עוד יאיר השחר

שרון כ צ

New member
עוד יאיר השחר

מישהו יכול לספר לי על התחרות הזאת. היה לי הכבוד לצנוח עם יאיר שחר ז"ל לפני הרבה שנים במבוא חמה... זה האיש?

לשרון

תחרות עוד יאיר השחר הנה תחרות מסורתית כבר כ- 10 שנים, המתקיימת כל שנה בנתניה בסוף הקיץ. התחרות מאורגנת על ידי האגודה הישראלית למצנחי רחיפה שיאיר שחר נמנה על מייסדיה. יאיר שחר נהרג מפגיעת כבל מתח גבוה שנקרע ופגע בו כשהיה על הקרקע. עיריית נתניה מספקת לאירוע את כל התשתיות הנדרשות, לרבות סככות, כסאות, מערכת הכריזה, צוות פקחים וכו'. בכירי העירייה נוטלים חלק באירוע הצבעוני הזה ורואים בו חלק מהפעילויות האטרקטיביות תיירותית לנתניה. השר רחבעם זאבי, שכיהן כשר התיירות, היה אורח כבוד ואף הוטס לבקשתו על ידי האגודה כשכיהן כשר התיירות. משפחתו של יאיר שחר מוזמנת קבוע לאירוע כאורחת כבוד והמסורת היא שנציג המשפחה מוסר את הגביעים למנצחיםו התחרות מבוססת על דיוק בטיסה וכוללת השלכת שקיות חול אל מטרות מסומנות ולסיום נוחת המתחרה בתוך עיגול מטרה במדשאה ממנה המריא מול הקהל. בברכה, אמנון

שרון כ צ

New member
לאמנון

תודה על התגובה המהירה... איך אפשר לדעת מתי תתקיים התחרות הבאה? אני יודעת בדיוק כיצד יאיר נהרג, היינו חברים טובים... האם הכרת אותו? האם אתה יודע מה עלה בגורלה של פאולה שהייתה חברתו?

לשרון,

התחרות היתה אמורה להתקיים ביום שישי האחרון, אך בוטלה עקב רוח לא מתאימה. אני מניח שמועד חדש יפורסם בהקדם במענה הקולי של האגודה (5337799 - 03) או באתר האינטרנט של האגודה (שכרגע מושבת מסיבה טכנית). עוד ניתן לברר במשרדי האגודה עם איריס בטל' 5338002 - 03 . לא הכרתי את יאיר שחר כלל. נכנסתי לתחום כמה שנים לאחר מכן. מי שיכול לסייע זהו קובי רבנו, מפעיל המענה הקולי ואני בטוח כי אם תשאירי לו הודעה בסוף השבוע (בתא מס' 8) בציון הטלפון שלך ודאי שיצור עימך קשר. בהצלחה, אמנון

גיא רון

New member
תחרות עוד יאיר השחר

התחרות נדחתה ליום שישי זה (ה-30.9) כפי שהודענו במענה הקולי שבוע שעבר. רשאים להשתתף בתחרות כל מי שהיה חבר אגודה עד לתאריך 1.9.05 או כל מי שחידש חברות או נרשם לאגודה מתאריך זה. גיא רון יו"ר האגודה

למעלה