עלית על תובנה מופלאה../images/Emo45.gif
יש אופציות בחיים, אופציות שיכולות להתממש ויכולות להתממש אחרת. אנחנו בוחרים את חיינו מראש אבל בצורה של האופציות. אנו בוחרים מפה מאוד מורכבת של אופציות היכולות להתממש ויכולות להתממש אחרת. זה תלוי רק בנו מה יקרה בסופו של דבר. יש הרבה מעבר למה שאנו רואים עכשיו. אנחנו מורכבים ממליוני חלקיקי אור היוצרים רשתות של אנרגיה הקשורות ושלובות לעוד מליוני רשתות של אנרגיה דומות ושונות. הכל נמצא בסינכרוניזציה פועמת כל הזמן. מה שאני אומר עכשיו משפיע על עוד המון חלקים שלי ועל עוד המון חלקים אחרים , ואנשים אחרים. האוויר שאני נושם הוא תוצאה של מערך קבלה נתינה של אדם וטבע. אנשים פולטים פחמן דו חמצני ועצים ניזונים ממנו ופולטים CO2 אותו אנחנו בני האדם נושמים. ויש עוד המום דוגמאות לאיך הכל קשור ומושפע ומשפיע על הכל. אני כועס פה והאנרגיה הזו זורמת בחלל ומגיעה לטבע ולאנשים ואני משפיע עלייהם. אני שמח ואוהב והאנרגיה הזו זורמת בחלל ומשפיעה על הטבע ועל האנשים. שאני יוצר לעצמי את המציאות זה אומר שאני נותן לחיים להיות ונכנס ומשתלב בזרם שלהם. שאני מפסיק לנסות ולשנות את הטבעי ואת הרגעי, שאני מפסיק לנסות לשלוט בהכל! שאני רואה לנגד עיניי מציאות , מתכוונן אלייה, ועוזב. ככה אני מאפשר למציאות הזו להתגשם ולהיות פה בעולם שלי. שאנחנו מבינים שיש מליון אופציות בחיים ואחת מהן היא האופציה של התעוררות ושינוי החיים שלנו, אז אנחנו יוצרים מציאות אחרת למשל. כל זאת למרות שבחרנו להתעורר ולשנות. הבחירה עדיין לא אומרת שבטוח שהחוויה תתקים במציאות הפיזית שלנו עכשיו. זה למה למשל אנחנו מתגלגלים המון פעמים. המון פעמים איננו מסוגלים ליישם את הבחירות שבחרנו, איננו מסוגלים לסגור מעגלים, איננו מסוגלים לבחור. זה בסדר זה חלק מהחיים, וזה מה שיפה.