עוד כמה דקות

wawadhani

New member
עוד כמה דקות

בערוץ 23 תכנית על Cream. או כפי שכתוב "קצפת" לכל מי שמעוניין... אז תהנו!

wawadhani

New member
אז ככה

למי שפיספס (עבד או שבדיוק היה עסוק בלהשליך טלוויזיות מהמרפסת) או שלא ממש מכיר, להקת "קצפת" בסך הכל מורכבת משלושה רוקרים מזדקנים - אריה, יעקב וזנגביל. בתוכנית הראו אותם בהופעה בפאב השכונתי של אלברט. מקום דיי רעוע ובפעם האחרונה ששמעתי היו בו 4000 חורים... סתתתתתתתתתתתם... היה מגניב לגמרי! אחחח... אולי גם אני אזכה לראות פעם את אריק (תעשה לי ילדים) קלפטון בהופעה חיה

strangebrew

New member
או לחלופין עסוקים בלהגן על המדינה..

מישהו הקליט? יש שידור חוזר? אני רוצה לראות :(

Barmelai

New member
או לחילופין עסוקים בלהגן על המדינה

מפני אלה שמגנות יותר מדי בהתלהבות על המדינה. מה קורה אלינה? את מואילה לקפוץ רק כשוואה וואה כותבת "קצפת" "אריק" ו"תעשה לי ילד" באותה הודעה? עזבי, לא מציאה גדולה, ממילא יש לילדים מאריק חיי מדף די קצרים (אם המדף מספיק גבוה)

strangebrew

New member
עכשיו אתה מצדיק את הכינוי שלך /tapuzforum/images/emo13.gif

רשע מרושע! האמת שכשאני חוזרת בסופש אני כל כך גמורה שהמחשב זה הדבר האחרון שאני חושבת עליו. אבל מחר יוצאים חמשוש ובראשון יש הדממה, כך שתשמעו ממני קצת יותר /tapuzforum/images/emo13.gif

wawadhani

New member
תראה, תשמע, תבין...

ברגע שכותבים "אריק" ו"קצפת" באותה הודעה, לא צריך אפילו לפרט, הקשרים של זמן מקום פשוט לא רלוונטים. אנשים עוזבים את כל מה שעשו עד לאותו הרגע, כולל מטווחים ושמירות כדי להציץ במתרחש... ואל תדאגי אלינה, נדאג להשיג לך את ההופעה

fenriz

New member
מי שרוצה ילדים מאריק

יכולה לבקש את מספר הטלפון שלו מלא אחר מאשר יוני נמרי. כמו שכולם יודעים יודעים קלפטון ויוני חברים מאוד טובים, וקלפטון גם ניגן גיטרה סולו באלבום הנפלא 'שקט מעולם אחר'.

John Barleycorn

New member
החבר הכי טוב בעולם שלו ../images/Emo13.gif

בגילו קלפטון יכול לעשות ל- wawa מקסימום נכדים.

למעלה