עוד כמה שעות טסט

Metal † Heart

New member
עוד כמה שעות טסט

(נקווה שהוא האחרון..) ויש לי כמה שאלות: -הטסטר יודע איפה אני גרה? -הבנתי שאני נבחנת עם שלושה אנשים, היה למישהו מצב כזה? מותר להבחן שלושה? או שאחד מאיתנו בהכרח יצטרך להבחן לבד? -ואי אפשר בלי השאלה הנפוצה: מה אתם אומרים על השעה 2:30-3:00?

אזרח111

New member
../images/Emo9.gif

1. נו בטח. אם הוא חושב שאת ממש
הוא ייקח את הכתובת מגורים שלך מהתעודת זהות. צפי לטלפונים באמצע הלילה. 2. אממממ, לא שמעתי על טסט עם 3 אנשים. אבל אני לא רואה סיבה למה שזה יהיה אסור ולמה שזה יהיה אכפת לך? 3. אחלה שעה. בשעה הזאת כולם ישנים צהריים או נמצאים בעיצומו של יום עבודה. הבלאגן מתחיל ב4 מתי שאנשים מתחילים לסיים לעבוד. בהצלחה. ולא להתרגש...שלא תפילי את הילד

Metal † Heart

New member
../images/Emo6.gif

1. תגובה צפויה מצדך
הסיבה שאני שואלת היא שאם הוא יודע איפה אני גרה אולי הוא לא יעשה את הטסט קרוב לסביבת המגורים שלי, ויעדיף לערוך את הטסט במקומות שיש סבירות פחות גבוהה שאני אכיר.. אז רציתי לדעת אם על הטופס הירוק, או באחד הטפסים כתובה הכתובת שלי.. זה הכל, אין בי שום מחשבות זימה כלפי הטסטר, תאמין לי..
2. אכפת לי! טסט שעבר הייתי לבד והיה רע. 3. יופי
תודה, יהיה טוב

אזרח111

New member
חחחחח

1.שוב, מה אכפת לך אם זה קרוב לבית או לא? אם הוא ייבחן אותך קרוב לבית אז עצם העובדה שאמא שלך קצת יותר קרובה אלייך תעודד אותך ותגרום לך לנהוג יותר טוב? :p הכבישים הם אותם כבישים, התמרורים הם אותם תמרורים, החוקים הם אותם חוקים, שאר הנהגים המפגרים הם מפגרים בכל מקום. תאמיני לי שאין הבדל בין להיבחן באילת או בין להיבחן בבית שלך. 2. שוב אמונות טפלות ... אשמח להסבר רציונלי... אין באמת הבדל בין להיבחן לבד לבין להיבחן בקבוצה, ככל הידוע לי לפחות. 3.טופי

Metal † Heart

New member
חחח לא קשור..

1. יש הרבה הבדל, כי את המסלול שבסביבת הבית שלי אני עושה כל שיעור, שם אני יודעת לנהוג הכי טוב, וגם שם הכי קל, אין הרבה בלאגן.. אני בטוחה שאם הטסט יערך קרוב לבית שלי הסיכויים לעבור את הטסט הזה יותר גבוהים.. 2. שום אמונה תפלה, פשוט לא בא לי להיות לבד.. אבל אולי באמת עדיף להיות לבד, כרגע הגיע לידיעתי שאני מכירה את הבחורה שאיתה אני הולכת לעשות את הטסט, היא מעצבנת ברמות אסטרונומיות..

barstick

New member
הכי טוב

זה לנהוג לבד כי אז זה ממש מדמה שיעור נהיגה את הטסט השלישי עשיתי לבד ועברתי! ולא נראה לי שהוא מתעמק באיפה שאת גרה חחחח והשעה בלי לבאס נשמעת דיי מעפנה.. אבל זה מאוד תלוי באיזור שאת נוהגת.. אם זה לא בקירבת בית ספר או ילדים קטנים אז זה ממש ממש אחלה אז שיהיה המון בהצלחה!

MrJacKasS

New member
אתה לא צודק

כביש מוכר לך הוא כביש שאתה כבר יודע מה לעשות בו ומכיר אותו טוב. מקום שבו אתה נתקל לראשונה אתה צריך זהירות יתר לגבי התמרורים ושאר הדברים במקום. אתמול נסעתי בצומת מורשה ..תמיד אני לוקח ימינה לת"א (מכיוון כ"ס) אבל הפעם המשכתי ישר וזה צומת גדול, ויש גבול קטן בין הפנייה שמאלה ובין ההמשך ישר וכמעט לקחתי את השמאלה וברגע האחרון הצלחתי לשים לב שהחץ על הכביש שאני בו הוא שמאלה ולא ישר והיימנתי .. מצד שני, מסלולים עירוניים או כאלה שאני מכיר טוב, אני יודע מה לצפות וכבר מכיר את החוקים והתקנות לגבי אותו מקום.

aviGODFATHER

New member
השעה לא משהו לדעתי...

כי זה השעות שילדים חוזרים מהבצפר ויש אנשים כאלה מעצבנים שיקפצו לך לכביש רק כדי לראות אותך נכשל.

aviGODFATHER

New member
אההה וכמובן...

בהצלחה
הלוואי שילך לך יותר טוב ממה שלי הלך היום בבוקר.

Metal † Heart

New member
נכשלתי ../images/Emo10.gif

היה לי את הטסטר הכי חמוד בעולם, אבל אני בטמטומי לא עצרתי לילד במעבר חצייה. אני לא מאמינה שזה קרה.. מותק של טסטר היה לי (
) באמצע הטסט הוא אמר לי לעצור ואמר שהוא לא יכול להמשיך ככה את הטסט שאני כלכך בלחץ.. חח הדליק לי מזגן, פתח לי חלונות.. התחיל להסתכל על התעודת זהות ולהוציא משם דברים, ממש התאמץ כדי להרגיע אותי הבחור..

barstick

New member
אוווו...

לא נורא.. הכי חשוב זה לא להילחץ!! לעבור טסט רביעי זה סבבה[= בהצלחה בפעם הבאה!

aviGODFATHER

New member
בהצלחה בטסט הבא../images/Emo70.gif

גמני נכשלתי היום אבל היה לי את הטסטר הכי קר בעולם. איך שהוא נגע לי בהגה כבר הבנתי שנכשלתי וגם הראתי את זה... הוא מצדו לא ניסה לבוא ואפילו במילימטר לקראתי (אני לא מבקש שיעביר, רק שירגיע קצת...)

Metal † Heart

New member
היתה לי בטסט הראשון אחת כזאת..

יהיה טוב, בסוף כולנו נעבור. (נכון?
) תודה, ובהצלחה גם לך!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

ונראה לי שאם הייתי נבחן אצל אישה הייתי יותר רגוע. נשים נוטות להיות יותר מתחשבות. וחבל שכל הבוחנים הם כאלה מבוגרים... חבל שאין מישהו בן 30 או משהו כזה, הם יותר מתחשבים..

Metal † Heart

New member
נוטות להיות יותר *נאציות

התכוונת.. סתם.
לי אישית יצאה בוחנת ממש רעה, ולמרות שהגיע לי להכשל, היא היתה צריכה להיות קצת פחות.. גועלית.

gold ayelet

New member
לא נורא טסט הבא!! את מפ"ת נכון?

מי היה הטסר? איך קוראים לו... וואי הוא נשמע ממש חמוד! באמת שלא נורא אני עברתי השבוע טסט 5 ! יאלה וכשייגמר לי המלווה כבר לא יהיה לי אכפת אז מס' טסט זה..

למעלה