עוד טיפ קטן

עוד טיפ קטן

בדרך מירושלים לצימעס, גילו לי כמה מיקירות הפורום שאם לוחצים על "חפש/י" בדף הפורום בלי למלא כלום בתיבה, מקבלים את כל ההודעות של הפורום, ממוינות לפי תאריך כתיבתן בסדר יורד, כלומר שההודעות החדשות ביותר נמצאות בראש הרשימה. זה מאפשר לראות בקלות ובמהירות מהן ההודעות החדשות ביותר בפורום. הבעיה היא, שבשביל זה צריך לפתוח קודם את הפורום. כדי להתגבר גם על זה, שיחקתי קצת עם דפי הפורום (מפתח HTML או לא מפתח HTML?) והגעתי למסקנה שאם מכניסים בדפדפן ישירות את ה-URL הבא: http://3tv.tapuz.co.il/tapuzforum/main/searchResults.asp?forum=372&where=1&subj=on אז מקבלים מיד את הרשימה הזו, וכך למשל אפשר לראות מה הן ההודעות החדשות שנוספו לפורום, מבלי לסרוק את כל השרשורים בפורום. כך גם אם מישהו מגיב להודעה ב-"זמן פציעות", תוכלו לראות אותה, ךמרות שההודעה עצמה היא כבר בדף 2 או שלוש. ההנו.
 
את יודעת

יש איזה עניין כזה בדיני גניבה בהלכה של "קנייה בשינוי", כלומר שאם הגנב משנה משהו בחפץ, אז זה הופך את החפץ להיות שלו. לכן, ברגע שהוספתי את הקישור המדויק, שיניתי את הטיפ והפכתי אותו להיות שלי. ובכל זאת, בשביל מי שחושב שגאולה תועיל לו בעולם הזה במשהו, שלי היתה זו שהאירה את עיני בעניין החיפוש.
 
אבל את העיקר לא גילית להם:

שהשיטה הזאת טובה, בעיקר, בשביל לראות הודעות שנמחקו מן הפורום או שנבלעו ע"י מפלצת השירשורים.
 

גנגי

New member
זה מסביר הכול!

עכשיו הבנתי למה חומסי המכוניות מהשטחים עוקרים להן את המנוע או משנים את הזמבורה ומכסים את הפרונט מבפנים בפרווה תכלת - זה הופך את המכונית החמוסה לשלהם! גדולים בהלכה, אלה.
 
למעלה