עוד כמה תמונות...

• פותח הנושא chisi
  • פורסם בתאריך

chisi

New member
היי, למה לי להיכנס?

למה עלי להיכנס לאתר הנל? האם עלי ליראות שם משהו?! עדכני אותי...

chisi

New member
חבר´ה, אני יודע שאתם רוצים עוד...

אבל אני לא רוצה לפוצץ פה הכל מכה אחת... אני אעלה יותר מאוחר בלילה כשאני אחזור מהעבודה(כרגע אני בעבודה) אז stay tuned!!! ו... תודה רבה על המחמאות לגבי הצילומים... וגם... אני רוצה להודות לאלירן ברדוגו...(אם הוא נכנס לפה...) אחלה בן-אדם! בזכותו נכנסתי לבית רסיטל. תודה אלירן. אילן

amirbilu

New member
כולם לקרוא!!בנוגע לאתר!

אל תיכנסו לאתר www.lva.up.co.il!!! דבר ראשון הוא נגוע בוירוס! דבר שני,הוא מציג את עצמו כהאתר הרשמי של לחיי האהבה,שזה בודאי לא נכון,כי האתר הרשמי של לחי האהבה,הוא של ערוץ 3! עשו טובה,אל תתרחו להיכנס ולהדבק!

אמיר, בבקשה ממך../images/Emo70.gif

הרי הוא אמר שזה שהאתר נגוע בוירוס זה לא נורא
כל אחד שיעשה את השיקול שלו, ויחליט לבד אם המנהל הוא מההפקה, אם האתר עלול לגרום נזק למחשב שלו או אם הוא קרוב להיות האתר הרשמי של הסידרה. היה גם עוד אתר שהציג את עצמו כאתר הרשמי של הסידרה (lbo.up.co.il?), ואם זה עד כדי כך מפריע למישהו, הוא יכול לפנות להפקה או לרשות ICP בעניין.

deep ocean

New member
האתר שלו באמת נגוע בוירוס

וחבל שאנשים ידבקו בוירוס, כי אין להם נורטון מעודכן וכו´!!!! זה עבירה שהוא מפרסם את האתר כאשר הוא יודע שהוא נגוע בוירוס!!!! זאת ממש חוצפה!!!!!!!!

pompii

New member
אחלה תמונות../images/Emo13.gif

יעל יצאה ממש טוב סופי לא משהו אלי מפחיד בתמונה הראשונה ושלומית ממש נשמה וניבה חמודה
השחקנית האהובה עליי
תביאו עוד!

pompii

New member
למה האתר הרשמי של "לחיי.." הוא

ערוץ 3?? צריל להיות לסדרה אתר משלה אתר יפה ומושקע כמו של עמי ולא אתר של ערוץ טלוויזיה גם יש שם כולה תמונה אחת לכל שחקן וסיפור חיים זה לא אתר טוב...

וואו יעל יצאה טוב!!!!!

ואיזה חמודה היא הייתה עכשיו ביצפאן, מותק. רק בתמונה הזאת עם סופי, לא הבנתי...היא ניסתה לחייך??? וניבה, סחתן אחלה תמונות!!!! - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

למעלה