עוד יום

בדדי

New member
עוד יום

הכל עומד במקום הזמן ממשיך ללכת כל כך הרבה שנים של הרגלים רעים כל כך הרבה שנים של כאבים נמאס לי להרגיש שורדת ולסחוב יום ועוד יום זה לא מרגיש נכון זה לא מרגיש ממש לחיות זה מתיש ומשאיר בלי כוחות.........

Pure SilenCe

New member
חברה טובה מיצתה במשפט אחד

את מה שאני מנסה להסביר שוב ושוב... "כדי להתקדם צעד אחד קדימה, חייבים לוותר על המקום בו אנו נמצאים עכשיו".
אפשר לעצור את זה. אם יש כוח לגרור את זה, יש גם כוח להחליט על שינוי ולבצע. צריך למצוא את הכוח הזה ולהפנות אותו למטרה הנכונה.

PhEoNiX FiRe

New member
אהבתי את המשפט

אבל אולי אפשר גם להתחזק מהצעד הקודם? למשל שעולים בסולם האם אפשר לוותר על דרגה? הרי הדרגה הקודמת היא הבסיס לדרגה הבאה. לפעמים הויתור הוא מפחיד אז אפשר לעשות את זה שלב שלב. בלי ממש לוותר אלה לבנות על הקיים ולהמשיך הלאה.

../images/Emo42.gif וגם מחר...

כלום לא יעמוד במקום...הכל ימשיך הלאה.. השמים והכוכבים, והשמש והרקיעים.. ואפילו התוכנית הכלכלית.. להישאר במקום - הוא הרבה יותר טוב מליפול לאחור. וזה וגם זו - הן הבחירות שלנו... לשרוד היא יכולת שלא לכל אחד יש !!!! זו מתנה לא קטנה, היכולת לשרוד !! האם תוכלי לומר לי מה ירגיש טוב? מה באמת ירגיש טוב?

בדדי

New member
אין

אין עוד יום אין עוד דקה ...עייפה כל כך מהמסע... הדבר היחיד שיעשה טוב זה ילד.. אבל אין בי את הכוח והאומץ להתחייב לעצמי ולו...

בדדי

New member
חכיתי ...

לא יכולה יותר כדור וזה עובר... ישנה את הלילה בלי כאב... אולי מחר מי יודע?

בדדי

New member
ואני אבקש

סליחה ברבורה לבנה על כל הדרך והמסע כנראה שאני לא ממש מוכנה כנראה שאי שם בפנים אני לא ממש רוצה להחלים... אז תסלחי לי על שלא הייתי מספיק חזקה את היית ברבורה מקסימה .... אבל בשבילי המסע נגמר אוהבת אותך סיגל

המסע עוד לא החל...

ואני על חברים לא מוותרת בקלות.. הבחירות שלנו הם הדברים הכי קשים שאנו נדרשים להם בחיים... הבחירות שאחרים עושים עבורינו לעתים בלתי נסבלות לעתים הכרחיות.. אני בוחרת להמשיך במסע.. מוכנה לחכות לך ...נשב לנוח כי המסע מעייף... אבל אני כבר רואה את הדרך.. וגם את, כך אמרת... כן, היום אכן יום קשה ואת בטח מרגישה איכס גדול אחד... לא ביקשתי ממך חוזק. לא ביקשתי ממך החלמה... ביקשתי עקב לעקב אגודל לאגודל... ולנוח. בואי לנוח איתי ... גם ברבורים מתעייפים לפעמים.

בדדי

New member
חוזרת אלייך

חוזרת למסע איתך.... חוזרת להבטיח עקב אל אגודל בצעדי צב לאט לאט חזרתי להבין מי הם השדים האיומים שלי שבי חזרתי להבין שחייבת להתחייב לעצמי... אז נחתי לי כמה ימים שקעתי עמוק עמוק בפחדים נתתי קצת לשדים לצאת טעמתי קצת את טעם העבר ועכשיו די! כמו גלים בים עולה ויורדת עד שאלמד להיות ים שקט רגוע ובטוח לשחייה... ברבורה לבנה תני לי יד ונמשיך בדרך? אין לי מושג לאן אבל רוצה לצעוד איתך.... שלך גל...

../images/Emo24.gif ....ואני תמיד אהיה

לצידך, גם אם כף רגלי ...גדולה משלך, וטביעותי בגל של חוף...תימחנה דימעה מלוחה.. מעולם לא עזבת.. תמיד היית שם.. ואני חכיתי ותמיד אחכה.. ולעולם הים אינו תמיד שקט ורגוע, לעולם הגלים ילחכו את החוף... גם אם אנו עתה בים סוער... נלמד לשחות... להרים את הראש מעל המים - לראות את האור ולהכניסו פנימה... ולהמשיך, עקב בצד אגודל בצד עקב בצד אגודל... וחוזר חלילה.. תמיד אהיה כאן...

למעלה