עוד יומיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

argamadon

New member
עוד יומיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo106.gif

כל הזכויות שמורות לטמיר תודר(אין לגנוב!!!!)

Witchcrafts

New member
;;

הייתי בטוחה שהיום ה-21 ושמחר הטורניר (זה גם באשמת הכנס, אגב). התכוונתי להגיב שהספירה שגויה כשפתאום שמתי לב לתאריך ולכך שיצאתי ממש מעפנה. בקיצור, הצלת/ם אותי. אחרת הייתי נוסעת מחר ומגלה את העניין כשכבר היה מאוחר מדי. ד_______ד

motios

New member
מצחיק, אבל זה מבלבל גם אותי ../images/Emo13.gif

דרך אגב, באיזה יום את הולכת לכנס ? (השאלה מופנית לכל מי שמתכוון להגיע ) אולי נראה אחד את השני. בדקתי את התוכניה ולמען האמת זה נראה פחות מעניין מאייקון 2007 כמעט הכל הרצאות, ודווקא ההרצאות לא מעניינות אותי, באייקון היו גם הרבה סרטים וסדרות וכל מיני פעילויות כמו לדוגמא משחקי תפקידים (שם שיחקתי פעם ראשונה
) ועוד דברים שאני כנראה לא זוכר כרגע... לא מצאתי הרבה דברים מעניינים שהייתי רוצה ללכת אליהם, כנראה שאני יגיע בשביל כל הדברים הצדדיים, הדוכנים והשאר.. מה אתם חושבים על הכנס ?

Witchcrafts

New member
אה, כנראה שאוותר על הכנס.

הוא פשוט נערך במיקום לא נוח ואני לא חושבת שיהיה לי כוח לטרטר את עצמי לשם. לכנסים אני מגיעה יותר בשביל האווירה הכיפית והאנשים, לא להרצאות ולהקרנות ולפאנלים. אז זה לא ממש קריטריון עבורי. אולי אם אראה שיש בטורניר כאלה שמתכוונים להמשיך לכנס (כמוך, למשל), אשקול להצטרף. אני מניחה שאם התכנים בכנס היו ממש מושכים, הייתי משקיעה יום או חצי ממנו ונוסעת לשם. אבל זה לא המצב.

למעלה