עוד יום חופש?

עוד יום חופש?../images/Emo46.gif

כאילו לא עברנו רק עכשו חודש של כלום,אני רואה עכשו בתיק של עמית שאין לימודים ביום הבחירות לרשויות המקומיות. אני מקווה שאולי יש פתרון כלשהו מהצהרון.. איך אצלכם? ולמי יש עוד ימי חופש בכלל? אני מבינה שזה "החוק", אבל מה לעשות שזה תוקע מאות הורים ביום שלישי הבא?

mazy

New member
אצלנו לא מתקיימים לימודים ביום הבחירות...

אבל כנראה שאנחנו, המורות נצטרך להגיע לביה"ס לישיבות ועבודות שוטפות (בלי התלמידים). אני כנראה אצטרך להביא את הפצפון איתי לעבודה (הוא לומד בביה"ס בו אני עובדת), או לחילופין להשאירו עם ילדיי הגדולים (לא ברור עדיין אם הם לומדים באותו יום). להזכירך, הבחירה היא לא של המורים, ולמורים אין זה יום חופש.

שושי @:-)

New member
אצלינו הקלפיות ממוקמות בבית הספר

ולכן אין לימודים אבל הבית ספר מוציא את כל התלמידים ליום טיול

זו באמת שאלה טובה, אני צריכה לברר,

אני יודעת שבבית הספר שלנו ספציפית אין קלפיות אבל לא נראה לי הגיוני שחלק ילמדו וחלק לא. או שאולי כן?

liatporaz

New member
אצלנו אין בחירות

במועצה שלנו הבחירות נראה לי בינואר

שרונית28

New member
אצלנו גם אין לימודים ביום הבחירות

אני חושבת אבל שיהיה צהרון, היום אברר את הנושא הזה מול הצהרון.

והנה הפתרון המטופש שיש לנו....

רק אחרי שאני שאלתי את רשת הצהרונים מה קורה - חזרו עם תשובה שהעיריה אישרה צהרון באותו היום החל מ....12:30 - עד אז.... נקמבן איזה משהו. מחר אני אתקשר לעיריה ואצרח אליהם "קצת". לטעמי - חוצפה שבגלל 4 קלפיות בית הספר סגור. מה גם שהבנתי שכל השנים הבחירות היו במתנ"ס והשנה החליטו שלא (כי המתנ"ס עבר לרשת הצהרונים).

hag70

New member
אין לי מושג

אם לא הודיעו כלום אז כנראה יש לימודים כרגיל. אנחנו בבית הספר איזורי, כך שכל ישוב מצביע במזכירות/מועדון שלו ואין הצבעה בבית הספר עצמו.

למעלה