עוד יומיים למנאייק

עוד יומיים למנאייק

ליגת הNBA מתחילה מחדש. להלן פרשנות לגבי כמה מהקבוצות המעניינות : לייקרס - לכאורה התחזקו עם לינדזי האנטר וסימפקינס שהם מחליפים סבירים ביותר ,אבל בגלל השינויים בחוקה שאקיל יקבל פחות מרחב מחיה ,יותר מכות ,והוא ילך יותר לקו העונשין (שזה לא ממש בשורות טובות).הערכה שלי :אליפות תשיעית לפיל ג´קסון. פילדלפיה - נחלשו מאוד .מעבר לעובדה שאייברסון פצוע ,הם העבירו אליהם את דרק קולמן הבעייתי. הם ימשיכו לשחק חזק במזרח ,אבל לא יגיעו לגמר. אורלנדו - היל ,מגריידי,הוראס גרנט ויואינג אמורים להיות ביחד בחמישייה ,אבל יהיו יותר מדי מאבקי אגו .הימור פרוע :בשבוע האחרון מבטיחים עלייה לפלייאוף ועפים סבוב ראשון. מילווקי - התחזקו באנטוני מייסון .קבוצה מעולה שתפסיד ללייקרס בגמר. קליפרס - שימו לב :אולקוואנדי ,למר אודום ,אלטון ברנד,דריוס מיילס. יגיעו לפלייאוף ! שיקגו- האם ישברו את השיא השלילי בכל הזמנים ? לדעתי לא, אבל תמיד יש הפתעות דטרויט - סתם קבוצה בNBA. אבל אני אוהד אותם

rub

New member
תחזית נכונה ברובה...וכן הגמר יהיה

לייקרס מילווקי עם ריי אלן התותח שימו לב לקבוצה החדשה מממפיס שמבטיחה טובות (מנצחת בצרורות בפריסיזן) וגם לאינדיאנה שצעיריה התחזקו (תזכרו את השם ג´ונתן בנדר מי שלא מכיר,גבה שתי סנטימ הקיץ...2.13 שיכול לשחק שוטינג) הצעות: שאקיל-דיאטה גארנט-תתרחב כבר יא ציפלון ג´ף ואןגנדי-תסתפר (אה אין לך שיער) יואינג-תפרוש כבר... פני הארדוואי-תנסה לא להיפצע... ג´ורדן- תעשה ניתוח להפיכת עורך ללבן כמו מייקל ג´קסון

שכחת בתחזית שלך

לדבר על שיקאגו ועל שני הסופר סטארים שלה בעתיד אדי קארי וטייסון צ´אנדלר וכמובן אדי רובינסון שיבחר לשחקן המשתפר של העונה שלא נדבר על בראד מילר וצ´ארלס אוקלי

Kgt1

New member
באמת מוזר שלא ציינת בתחזית את

הקבוצה הכי טבוה בנ.ב.א... כידוע לי, לעדו אחי ולכל אחד שמבין עניין הראפטורס שולטים!!!!!! השנה רק אליפות. (רק הטבעת עמדה בינינו לעלייה לגמר אחרי ניצחון חלק מול הבאקס). הצירוף של החלום יכול לתרום מאוד לכל הקשור בנסיון בקבוצה הצעירה המדהימה הזו. השנה גם הולכת להיות לפי ההערכה שלי הפריצה הגולה של מו פיט. גם קיון קלארק הולך להמשיך בהתקדמות שלו. צ´יילדס ינהיג. צמד הוויליאמסים ימלא חלק חשוב במערך כאשרלפי דעתי ג´רום ייצטרך לעזור מאוד לקרטר שהולך לקבל שמירה כפולה ומשולשת כל משחק. רק חבל על הפתיחה הצולעת הבוקר במשחק נגד המג´יק. ההגנה חייבת להשתפר (אסור לקבל בכל רבע מינימום 25 נקודות וסך הכל 114). נקווה שהלילה נגד ההיט השנואים (אפילו יותר מהניקס) המצב יישתפר...

Kgt1

New member
טוב אחרי ההפסד הנורא גם להיט סוף

סוף ניצחון הלילה אחרי בחזרנו הביתה לאייר קנדה סנטר מול המאבריקס בתוצאה 109-92. אייר קנדה בכבודו ובעצמו קלע 25, כאשר השחקן המצטיין היה מו פיט עם 23 נקודות, שמונה אסיסטים ושבעה ריבאונדים. תרמו גם אלווין ויליאמס (שאותי עד עכשיו די מפתיע) עם 10 נק, ושמונה אסיסטים ואנטוניו דייויס עם 12 נקודות ושמונה ריבאונדים. החלום הוסיף 11 נקודות, שלוש חטיפות ושמונה ריבאונדים... סוף סוף חוזרים לליגה. בדאלאס נפצע במהלך המשחק נוביצקי. יאללה לאליפות!!!!!!1

יוסי®

New member
מה חומרת הפציעה של נוביצקי....?

ולא הגזמנו, הא? טורונטו הקבוצה הכי טובה ב-NBA...? נו טוב, אם זה אתה מאמין, so be it....

למעלה