עוד יאיר השחר תקציב+תוצאות

עוד יאיר השחר תקציב+תוצאות

שלום לכולם לאחר שהושלמו ענייני תקצוב טימקו בירה לאירוע ושולמו כל החובות לאירוע זה. להלן ניתוח תקציבי של תחרות עוד יאיר השחר וכן דף התוצאות הסופי לתחרות זו. כמו כן תודות לקובי אזולאי שעזר בארגון והנחיית האירוע. לאמנון האן ויגאל גולן שקמו מוקדם בבוקר על מנת לסייע לי. לעמית דונסקי ול בנציון רבי שעזרו לשיפוט וניתוח תוצאות האירוע. לאילן תשובה האחראי על השופטים והשיפוט באירוע. לאיתי לנואל שתרם חולצות לאירוע כמו גם מכשירי קשר ומגפון. לארנון הר לב שתרם חולצות לאירוע. ולכל אלה ששכחתי עמכם הסליחה פשוט התעייפתי מקריאת דברי הבלע וההכפשות שנאגרו במשך שלושת הימים האחרונים בפורום זה ולכןיכול להיות שהשמטתי מישהו. בתקווה לעתיד טוב יותר באגודה עם יותר מתנדבים ופחות קשקשנים. אורי שמיר מנהל האירוע

Optimus_Prime

New member
מלטה יוק?או איפה המקום השני?

הכיצד נפקד שמי מרשימת הזוכים? (טנדם- מקום "שני") יש לזה קשר להגרלה מסויימת שהתקיימה ללא ידיעת הזוכים במקום הראשון? יובל דרורי מדריך לצדק חברי...

Optimus_Prime

New member
תודה על התיקון המהיר אבל...

התוצאה שלי היתה 60 ונעזוב את זה כך, תודה שחזרתי לרשימה. גם חזי וגם עבדכם (ואחרים)לא זרק שקית בנקודה הדרומית מכיוון שהשופטים עזבו. אני משער שהתוצאה המובאת כאן היא "מה היה אילו" חזי היה פוגע בנקודה הדרומית (ארגמן)- הוא היה מקבל 15 נקודות... חבל שההגרלה לא היתה פומבית,כמו בשנה שעברה וכך המקום השני(!) היה זוכה בפרס ניחומים-כמו שנה שעברה-משקפי שמש. יובל דורי -מדריך לשקיפות מירבית.

למעלה