עוד יומיים..........

שיר29

New member
עוד יומיים..........

הכל יחזור לשגרה. הן ילכו לגן...סוף סוף, הרי לזה יחלתי כבר חודש... חזרה למסגרת, ולי יהיה קצת שקט...שקט אין סופי...,ואפילו שכל כך רציתי וחיכיתי יש בי מועקה, מועקה בלתי נשלטת. אחרי שש שנים...שהראשון בספטמבר לווה בכל כך הרבה התרגשות והכנות, ויומיים לפני, וסידורים אחרונים לקראת קבלת הילדים החדשים ונדודי השינה של הלילה לפני..וההתרגשות של הראשון בספטמבר, לקבל אותם את האפרוחים האלו לראות את העיניים שלהם, החיבוק שלהם, הגעגוע של הילדים שחוזרים, הבלבול אצל הילדים החדשים, והסיפוק שבלראות אותם כל יום עוברים שינוי בקליטה, בהתנהגות, בהסתגלות. וכך לעבור איתם את כל השנה ולדעת שגם לי יש חלק בתהליך הגדילה שלהם. השנה זה יהיה קצת אחרת.. השנה אהיה פנויה ללוות את בכורתי לגן החדש,שלרגע הזה אני מחכה , אחרי חמש שנים זו שנה ראשונה שאני לוקחת אותה לגן, אך לאחר מכן לחזור הביתה...ושקט! עכשיו אני כבר לא בטוחה שאני כל כך מחכה לראשון בספטמבר, המועקה לא עוזבת אותי. הראשון בספטמבר הראשון של שקט! שיר29

טלגל

New member
שיר איזה יופי מרגש וגם עצוב...../images/Emo4.gif

עוד יומיים ושוב ההתרגשות המוכרת הפרפרים שבבטן, איך אתחבר לילדים איך אצליח להרגיע לנחם לשמח, והם כל-כך חוששים כל-כך מתרגשים..... איך להגיע אליהם במילים, בשירים, במגע?? והנה יעברו הימים והם כבר מרגישים הרבה יותר בטוחים, הלואי שנהיה שם כבר.......

למעלה