עוד יומיים לדיסק!

עוד יומיים לדיסק!

אני יודע שאני מזכיר את זה הרבה אבל מה אני יעשה אני פשוט מחכה לדיסק ! ביום שישי ה-16 אני על הבוקר הולך לקנות!! (איזה הגזמה)!!!!

double M

New member
אמממ שאלתי בחנות של צליל....

מתי הדיסק יגיע ואמרו שיגיע רק בראשון-שני. אז כדאי קודם לברר אם זה באמת יגיע ביום שישי. חבל להתאכזב. אהה ומהדיסק לא נראה לי שמישהו יתאכזב.

B-BALL

New member
לדעתי באונס זה אחלה שיר

אמנם המסר לא עמוק ורציני כל כך כמו בהפרד ומשול, הבי"ס הישן או חיי מיום ליום, אבל אם תשים לב בכל זאת למילים, ישנו מסר כלשהו בשיר הזה. שוב, לא עמוק ורציני כל כך כמו בשירים שציינתי, אבל יש מסר מסויים. אה, ושלא לדבר בכלל על הפלואו, שזה מה שעושה את השיר לדעתי. פלואו בן בן בן בן זונה. וגם אהבתי נורא את הפיזמון, ממש טוב לדעתי. בקיצור, לדעתי זה אחלה שיר, ואם הדיסק הזה משלב בו שירים שחלקם יהיו סטייל הפרד ומשול (כולל את הפרד ומשול עצמו כמובן), וחלקם יהיו סטייל באונס, אז אני בטוח שגם אני וגם הרוב המכריע של מי שיקנה את הדיסק הזה, לא יתאכזב. להיפך.

אבל אחי!!!

אני לא מדבר על המילים!! אני מדבר על זה שהוא נשמע כמו שיר של בריטני או להקת פופ כזה!! וזה לא הסגנון שאני אוהב!!!

B-BALL

New member
אז יש לך חתיכת בעיית שמיעה מהסרטים

מה קשור באונס לבריטני תגיד לי???? לא הגזמת קצת??? מה, בגלל הפזמון?? אז מה, גם הפזמון של חיי מיום ליום נשמע לך כמו בריטני?? והפרד ומשול גם נשמע לך כמו בריטני? מה נסגר איתך תגיד?? זה אחד הדברים היפים בראפ, השילוב הזה של הראפ עצמו עם שירה מלאה ביכולת ווקאלית (בעיקר בפיזמונים רואים את זה). בארה"ב עושים את זה בלי סוף, על מה אתה מדבר בכלל?? stan של אמינם גם נשמע לך כמו בריטני?? הפזמון עושה לך את כל השיר?? ממתי בריטני עושה ראפ, שאתה יכול להגיד שבאונס מזכיר לך את השירים של בריטני?? מאיפה נפלת תגיד?? ואם לא שמת לב, ממש במיקרה, באונס הוא שיר בדיוק בסטייל של מ-T.A ל-L.A, ואם תגיד לי עכשיו שגם את מ-T.A ל-L.A לא אהבת, אז אתה פשוט משקר. מילא תגיד שהשיר לא טוב, את זה קשה לי, אבל אני מוכן לקבל, כי בכל זאת זה הכל עניין של טעם, ואם אתה חושב שהשיר לא טוב זו זכותך ואין לי שום בעיה עם זה, אבל להגיד שהשיר נשמע לך כמו בריטני?? מה קשור?? עד כאן אחי, על זה הייתי חייב להגיב.

אחי אל תיקח את זה כל כך קשה....

אני רואה שבריטני הכאיבה לך אחי. זה סתם היה שאמרתי בריטני ספירס. ויודע מה אם כל ביקורת שלי מציקה לך אז אל תקרא מה שאני חושב!!!! לדעתי הבאונס הוא לא שיר משהו. הוא שיר נחמד! אבל כמו שאמרתי אני מקווה שהשירים בדיסק יהיו הרבה יותר טובים!!!! ותסכים איתי שהפזמון ב-STAN והפזמון ב-"אני חי מיום ליום" ו-"הפרד ומשול" לא נישמעים ככה , אלה הם יותר יפים ויותר טובים!!! ושוב אני חוזר: "לדעתי"!!! הדעה שלך תגיד אותה אבל זאת הדעה שלי אז בלי להיתווכח סתם!!!!

B-BALL

New member
איזה שטויות....

אתה כותב שאתה לא אוהב את באונס כי הוא נשמע לך כמו בריטני, ואז אתה כותב שזה היה בצחוק?! מאיפה אני הייתי אמור לדעת את זה?? והרי כל התגובה שלי התבססה על זה שאמרת את זה....מה קשור לעזאזל בריטני לבאונס?! ואם אתה רוצה שאני לא אקרא את הביקורת שלך כשהיא מציקה לי, אז אל תכתוב אותה. אם אתה כותב, תצפה לתגובות, שחלקן יהיו קצת פחות נחמדות ולא באותה דיעה כמו שלך. ככה זה. עכשיו, זה שאתה אומר שבאונס הוא שיר לא משהו, זה כבר משהו אחר, זו דעתך, ואני לא יודע אם שמת לב (אתה יודע לקרוא, נכון?!), אבל בכל מיקרה, בתגובה האחרונה שלי אמרתי בפירוש שאין לי שום בעיה עם זה!!!!!!!!!!!!!! תגיד שהוא לא טוב, תגיד מה שאתה רוצה, אבל בטח אל תגיד שהוא נשמע כמו בריטני ספירס!!!! זה מה שאמרתי. תעבור שוב על התגובה האחרונה שלי ותיווכח בכך בעצמך. לא היה קשה להבין את זה. קצת ריכוז בקריאה, זה הכל. זו דעתך וזו זכותך, למרות שאני חושב אחרת (אני חושב שזה שיר בן זונה). ובקשר לפיזמונים, אז לא, אני ממש ממש ממש לא חושב שהפיזמונים שציינת עולים במשהו על הפיזמון של באונס. ממש לא. זה לא אותו סטייל של שירים (או פזמונים), אבל זה ממש לא אומר שהסטייל של השירים שציינת יותר טוב או משהו. הייתי אומר שהם באותה רמה, כל הפיזמונים האלה, אם כי הפזמון של STAN קצת יותר טוב בכל זאת, לדעתי.

סבבה....

עזוב אחי למה לריב!!! זה נכון שסטן עולה בהרבה רמות על הכל!!(אני מעריץ של אמינם מה אתם חושבים שאני כבר יגיד) בקיצור עזוב את בריטני תשכח ממנה!!!!! ו... זהו! בקיצור לא אהבתי את באונס וזהו!

da^Lord

New member
כל הזמן משווים בין באונס לTA LA

לדעתי אין מה להשוות, TA LA שיר הרבה הרבה הרבה יותר טוב לטעמי מ-באונס. באונס סתם שיר, נחמד הפקה יפה.. אבל לא משהו מיוחד.

BiG D

New member
אמממ שאלתי באותה חנות של צליל....

ואמרו לי שהדיסק יגיע סוף אוגוסט-תחילת ספטמבר וחלוצי החלל? בכלל לא ידעו מה אני מדבר

ya maaan

New member
שאלה.....

סמל, יהיה בדיסק?...לפי דעתי שיר שחצני בצורה שלא נראתה...זה נכון שהבנאדם הגיע לגדולה אבל להוציא על זה שיר? טוב נו תענו לי רק על השאלה, תודה.

למעלה