עוד יומיים לגיוס

KOOPER10

New member
עוד יומיים לגיוס

אני חדשה פה נכנסתי ונפגעתי. יום שלישי הבכור שלי מתגייס, הדמעות כבר פה. הוא עדיין לא יודע אם יהיה קרבי ואני מפחדת מהלא נודע. בינתיים הוא מעודד אותי ואת החברה שלו. מחפשים זמן איכות בילויים וגם יודעים לסמוך עליו שיסתדר אבל אני איך אני יסתדר בלי הבדיחות כל בוקר בלי המילה הטובה והעידוד שלו. בלי החיבוק בבוקר?????

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif החם

מי שמציץ- נפגע. כנראה מעניין כאן. כולנו היינו במקום שלך והתבגרנו (ועדיין מתבגרים). מה שכיף אצלנו שאף אחד לא לבד. כאן אנו מעלים שאלות, מתייעצים, מפרגנים ומורידים דמעות (שמחה) ביחד ,ואפילו מידי פעם משתטים.(אבל לא לדאוג-יש לנו את אבא אושיקו ואמא סמדר שקוראים לנו לסדר
אני יכולה להבטיח לך שלא יהיה לך זמן לחשוב והופ הילד ישבע לצה"ל ויהיו דמעות, טירונות (ושוב דמעות). יהיה בסדר. את לא לבד. וחוץ מזה ,לאן גוזלך בכורך מתגייס? שיהיה לו הרבה
(וגם לך)

oshiko

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אם הבחור מתגייס ליום שלישי, זה קרבי, לחי"ר ייעודי. שיהיה לו

אצלינו הגיוס בעוד יומיים

יום שני בבוקר אנחנו בתל השומר. לא מפסיקה לבכות (לא ליד ה"ילד"), אפילו נשברתי בעבודה ביום חמישי. אני חושבת שאני הכי לחוצה בבית, נורא מפחדת מזה אבל מאמינה שכל אמא מרגישה את אותו ההרגשה. אגב, הוא הולך לגבעתי ומיד יש לו גיבוש לסיירת. אני בטח אחזור לכאן ביום שני...

שויו

New member
../images/Emo140.gif בהצלחה לכל המתגייסים הטריים

ולהורים לחילים הטריים וברוכים הבאים לפורום.

oshiko

New member
ברוך שובך. ../images/Emo50.gifבגיוס ובגיבוש

הבחור כבר מנוסה בגיבושים. זה בעיקרון דומה לגיבוש שאותו הוא סיים. בכל מקרה, לאן שהוא יגיע בגבעתי, שיהיה בהצלחה. |

mars4

New member
../images/Emo110.gif בהצלחה וחיבוק ענקי..

קצת מצחיק לי להגיד.. אבל זה עושה גם אותי ל "ותיק". אז אומר מה שאמרו לי שהצטרפתי לפורום המקסים הזה .. מי שרוצה לפנות בשאלה או בייעוץ לגבי גבעתי, הגיבושים, הגדודים הציוות למקצועות ובפרט חובשים, אני כאן... הנה הוצאתי את זה...

זה הבן הבכור שלי

תודה שוב על הברכות. למרות שהוא מנוסה בגיבושים הוא דווקא חושש מזאת - אולי בגלל שהוא יודע מה מחכה לו?

KOOPER10

New member
תודה על העידוד

בני מיועד ל'עוקץ' אבל יש בעיה בריאותית ואמורה להיות לו וועדה רפואית בבקום. חוסר הוודאות מלחיץ יותר

oshiko

New member
שיהיה לו ../images/Emo50.gif

בעיקרון מי שמתגייס ביום שלישי מיועד לחי"ר ייעודי, עם אופציה ליחידות עוקץ ולוט"ר במידה שישתתפו בגיבוש ליחידות האלה ויעברו אותו.

אמא יקרה, מבינה לליבך, גם אני הייתי

במצבך, כל מילה על הגיוס הייתה פותחת לי את ברז הדמעות. ביום של הגיוס הייתי גיבורה ולא בכיתי, שבוע, שבוע החזקתי מעמד, ואז באחת נפרץ לו ים הדמעות. לבסוף ראינו אותו כמעט כל שבת, וגם נסענו אליו. היום הוא מגיע כל יום עד שהוא יתקבל לקורס X . אין מה לדבר, שהנוכחות שלו בבית, עושה לי את הנשמה שלמה. אבל למדתי לאט כי מה לעשות צריך להתרגל. בסופו של דבר הוא יצא מן הבית, לטיול אחרי הצבא, או למגורים מחוץ לבית, או בע"ה גם יתחתן. זו הכנה בסיסית להמשך הטבעי של החיים. שרק ישארו לנו בריאים. כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמאאבא.

אימשל2

New member
...ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא

מזל טוב לכ המתגייסים החדשים, שהופכים אותנו להורים עוד יותר ותיקים.

למעלה