עוד חצלול

liadil

New member
עוד חצלול

עוד פעם היה לי חלום צלול והוא הכי טוב שהיה לי עד עכשיו אני אתחיל מהקטע שזה נהפך לחלום צלול אני הייתי באיזה מקום עם כמה חברים שלי ואני רואה מסך של מחשב והפייסבוק נמצא עליו ואני מחליט לעשות את בדיקת המציאות של האותיות וראיתי שזה משתנה אחרי זה הלכתי לחבר שלי ושאלתי אותו כמה אצבעות יש לי ביד הוא אמר לי 6 אחרי זה הלכתי למישהו וביקשיתי ממנו ספר שהתת מודע כתב לי (קראתי את זה פעם באחד האתרים שאם אתה לוקח ספר וקורא אותו יש שם דברים שהתת מודע רוצה לומר לך) אבל האיש אמר שאי אפשר לקבל אותו עד שאני אחסל אנשים שנלחמתי בהם מקודם אז החלטתי לוותר ולעשות דברים אחרים אז רציתי ללכת לבית שלי וראיתי שאני באיזה קניו אז אמרתי לעצמי שכשאני נכנס לחנות אני צריך להקיש סיסמא בקיר וללכת אל המחסן וזה עבד ולשאלה שלי למה לא יכולתי לקבל את הספר למה התת מודע הגביל אותי למשהו וגם את הבדיקה של האותיות אני כמעט ולא עושה איך זה יכול להיות שעשיתי אותה

Bluescale

New member
לא צריך לבקש

בחצלול אתה מוגבל לציפיות שלך בלבד. אם אתה מצפה שהמוכר לא יביא לך אלא אם יקבל משהו בתמורה (המממ הגיוני כי הוא מוכר) אז הוא יבקש משהו בתמורה. לכן, אתה יכול לעשות את זה פשוט - ליצור ספריה ולשלוף את הספר. או לומר למוכר - אז אתה יכול להקריא לי (אגב יותר טוב מלהביט באותיות)

silverhawk

New member
הכל יכול לקרות בחלום

אמנם, תיאורטית, אתה יכול לעשות הכל בחלום הצלול, אבל בדיוק באותה מידה, הכל יכול להמנע ממך. אתה יכול לנסות לעוף לחלל ולגלות שאתה לא מצליח לנסוק, אתה יכול לנסות לצלול בים ולגלות שאתה לא מצליח להעמיק יותר ממטר. הכל אפשרי. עם זאת, ככלל, ככל שתתאמן יותר ותרכוש יותר שליטה בחלום, כך יגברו הסיכויים שתצליח לבצע את מה שתרצה. באופן ספציפי לשאלתך, כפי שכבר הוצע, בפעם הבאה פשוט לך למדף ושלוף ספר (אם כי עליך לקחת בחשבון שיכול מאוד להיות שלא יהיה כתוב שם שום דבר מיוחד).

למעלה