עוד חצלול התנפץ

irena18

New member
עוד חצלול התנפץ

מלא זמן לא נכנסתי לפורום הזה אבל לאחרונה תוקפים אותי חלומות עם פוטנציאל לחצלול ואיכשהו זה מתחמק ממני תמיד.. אז החלטתי לשתף. אני לא בכוונה רוצה חצלולים, אני לא כותבת יומן חלומות ולא עושה בדיקות מציאות, בעיקר כי אין לי כ"כ זמן לזה.. מה שכן, אני תמיד מחכה כמה דקות לפני שאני פותחת את העיניים ומנסה להזכר בכמה שיותר פרטים מהחלום ובדר"כ אני זוכרת טוב. בזמן האחרון אני מתעוררת אחרי כמה שעות שינה ושוב נרדמת. אולי זה מה שהכין את הקרקע.. בשני המקרים נדרשה בדיקת מציאות על מנת להבין שזה חלום, ומשם אולי זה היה אפילו מצליח. בחלום הראשון אני מתעוררת משינה ופתאום אני מבינה שזה עדיין לילה כאשר אני בעצם בטוחה שאמור להיות בוקר ואז אני אומרת לעצמי שמשהו לא בסדר. להגיע למצב כזה, זה בדר"כ נדיר אצלי כי אני פשוט לא שמה לב למה שאמור להיות וזורמת עם החלום.. החלום השני היה כבר הרבה יותר קרוב ואפילו משעשע איך לא עליתי על זה שזה חלום חחח. בחלום הייתי בחדר החשוך שלי, זה היה עדיין לילה אבל היה אור קלוש וראיתי קצת מסביב. היה שם עוד מישהו (או משהו חח) שבעזרת הנפת יד גרם לגרביים לרחף באוויר וזה סתר את כל ההגיון שלי ואמרתי אין מצב ואז התחלתי להשבע שאם זה אמיתי אז "מה שאתה רוצה". ואז רציתי לנסות לבד. בהתחלה זה היה קצת קשה אבל פתאום גם אני גרמתי לגרביים וחולצות לרחף בחדר. הייתי בשוק וההגיון שלי זעק אבל לא עשיתי את הקפיצה הזאת של ההבנה שאני בעצם בתוך חלום חח כאילו שיש איזה חסימה מנטאלית שמגבילה אותי לתחומי חלום בלתי מודע בלבד או שאני מאמינה לדברים לא הגיוניים בעליל בקלות רבה מדי חחח. ייתכן שאם הייתי באמת רוצה להתאמן על זה הייתי מגיעה בסופו של דבר לחלום צלול. מי ייתן ויהיה לי את המשמעת העצמית והזמן לדברים כאלה. יום טוב. :)

irena18

New member
אהה נזכרתי

הייתי הכי קרובה לחצלול כשהייתי בת 8. חלמתי על דברים שילדים קטנים חולמים עליהם ובחלום בין היתר ראיתי שעון, הסתכלתי עליו ואז אמרתי לעצמי שכבר מאוחר ואני צריכה להתעורר, ואז כמובן התעוררתי. הסתכלתי על השעון בחדר והבנתי שעוד מוקדם מדי! חחח חצלול ראשון וככה סיימתי אותו באכזריות. מה הייתי נותנת בשביל סיבוב שני. XD מאז לא היה שומדבר שמתקרב לזה אפילו. המה שמצחיק זה שלא היה לי מושג בכלל מה זה חצלולים ומה עושים בשביל זה ולא התאמנתי, לא כתבתי יומן, לא ידעתי מה זה בדיקות מציאות והנה הוא בא אליי ככה! כ"כ קרוב.. מה שגורם לי לחשוב, האם לילדים יש סיכוי יותר גבוה לחצלולים? מעניין אם עושים מחקרים בתחום הזה של חלומות צלולים בכלל.

makron2

New member
אולי היום..

יהיה לך חצלול,בדרך כלל כמו שציינת יש בעיות הגיון בזמן חלומות,לא תמיד עולים על העובדה שמדובר בחלום אפילו לאחר אימונים רבים,לפעמים מפספסים. לא חייב אבל רצוי לנהל יומן וכל השאר אבל לפי מה שאת מספרת את דיי קרובה לחצלול(לפעמים מספיק רק להתעסק בזה קצת) לא חייב להיות סופר,עדיף לכתוב מעט(עדיף לזכור יותר מחלום אחד)שוב לא חובה. "האם לילדים יש סיכוי יותר גבוה לחצלולים?" אולי - בדרך כלל ילדים יותר גמישים בצורת המחשבה שלהם.(זה יתרון)

Bluescale

New member
ילדים

יותר מחוברים לעולם הפנימי שלהם ומכאן גם לעולם החלומות שלהם. כתיבה - לא חובה אבל מ-א-ו-ד ממולץ [אגב שום דבר לא חובה] בדיקות מציאות = דרך להגברת מודעות. בהצלחה, את קרובה.

Bluescale

New member
ילדים

יותר מחוברים לעולם הפנימי שלהם ומכאן גם לעולם החלומות שלהם. כתיבה - לא חובה אבל מ-א-ו-ד ממולץ [אגב שום דבר לא חובה] בדיקות מציאות = דרך להגברת מודעות. בהצלחה, את קרובה.

למעלה