עוד יומיים להתחלה!

strahd

New member
עוד יומיים להתחלה!

קודם כל, אני מתנצל עבור מי שרשם דמות ולא נכנס, אבל אנחנו לא יכולים לעשות חבורה ענקית, יקח ימים רק להחליט אם לפנות ימינה או שמאלה. ובכן, הנה כמה משימות להמשך: 1. צריך לבחור מנהיג (או מנהיגה) לחבורה. לתפקידו של המנהיג יש אחריות גדולה, הוא מחליט מה קורה עם החבורה. כל ההחלטות של החבורה לא נחשבות אלא כאשר נשאלת השאלה מאת השה"מ (זה אני), בנוגע להחלטת הקבוצה, רק המילה שלו נחשבת. וכאן מגיע התפקיד השני, סגן המנהיג. אם המנהיג לא מתפקד כיאות, או ההחלטה שלו נוגדת את החלטת כל הקבוצה, הסגן מסוגל להתנגד להחלטה, רק אם יש לו (או לה) עוד כמה אנשים שמתנגדים. בכל מקרה, תפקידו של הסגן הוא גם במקרה שהמנהיג לא נותן החלטה בזמן, לתת את החלטת הקבוצה. אם אף אחד משניהם לא נותן החלטה, ההחלטה היא של השה"מ. 2. ההרפתקאה צריכה להתחיל במקום מסויים. מאיפה לדעתכם צריך להתחיל? האם ההרפתקאה צריכה להתחיל בסולאס כמו כל ההרפתקאות, או שמא במקום אחר ומעניין? 3. תחשבו איך הדמות שלכם תגיב במצבים שונים ומשונים, כמו במצבי לחץ, בזמן שהיא רגועה, ברגע שדרקון עומר לחתוך לה את הראש וכו´ 4. דמויות ושחקנים נוספים יצטרפו בפתאומיות להרפתקאה, כדאי שכל השחקנים יעקבו בדריכות אחר ההרפתקאה למקרה שהם יופיעו. דמות שלא תגיב, תומת במוות אכזרי ביותר!! 5. רעיון מצויין היה לשים במאמרים את דפי הדמות של החבורה, למי שירצה להסתכל בהם. Sabretooth לטיפולך אודה. זהו בינתיים, יש יומיים להגיב להודעה זו עד יום שלישי בשעה 10:00 (בבוקר כמובן). אני אגיב למספר הודעות, אבל החלטות חייבות להיעשות עד שעה זו.

1. אני מציעה את....

שן חרב..... (הדמות של המנהל) לא יודעת למה..... הוא נראה לי מתאים..... אני לא מציעה אף אחד\ת לסגנ\ית מנהיג\ה של הקבוצה! אני ממליצה בפונדק אחר...... אני מציעה בפונדק שאור-ירח עובדת בו..... "השמש העולה" המפי!

SaberTooth

New member
אני לא מתאים להיות מנהיג...

אני לא מתאים להיות מנהיג מכוון שכמו שאמרתי קודם בימי חול אני יכול להתחבר רק מ-7 בערב עד 7 בבוקר למוחורת, אז כל פעם שאצטרך להחליט בנושא מסויים תצטרכו לחכות עד 7 בערב, אם לא אכפת לכם לחכות עד שבע בערב, אשמח להיות המנהיג.

SaberTooth

New member
אשמח לשים את דפי הדמות במאמרים...

אבל הם לא מסודרים
תכתבו מחדש את דפי הדמות בצורה מסודר ואשמח לשים אותם במאמרים, גם אני עובד עכשיו על דף הדמות שלי.

מ.ש.ט

New member
המפי!

בגלל אהבתי לרומח הדרקון ולעשיית דוליז חשבתי לעצמי: "למה לא לשלב את שניהם יחד????" הנה לכם היצירה הראשונה שלי מבית מ.ש.ט דולז בע"מ!!!!! זאת אור-ירח!!!!! מוריה רוקח (אור-ירח המגית)

מ.ש.ט

New member
אוי לי! אני לוקחת איתי מסורות של

פורום הארי פוטר!!!! הקובץ. מיד.

Magma99

New member
מאגניב

איך עשית את התמונה (דוליז) הזאת (כתובת אינטרנט)? ד"א: איך בדיוק אתה רוצה שדפי הדמויות יראו (משהו סטנדרטי) להתחיל את המשחק בפלאנתאס יהיה טוב ואני מוכנה להיות סגנית אם אין מישהו שצריך את התפקיד באופן קריטי אם למישהו יש רעיון לחתימה שתהיה קשורה לדמות שלי אני אשמח לדעת Magma (שמשחקת את אפריל הבת הנערצת של פלאדין)

עשיתי את הדוליז במו מחשבי.....

בצייר...... אני מוכנה להיות הסגנית של הסגנית...... ואם מאגמה תהיה המנהיגה אני אהיה הסגנית.... הרי מישהו חייב לקחת על עצמו את האחריות הזאת.....

Magma99

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני לא ממש רוצה להיות מנהיגה (מי צריך את כ-ל האחריות הזאת
?) בגלל שאני גולשת רק מ 10.00 בלילה/ערב וזאת תהיה קצת בעיה להיות מעודכנת מאגמה/אפריל הבת הנערצת של פלאדין

Nuitari Girl

New member
הייתי רוצה להצטרף (אם יש עוד מקום)

אני הייתי רוצה לשחק דמות זדונית אם אפשר, אבל אם אין כל דמות תהייה בסדר, למרות שיש לי נטייה לזדון... אם אני יכולה להצטרף הייתי מעוניינת באיזה הסבר מה עושים, כי זו תהיה בשבילי פעם ראשונה למשהו כזה, ועוד במחשב. באיזה ימים ושעות זה יהיה?

Magma99

New member
עוד הערה בקשר לדפי דמויות

לא צריך להשקיע כל כל הרבה זמן ומחשבה בדפי דמויות כי אני *בטוחה* שיש כל מיני אנשים שהדמויות שלהם מסתירות דברים ודפי דמויות יהרסו את ההפתעה ובכלל מה שחשוב זה רצף המשחק (שלא יפסק אחרי שבועיים או יומיים) צריך רק לכתוב במאמרים רשימה של כל שמות הדמויות, המקצועות שלהם (אולי גם נטייה, אולי להשאיר את זה בסוד) וכמובן את שם השחקנית שמשחקת אותם (או השחקן) מאגמה/אפריל בת נערצת של פלאדין

La Gamba

New member
2. אולי איפה שהוא בסולמניה

אתה יודע, כשאבירות מתואששת. או אולי בטארסיס? או באבנסיניה?

marishia

New member
אני משערת שלא תהיה ממש בעיה

בגלל שאני ואור ירח חברות נוכל להפגש שוב בפונדק, יתלווה אליי אחת מהדמויות בתור סתם מלווה, נתאם את ההיסטוריה שלנו ביחד ונוכל להתיידד עם שאר הדמויות, או שאולי אני אגנוב משהו כמו בתאוות נדודים, זה יהיה משעשע

Vilia©

New member
אהמ...

אשמח אם תסבירו לי על מה אתם מדברים... כי גם אני אשמח להשתתף..... טלי

למעלה