עוד יותר טוב

ingage

New member
עוד יותר טוב

אתר עוד יותר טוב עם הפתיחים של כל העונות (בגרמנית, אבל לא נורא) גם עם רקע לדסקטופ של הכדור http://www.spookyweb.de/sevendays/index.htm

היה בעיה אם Siriusnip ימחוק../images/Emo60.gif

היה בעיה אם Siriusnip ימחוק לך את אחת ההודעות שכתבתה??? כי שתי ההודעות אותו דבר וSiriusnip בדרך כלל מתעצבן שלא משרשרים כמו עכשיו

ingage

New member
תקשיב ותקשיב טוב

מה זה בכלל לשרשר? מה זה חוק או משהו כזה? אני לא מציף את הפורום, לא מקלל, ואין שום סיבה שלא תתנו תגובה להודעה. זה בחירה שלכם. אם מנהל הפורום ימחוק את ההודעות שלי ללא כל סיבה מוצדקת ונראת אני אפנה להנהלת הפורומים.

Siriusnip

New member
מי אמר שיש לי בעיה עם זה?../images/Emo15.gif

מה שכתבת היה בסדר גמור בשביל הודעה חדשה. עוד לא מחקתי שום הודעה בפורום עד היום חוץ מהודעות פרסום, והודעות שאנשים כתבו בטעות פעמיים, ועם המשתמש שכתב את ההודעה אמר לי למחוק. עכשיו שרשור זה משהו אחר. קודם כל תקרא את תקנון הפורום, יש קישור בטאגליינס. מותר למנהל הפורום לשרשר הודעות שנראות לו שמתאימות לשרשור. עכשיו תזכיר לי מתי בדיוק מחקתי לך הודעה?!!!- בדיוק, אני לא. עכשיו לפרנק ב. פרקר: תודה שאתה מנסה לתמוך בי, אני באמת מודה לך, וזה נחמד אבל בבקשה בעניין מחיקות ושרשורים תן לי להחליט בסדר?, תודה מראש

אני לא יפריע לך יותר../images/Emo60.gif

ועכשיו ל-ingage אתה תקשיב לי ותקשיב מצויין אני רק שאלתי(שוב אני רק שאלתי) אם יפריעה לך שהמנהל ימחוק את אחת ההודעות כי כי הם היו דומות וזה סתם הורס שירשורים אחרים אני לא רציתי שום דבר אחר וגם לא אמרתי שקיללתה כי זה לא נכון ושתדע יש חוק כזה שחייבים לשרשר !!!!!!

לא נכון!!!

אין חוק כזה, לא רשום חוק כזה בתקנון של תפוז, אבל מה שכן נהוג לעשות את זה!

ציטוט של Siriusnip : ../images/Emo60.gif

"אתם לא עוברים בינתיים על שום חוק. חוץ מחוק השרשור." אני יודע שSiriusnip אמר את זה בצחוק אבל בכול זאת יש כזה חוק בתקנון אהה איזה יופי יורד גשם ויש ברקים ורעמים (אני מתכוון בחוץ)

תאמין לי שאין כזה חוק...

גם אני מנהלת פורום בתפוז אז משום מה אני יודעת על מה אני מדברת. אסור לפרסמם בתפוז או לתת מידע חסוי או לא חוקי- זה חוק ומי שיעבור עליו יכול להסתבך... לשרשר זה לא חוק, זה בקשה. ההנהלה מבקשת לשרשר כמה שיותר מסיבות שממש אין לי כוח לפרט אותן.... וגם אם לא תשרשר זה לא יהיה סוף עולם, לא תסתבך בגלל זה כאילו זה עברה על חוק, מבין?

סורי...../images/Emo9.gif

רציתי להוסיף להודעה הראשונה ואז לחצתי על עצור....זה כנראה שלח את ההודעה...אז לא להתייחס להודעה הראשונה...

Siriusnip

New member
צודקת- זה לא חוק, זאת בקשה../images/Emo15.gif

פרנק ב פרקר, כשכתבתי את זה, זה היה בצחוק, זה היה בגלל שאתם לא משרשרים אף פעם (אתה במקרה כן- אבל כל מיני אחרים לא). בקיצור זה לא חוק, זה בקשה של תפוז להשתדל לשרשר. עכשיו דובדבן, למחוק את ההודעה הראשונה?- זאת שאת לא התכוונת לשלוח?

אני אמרתי ...../images/Emo60.gif

אני אמרתי שאני יודע שכתבתה את זה בצחוק אבל בכול זאת מומלץ לשרשר

למעלה