תפוחית מעלפת
New member
עוד יש לנו תקווה :/
אנשים! אני מרגישה נהדר... ואני רוצה לשתף את כולכם... חברה שלי הזמינה אותי שלשום ליומולדת.. , חשבתי לעצמי אני אקפוץ אליה לשעה שעתים... שעה 10 גג אני בבית!!! גם ככה בטח לא יהיה משהו... היא דתיה, ויהיו שם אנשים שונים... איזה שעה עשר ואיזה נעלים!? חזרתי הביתה בשעה 1! ועוד הייתי בין האחרונים! הייתי מתה להישאר עוד אבל הייתי
שם
החברה שלי.. בחורה דתיה, שומרת... ממוצא פולני, היא חיה מבחוץ חיים חילוניים, ומבפנים חיים דתיים... ליומולדת שלה הגיע המגוון הכי גדול של אנשים שרק אפשר לראות! רוסים, פולנים, תימנים עולים, צברים דתיים וחילוניים! ואחרי חצי שעה.. כולם התערבבו עם כולם.... ולאף אחד לא היה אכפת.. לא מהמוצא אחד של השני.. לא מהאמונה אחד של השני.. מכלום... זאת הפעם הראשונה בחיים שלי.. שהרגשתי קשורה בארץ הזאת... זאת הפעם הראשונה שלא הייתי צריכה להיאחז בקבוצה של הרוסים כי רק שם מקבלים אותי כמו שאני! (מה שמזכיר לי שאת הקבוצה של הרוסים של נס ציונה שפעם הייתי מסתובבת איתה נטשתי מזמן, כי דווקא הם לא קיבלו אותי כמו שאני "או שאת מסתובבת עם איזירים או איתנו!") אין זה היה פשוט מדהים... לרגע התיישבתי לי בצד.. והתסתכלתי על כולם... חשבתי לעצמי שאם הייתי יכולה להקליט את כולם ולהראות לעולם עד כמה אפשר להנות אחד עם השני בלי לשים לב לשוני בין האנשים זה היה יכול להיות מדהים... יצאתי מהבית שלה עם הרגשה כזאת נהדרת...
אנשים! אני מרגישה נהדר... ואני רוצה לשתף את כולכם... חברה שלי הזמינה אותי שלשום ליומולדת.. , חשבתי לעצמי אני אקפוץ אליה לשעה שעתים... שעה 10 גג אני בבית!!! גם ככה בטח לא יהיה משהו... היא דתיה, ויהיו שם אנשים שונים... איזה שעה עשר ואיזה נעלים!? חזרתי הביתה בשעה 1! ועוד הייתי בין האחרונים! הייתי מתה להישאר עוד אבל הייתי