עוד כמה נחכה? חח

QbAlani

New member
עוד כמה נחכה? חח

אתמול הייתי בטוואר ראקורדס והאלבום החדש עדין לא שם למרות שעבר כמעת שבוע ממתי שהוא יצא מישו יודע פחות או יותר מתי הוא יצא?(לחנויות)

SuperTom

New member
הוא הגיע לפיקולו (נהריה)

קיבלתי היום את הטלפון המיוחל :) היום בערב אני ו-MTM בדייט פרוע אל תוך הלילה P: LMAO אני די בטוח שיש להם את הספיישל אדישן, אם אתם גרים בצפון ומתחשק לכם.

Erezh21

New member
אם יש לך את הספיישל אדישן

הוא אמור להיות ספר, שבהתחלה שלו יש דיסק ובסוף שלו DVD.

SuperTom

New member
i know, מקווה שיהיה

למרות שבמילא הזמנתי את הסופר-ספיישל-אדישן הזה מהחנות הרשמית, אבל אני אשמח לראות את ה-DVD עוד לפני :)

sapir lee

New member
תהנו בדייט

אני כנראה אקנה אותו ביום חמישי בעזריאלי... אבל עם הטאוור האלה אי אפשר לדעת

uk14

New member
היום בצליל ברעננה!!!

אני קונה את זה היום!!@@ איזה כיףףף סוף סוף

uk14

New member
2 סניפים:)

צליל חיפה - שני סניפים בחיפה קניון חיפה, רח' משה פלימן 4 חיפה - טלפון: 04-8501161 מרכז חורב, חיפה, טלפון: 04-8244374 בהצלחה

SuperTom

New member
האלבום בידיי...סוף סוף...

והנה אני מתפנה לשבת ולשמוע אותו עם האוזניות, אוי ההתרגשות :) נתראה בעוד שעה פלוס עם הביקורת. ואגב...הספיישל אדישן, כצפוי, יגיע רק עוד 3 חודשים...אבל כל כך לא איכפת לי מזה כרגע. i'm outta here

sapir lee

New member
מחכה לביקורת שלך :)

היא בטח תהיה הכי נורמלית, כי היא ממעריץ אמיתי שלי לינקין פארק

Punkd1

New member
יהיה מעניין לקרוא את הביקורת של המעריץ מ'ס 1

בארץ .. ואם הוא במקרה לא בארץ ויצא להופעה של לינקין פארק ... אז הוא מ'ס 1 בחו''ל ... =] חחחחחחח מעניין מה תהיה דעתך =] ... תן ציונים לשירים כמו שאני נתתי ... יהיה מעניין לראות אם נהיה תואמים =] חחח אגב אני זה שזכה במקום השלישי בתחרות הקודמת של עיצוב העטיפה לאלבום החדש =]]]

Jo MilleR

New member
../images/Emo175.gif רגע הספיישל אדישן צריך להגיע לארץ???

ואם כן מתי???

SuperTom

New member
בערך עוד 3 חודשים

כרגיל, אנשים בארץ הזאת עובדים הפוך ובצורה לא הגיונית. למה לא לייבא את הספיישל אדישן יחד עם הגירסה הרגילה? זה מאבד מהטעם של זה להביא גירסה נוספת כמה חודשים אחרי שהרגילה יצאה. גירסה רגילה = למי שפשוט אוהב את המוזיקה או מעוניין לשמוע את הדיסק וזהו. גירסה מיוחדת = למעריצים השרופים שרוצים משהו אקסטרה. אבל מן הסתם רוב המעריצים לא ייקנו פעמיים את האלבום (לא כולם מטורפים כמוני), רק בשביל DVD עם כמה תוספות נחמדות. oh well, העיקר שהאלבום הגיע סוף סוף לארץ! מקווה שתמצאו אותו בחנויות הקרובה אליכם השבוע.

Jo MilleR

New member
../images/Emo175.gif אני הולכת לחכות שדוד שלי יביא לי את

הגרסה המיוחדת שהוא יבוא לארץ עד אז אני ימות לי פה מציפייה

למעלה