עוד יום בלי סמים

skyline10

New member
עוד יום בלי סמים

אני חולם המון על סטלות, חודש ניקיון וחודש חלומות, מתריד לקום מזיע מחלום רע.

skyline10

New member
נוסע לבש ../images/Emo189.gif

אני ישן בבש ובבוקר יהיה ראיון במרכז יום, למרות שקשה לי להאמין שיקבלו אותי מהר אני מקווה לטוב,מיתפלל לשם יתברך שיעזור לי ליהיות במקום הכי טוב לי, אוי כמה אני מפחד, ניראה לי שאני מרצה את גרושתי,, מפחד מדחיה מימנה ומהילדים שלנו, זה ההסכם שיש[ תיהיה נקי ותיהיה בקשר איתם] , בלי זה היתי מיסתדר בילעדיה, שיהיה לכולנו בהצלחה . [

../images/Emo50.gif

נמתין לך, ספר לנו איך היה, ובינתיים.. כל הכבוד לגרושתך, "גם בעיטה בתחת היא צעד קדימה"
אוהבים

אני לא זוכרת חלומות שלי, אבל..../images/Emo115.gif

במשך היום לא פעם, כשמדברים על סמים ומזכירים סטלות.. אני מתחילה להזיע.. פתאום זוכרת רק את הטוב שהיה שם.. את הצחוקים, את היכולת לחפור לעומק המחשבות בלי להרגיש כאב.. את הביקורת שהעברתי על כל מי שהיה ליידי - בפנים, בלי חשבון יותר מדי, כאילו אני יותר טובה ממישהו.. סטלבט.. כאלה.. משום מה אנחנו לא זוכרים את הדברים הפחות טובים שעברנו, שלא לומר הקשיים שהביאו אותנו להחלמה.. וגם כשכבר זוכרים, עדיין הגעגועים מתעתעים בנו ומספרים ששום דבר לא היה נורא.. לפחות ככה אצלי.. כמעט לא מכירה את עצמי חולמת על סטלות בלי ללכת להתמסטל אח"כ... הכל בסדר, לא? כולם ככה, לא רק אני
אוהבים

skyline10

New member
תודה לבוחרת../images/Emo141.gif

יש לי עוד חלומות, שלבינתיים נימצאים רק בחלום וזה ליהיות נקי מיסמים וליחיות כמו אדם נורמאלי, הלחץ שלה עזר אבל זה לא פייר לעשות את זה דרך הילדים, ב 9 יש לי ראיון וניראה מה יהיה, רק להיום. .

למעלה