עוד יומיים לטיסה...

zahav2007

New member
עוד יומיים לטיסה...../images/Emo160.gif

בוקר טוב לכולם!!! אני האמת,קמתי היום על הפנים...בתחושה לא כל כך טובה! אמא שלי ברגעים אלו,עוברת ניתוח לכריתת שד,בצרפת! וכל הדרך לעבודה התפללתי בשבילה,ואני ממשיכה להתפלל כשאני יכולה(היא במחשבותיי)שהניתוח יעבור בשלום! אבל אני מנסה לדמיין את כל התמונה של הניתוח,וכואב לי בשבילה על מה שהיא עוברת,אבל אין מה לעשות! חמותי הדליקה בשבילה נרות והתפללה(יפה מצידה!)... אז ככה,שיש לי תחושה מוזרה בנשמה...כאילו אנחנו קשורות אחת לשניה עכשיו! אני שמחה לפחות שאחותי לצידה בזמן זה,וגם אחותה צריכה לבוא... פה בעבודה,יש לי תחושה לא טובה,ואני כבר חושבת על החזרה לפה,שאני כבר יודעת שלא יהיה לי טוב לחזור!(הבוס שלי כבר אמר לי שכאשר אחזור יש הרבה עבודה!)ואני רק חושבת על חיי הלאה...איך לצאת מפה?איך להמשיך בדרכי?הרבה מחשבות,ומתח... אין פלא שאני קמה על הפנים בבוקר... אני אפילו לא אמרתי לאנשים פה בעבודה(חוץ ממישהי שאני סומכת עליה,והבוסים שלי)שאני טסה,מרוב שהיחסים קרים איתם,וחסרי אכפתיות...אני לא מרגישה צורך להגיד! אבל מצד שני,זה מוזר...שאני ייעלם ל-10 ימים מבלי שאמרתי... היום יש לי סידורים אחרונים לפני הטיסה,ומחר טיפול עם הפסיכותרפית(הילינג ושיחה...),ומחר בערב מוזמנים אלינו זוג חברים שלנו(החברה שלי שהתחתנה לאחרונה)לארוחת
ערב ואחרי זה לסרט בדיוידי...(ההורים של בעלי יהיו במלון בצפון,לרגל יומולדת של חמי-איזה כיף!!!).בקיצור,היום אני חייבת להתחיל לארוז את המזוודה שלי,שלא יהיה בדקה התשעים! שיהיה יום טוב וחמים-צפוי מזג אויר חורפי היום!

היי זהב../images/Emo24.gif

יאוווו איזה יופי, אוטוטו הטיסה, הפרפרים בבטן בטח כבר מתעופפים להם שם. תראי מה שאת מתארת כרגע זה מצב של לחץ כזה, את יודעת, והכל נראה לי נובע מהנסיעה שלך. היחס עם החמה זה כאילו שגם אותה משום מה קשה לך לעזוב ולהתרחק ממנה, ואת מגלה פתאום צד חיובי אצלה, העבודה שפה הרגת אותי מצחוק שעוד לא סיפרת להם בכלל, נראה לי שזה דוקא חיסרון ויגרום להתדרדרות היחסים שלך איתם בעבודה, אבל עם זה תתמודדי כשתחזרי. אבל מצד שני זו הזדמנות שלך גם לנקות קצת את הראש, רחוק מכל הבלגן פה, להיות בחיק משפחתך, עם אנשים שיהיה לך בטוח טוב יותר להיות. אני בטוחה שזה ירגע אחריי שתחזרי, לאט לאט, מה שחשוב הוא שתטוסי בשלום ותחזרי בשלום.

ע ו פ ר ה

New member
היי זהב

שתהיה טיסה טובה ושתעבור בשלום. החלמה מהירה לאמא שלך. אני מציעה לך לא להתחבר לכאב ולסבל שלה, כי זה יחליש אותך ואותה. כל פעם שמחשבה כזו עולה, פשוט תדמייני קרן אור סגולה שנכנסת למקום של הניתוח ומרפאה אותו. לצבע הסגול יש סגולה של ריפוי. תוכלי להוסיף צבע ורוד של אהבה, כי זה תמיד טוב. תרגילים כאלה בדמיון מחזקים את שני הצדדים. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

tutit1005

New member
צהב צהרים טובים

קודם החלמה מהירה לאימך..המון בריאות טיסה נעימה.טטוסי בשלום וחזרי בשלום ושתחזרי רק עם בשורות טובות..וישועות..אמן..! אנו נתגעגע אליךךךךך קחי זאת בחשבון שמרי על עצמך אוהבת תותית

למעלה