עוד חצלול!

sa0147

New member
עוד חצלול!

בערך בתחילת יולי התחלתי לעשות הרבה בדיקות מציאות, ואחרי חודשיים וחצי זה מתחיל להשתלם לי. מתחילת החודש היו לי כבר שלושה חצלולים בערך (לפעמים אני עצלן מדי בשביל לכתוב אותם ביומן חלומות) אבל יש לי בעיה גדולה איתם- הם ממש קצרים. אני מגיע לעוגן הקבוע שלי בחלום (בכולם זה היה אותו עוגן), עושה בדיקת מציאות ומצליח להעביר את האצבע שלי דרך היד (זה ממש מגניב כל פעם מחדש) ואז תוך פחות משלוש שניות אני מאבד את הצלילות. פעמיים עוד הספקתי לנסות לשפשף את הידיים קודם אבל זה לא עזר, והלילה גם את זה לא הספקתי לעשות. איך אני יכול לשמור על הצלילות? אני מנסה להירגע, אבל זה גם לא עוזר.

ofekpere

New member
הכול באמונה

הינה עצה קטנה. הכול קשור באמונה שלך באותו הרגע אתה צריך לאמן את עצמך בלהאמין שאתה יכול . לקח לי קרוב לחצי שנה לאמן את עצמי לשלוט בחלומות שלי ואפשר לומר שהגעתי לרמת צלילות גבוהה מאוד. אני כבר יכול לשלוט על כול הסביבה ולעשות מה שבא לי. כשאתה מנסה להעביר את האצבע דרך היד תגיד לעצמך שאתה יכול לגרום לזה , פשוט תאמין שזה קורה. זה יקח קצת זמן אבל אני בטוח שזה יעזור לך. אני דווקא לא השתמשתי בעוגן כזה כדי לדעת שאני חולם. פשוט אמרתי לעצמי שאם אני חולם אני יודע שזה חלום. ואם יש לי ספק בחלום אפילו קטן אז בטוח שאני חולם. כי במציאות אין לי שום ספק שזה מציאות. וככה הגעתי לרמת צלילות , לשמור עליה זה כבר סיפור אחר. אבל זה היה החלק הקשה אם תעבור אותו אתה בדרך הנכונה לשליטה מלאה בחלומות שלך. אם יש לך שאלות תכתוב לי למייל [email protected] יום טוב

T r a v i s

New member
גם לי במציאות אין שום ספיקות, לכן אני לא כלכך

מבין למה באתר כתוב " לעולם אל תנסה לבצע פעולות דרמטיות כמו לקפוץ מהחלון... כדי למנוע תאונה מצערת. " לא ייתכן שמישהו עד כדי כך מסטול שבמציאות הוא יחשוב שהוא חולם, אלא אם הוא עישן איזה משו..

ofekpere

New member
צודק אבל

תשמע יש כאלה שלא יבדילו בכול זאת על מנת למנוע מצבים של קפיצה מהגג בזמן מציאות עדיף לעשות בדיקת מציאות פחות מסוכנת . כמו לראות אם אתה יכול לרחף או לרוץ מאוד מהר או לעוות זמן (שלב מתקדם יותר)

למעלה