עוד כמה תמונות

tooom

New member
כמה עולה ג'יפ כזה שנת 81?

קיבלתי רכב חברה ואני שוקל למכור את המוסו ולקנות משהו יותר זול (טסט, ביטוח, חלקים...). סופה בנזין ישן בהחלט יכולה להיות אופציה סבירה לרכב של טיולים של סוף שבוע.

אפטרשוק

New member
טום

אין סופה שנת 81 אתה מדבר על סיקס שנת 81 אתה יכול למצוא גם ב3000 ש"ח הכל תלוי מה יש בגיפ אין מחירון לגיפים כמו שאתה רואה הגיפ שלי היה שנת 81 אבל עולה יותר ממוסו חדשה.

tooom

New member
אני בספק עם הוא עולה יותר ממוסו חדש

(140 אלף) אבל אני מחפש רכב רק לטיולים של סופי שבוע בערך עוד שלושה חודשים אני אמכור את המוסו בצער רב וכנראה אחפש סופה 93 או סי ג'יי סגור שזה בערך 20 אלף ש"ח, כי להחזיק רכב דיזל כרכב שני לסופי שבוע לא ממש משתלם לי עכשיו. ואחרי שאקנה סופה אני אצטרך גם תור קבוע לכירופרקט... בינתיים אני נהנה מהמוסו והרבה...

תום

CJ מהמודלים 86-90 יכול לעלות כ10000-15000 שקל.כך שישאר לך לא מעט כסף ממכירת המוסו לשיפורים ושיפצורים.ואין צורך בכירופרקט ניתן להרכיב לגיפ כסא הידראולי שאפילו כסא המוסו שלך מחוויר לעומתו. טסט:1200 שקל.ביטוח חובה כ2100 שקל תהנה

tooom

New member
איל אני לא מדבר רק על הכסא

יצא לי לא מעט לנסוע בסופות עם כיסאות הכי חדישים ויקרים שיש ועדיין הנסיעה לא משתווה לנסיעה במוסו. יש הרבה חסרונות למוסו אבל מבחינת נוחות נסיעה הוא עולה על מרבית הג'יפים שנסעתי בהם (וזה לא מעט). אם אני ימצא סופה ב 15000 ישאר לי יותר מ 35 אלף לשיפורים שזה "לא רע" לא? ד"א טסט אני משלם עכשיו 2866 ש"ח מקיף 5000 ש"ח חובה 2387 ש"ח ואני נוסע בו רק ארבעה - חמישה ימים בחודש.

Noam Katzir

New member
סופה...

אם אתה רוצה סופה נוחה כדאי שתבדוק את זו, היא נוחה מאד יחסית לשאר הסופות, ועל כל שאר השיפורים כבר תוכל לקרוא לבד. *המחיר שלה ירד מאז כי הטסט כבר לא לשנה.

למעלה