איזה שטויות....
אתה כותב שאתה לא אוהב את באונס כי הוא נשמע לך כמו בריטני, ואז אתה כותב שזה היה בצחוק?! מאיפה אני הייתי אמור לדעת את זה?? והרי כל התגובה שלי התבססה על זה שאמרת את זה....מה קשור לעזאזל בריטני לבאונס?! ואם אתה רוצה שאני לא אקרא את הביקורת שלך כשהיא מציקה לי, אז אל תכתוב אותה. אם אתה כותב, תצפה לתגובות, שחלקן יהיו קצת פחות נחמדות ולא באותה דיעה כמו שלך. ככה זה. עכשיו, זה שאתה אומר שבאונס הוא שיר לא משהו, זה כבר משהו אחר, זו דעתך, ואני לא יודע אם שמת לב (אתה יודע לקרוא, נכון?!), אבל בכל מיקרה, בתגובה האחרונה שלי אמרתי בפירוש שאין לי שום בעיה עם זה!!!!!!!!!!!!!! תגיד שהוא לא טוב, תגיד מה שאתה רוצה, אבל בטח אל תגיד שהוא נשמע כמו בריטני ספירס!!!! זה מה שאמרתי. תעבור שוב על התגובה האחרונה שלי ותיווכח בכך בעצמך. לא היה קשה להבין את זה. קצת ריכוז בקריאה, זה הכל. זו דעתך וזו זכותך, למרות שאני חושב אחרת (אני חושב שזה שיר בן זונה). ובקשר לפיזמונים, אז לא, אני ממש ממש ממש לא חושב שהפיזמונים שציינת עולים במשהו על הפיזמון של באונס. ממש לא. זה לא אותו סטייל של שירים (או פזמונים), אבל זה ממש לא אומר שהסטייל של השירים שציינת יותר טוב או משהו. הייתי אומר שהם באותה רמה, כל הפיזמונים האלה, אם כי הפזמון של STAN קצת יותר טוב בכל זאת, לדעתי.