עוד כמה שירים ..

danistar

New member
עוד כמה שירים ..

אהבה לנצח אוהב אותך היום אוהב אותך מחר אוהב אותך לנצח רק שלא ישתנה הירוק שביער בכחול שבים הלבן של השלג לא משנה האתמול לא חשוב המחר העיקר זה היום אוהב כאן ועכשיו ריח גופך טעם שפתייך מבט עינייך אהבה מסוכנת שיר שנכתב בעקבות הפיגוע במסעדת "מצא" בחיפה בחול המועד פסח בתקופה הקשה מבחינה כללית של הפיגועים והפרטית מבחינת ההתפכחות שמההתאהבות הזו לא יצא כלום . בחוץ יורים אין אנשים בקניונים אני חושב עליך רוצה לנשק את שפתותיך החיים בארץ לא פשוטים ברחובות חיילים ושוטרים את לא כאן לא יודע היכן הפיגועים נמשכים היהודים נטבחים המחשבה מתרוצצת הרגשנות מתערבבת מגייסים מילואים אני רואה עצמי שוב במדים רוצה שקט רוצה אותך הצעת נישואין ורד אדום קופסת שוקולד פתוחה טבעת זהב מפה לבנה נרות בוהקים כוסות יין לבן אח מחמם כורסה מקטיפה שטיח פרוס הרבה צחקוקים שאלה מהותית דממה לשניה כן .. שמלה לבנה חליפה כהה טבעת זהב זהו להפעם ..

אממממ אז ככה ../images/Emo3.gif

יש דבר כזה אהבה לנצח?? אני מכירה את הנצח אבל איך האהבה מתקשרת אליה?? מגרדת מתחת למשוש שמאל עם פרצוף תמוהההההה והאהבה מן הסתם מאד מאד מסוכנת, השבילים שלה מפותלים ולפעמים יש עליה קוצים רבים ואין ספק שמתק שפתיים יכול לרגע או שניים...... להרפות מהמתח שבשמיים. נהנת לקרוא את השירים. רק טוב!!!

danistar

New member
מממ .. יש לך שאלה טובה

קחי למשל את סלוודור דאלי וגאלה . מספרים שהוא לא בגד בה עד יומו האחרון וזאת למרות שאיזשהוא שלב היא עברה להתגורר בבית משלה והיתה מארחת שם מאהבים לרוב . מספרים שהוא היה כותב לה מכתב בכדי לבקש לבוא לבקר אותה ורק לאחר שהיתה משיבה לו היה בא לבקר . יש המון סיפורים על אהבות נצחיות ( בסופו של דבר למרות המאהבים היא אהבה אותו עד הסוף ) . כנראה שיש דבר כזה והוא מאוד נדיר . בקשר לקוצים אכן בגלל שמדובר ברגש חזק הוא בהחלט יכול להפוך לקוץ . צריך רק להיזהר שלא להידקר .

אני תמיד שואלת שאלות טובות../images/Emo9.gif

אומרים שהשאלה היא קצה התשובה. ואכן יש נדירים והם מיוחדים וכה מעטים, לכן הם כל כך מיוחדים ונדירים וקוצים אני דווקא אוהבת
כי בין הקוצים אפשר למצוא פרחים מיוחדים.... אם יש משקפת נכונה, כמובן. ואין ספק שזהירות היא שם המשחק. רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
דני, שיריך יפיפיים, ובפרט השיר...

"הצעת נישואין". מקווה שתמצא את זו שתהיה ראויה לאהבתך.

למעלה