עוד יוסיף ויתגלה...

OZ2174

New member
עוד יוסיף ויתגלה...

מספיק עם הקריאה! כנראה יש בתוכי משהו ששוב חייב לצאת בפורום הזה. אני בקושי גרוש חודשיים, צעיר (?לא הבנתי אם זה הגיל של הגרוש/ה או של הגרושין?). אני מנסה להרגע אבל קשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. מתגעגע לגוזל שיש לנו. מתגעגע אליה. תעסוקה אופיינית לימים אילו: סרטים סילבסטר 2011-2: מצאתי את עצמי רואה קומדיה מדליקה ומצחיקה ("חיים בהחלפה") ומתחבק עם הכרית. מומלץ! שמש כחולה

צעיר לא קשור לגיל

צעיר קשור לנשמה ובהחלט קשה בהתחלה, זה בסדר גמור גם התקופה הזו תעבור כמו באבל חייבים לעבור את כל השלבים עוד יגיעו ימים טובים <האמת שקצת שמש לא תזיק בקור היום
גם אם היא כחולה>

b e c k y

New member
כן. זה קשה.

אין פתרונות קסם. צריך לתת לזה זמן וזה ישתנה. יצרוב פחות. בינתיים, אני ממליצה לא להשאר בבית לבד עם סרטים וכרית. להרחיב את המעגל החברתי, לצאת לפעילויות ומפגשים (לא רומנטיים), להעביר את הזמן בעניין וברגעים נעימים עד שפתאום, כמו בשיר זה יכאב, אבל פחות.

OZ2174

New member
זמן

תן לזמן זמן מוכר לי ממקום אחר.. בכל מקרה, יש לי לא מעט חברים אבל רובם לא בסטאטוס קרי, להוציא אותם צריך לום עבה במיוחד. ליצור מעגל חברים חדש? טיפים איך עושים את זה (מקראמה?) חשבתי על לימודים (שפה / תוכנה) בינתיים ממשיך.. לגבר גבר, YES44, אני משוכנע שכוונותך טובה אבל כולנו בוניים אחרת. לא? בכל מקרה בררתי את מה שמתאים לי מהכתוב ועל כך תודה. שמש כחולה (לאו דווקא מזג אויר קודר וגשום) נ"ב. נתקלתי במשפט ענק (לא המקרה שלי) אבל ראוי לציטוט: "אה, כן! גירושין! מהמילה הלטינית שפירושה 'תלישת אשכי הגבר דרך ארנקו'." מאת: רובין ויליאמס

ismeralda100

New member
נראה סרט חמוד! תודה על

ההמלצה.... אני באופן אישי גם לא ממש חוגגת את החג הזה. לפני שנה דווקא ניסיתי ואז מצאתי את עצמי מוקפת במאות (!!!) גברים הודים על גג

THE KID A

New member
הודים וסרטים

יודעת שב 13 לחודש בתעשיית הסרטים ההודית 'בוליווד' לא משחררים סרטים לבתי הקולנוע? מה שנקרא פראסקבדלטריאופוביה...

ye44

New member
גיסנו

מצבך הולך ומתדרדר מרגע לדודלי בקצב הזה עוד חודש תתחיל לחבק את הכרית בשלוותה
תרים את עצמך מכל הטלנובלה שאתה שרוי בה כבר יותר מידי זמן ,את הגוזל תראה פעמיים בשבוע וכל שבת שנייה, תתנחם בזה שיש מאות אלפים כמוך, צא תעשה חיים ואם לא מצאת סטוץ אז אתה יכול להזמין איזה.....
תהנה גיסנו רק תיזהר זה ממכר
היא כבר לא סופרת אותך ואולי כבר מתכרבלת עם מישהו אחר
אז קדימה צא צא כבר לחיים במקום לפתוח פוסטים של סרט

Rtitan

New member
לך על זה בכל הכוח
!

תוציא, תבכה, תחבק כריות וראה סרטים (וגם עשה כמה...) - אל תנסה לאלף את עצמך לא להתאבל, כי מה שלא יוצא בדרך אחת, ייצא בדרך אחרת. תן לעצמך את כל הזמן שתצטרך לסיים את הפרידה הזו לחלוטין... אחרי שהסערה תיגמר, יהיה הרבה זמן להיות שפוי - למה למהר?

למעלה