עוד כמה שעות....

שיר29

New member
עוד כמה שעות....

הילדים של כולנו יחזרו למסגרות. יותר מהכל אני מאחלת להם ולנו שנה של שקט... בלי פיגועים בלי מלחמות....שקט. שנה של בטחון בכבישים, ללא תאונות, אם כל אחד מאיתנו יגלה מעט אורח רוח, סבלנות וסובלנות. שנה של אהבה המון אהבה, סבלנות אחד כלפי השני, הקשבה. שתהיה לכולנו שנה מתוקה שקטה ובטוחה מכל ה-
שיר29

סנדי32

New member
שירוששששששש../images/Emo25.gif

[URL='http://'] אמן אמן אמן ואמן [/URL] שבירכתך תתגשם ותהיה לנו שנה טובה מוצלחת ובטוחה אוהבת סנדי32

LIRI שלירי

New member
שיר אמןןןן ותפילותייך יתגשמו |חיבוק

אמן ואמן ששנה זו תהייה שנה טובה על כולם שנה של בריאות שנה ניפלאה ומקסימה ובמיוחד שנה של שלוםםםםםםם ואמן שילדנו תמיד אשר יהיו ישמרו מפני אסונות לכל ילדי ישראל שיהייה בהצלחה בכל אשר יהיו ושיצליחו בכל אשר יפנווווו

עוד כמה שעות.....

והנה זה מגיע...... הבוקר בפתח, כולם נירגשים לקראת השנה החדשה, אני במיוחד נירגשת מאוד, הבן הבכור - לחטיבה מחר, והבן התינוק שלי, לכיתה א´ - השמחה כפליים! לכל ילדי בית ישראל, שנה טובה ומבורכת, שנת בריאות ושלום, שתזכו לאויר צלול כיין, ותשארו תמימים עדיין, מי יתן ולא תלמדו בדרך הקשה, בפרוס עליכם השנה החדשה. שנה חדשה עם רימון ותפוח, וסופי שבוע יעברו באופן רגוע, שיום יום יהיה לכם חג, שתהיו מאושרים עד הגג. לשנה החדשה - יש לי בקשה לאחל לכולם מכלב הלב שלא תדעו דווי וכאב. אל תחשוב מה היה פעם, כי אין לכך טעם חשוב מה יהיה מחר, ואז יסתדר כל השאר. ראש השנה הוא חג משאלות הלב, חג שבו נייחל ובו נבקש: שתחל שנה וברכותיה שתהיה השנה הבאה עלינו לטובה, מתוקה כדבש שתבוא שנתינו שלום וימינו חיים. היום הזה נולדה שנה חדשה האויר נמלא משק כנפי תקווה לשנת שלום, תנופה והתחדשות בין עצב ואושר, בין אבל לשמחה נוסיף ונייחל כי: תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה. ואימרו - אמן ! מדליקה

למעלה