי בין הסבבים כדי להרגיש שגם האפשרות הזו מוצתה.
&nbsp
&nbsp

הי שוב

קיבלתי הורמונים 100 מוניפור. נישאבו רק 2 ביציות בכל סבב ששתהן הופרו. אמרו לי עוברים יפים אף פעם לא קיבלתי דוח. הזרע - מתרומה. הרירית תמיד על 10.
יש לי לחץ משפחתי לא להמשיך בשאיבות מאחר ואני חד הורית + ילדה אותה הריתי גם ב- IVF לפני שנתיים ןזה לאחר כשלון של 4 הזרעות עם הורמונים שעשו לי מלאאאאא ציסטות.
נראה לך שהרופא יאשר לי הזרעה ללא הורמונים ? אני דואגת שזה בזבוז זמן ומפחדת לבדוק FSH. שנה שעברה הוא היה 9

למעלה