עוד חמש דקות

taz512

New member
עוד חמש דקות

טוב הפעם דיון ובעיה. לי יש בעיה שאני אוהב לקרוא לה בעית החמש דקות. אתם מכירים את זה שהשעון מצלצל בבוקר ואתם אומרים "עוד חמש דקות." אז חמש דקות זה פצצה. הבעיה מתחילה כשנרדמים ואז החמש דקות זה עשר דקות או רבע שעה או חצי שעה ופעם אחת שעה וחצי. איך מתמודדים עם זה? מה אתם עושים נגד התופעה? כי ניסיתי לומר לעצמי לילה לפני השינה שאני קופץ מהמיטה אבל זה פשוט לא עובד. גם לכם זה קורה? טאז, השד והדקות

shellyland

New member
אני מכוונת את השעון

לחצי שעה לפני שאני צריכה לקום, ושמה אותו על "נודניק". ככה עד שמגיעה השעה האמיתי, כבר הוערתי בערך 4 פעמים. לדעתי בכל טפלון סלולרי יש אופציית "נודניק" שעד שאתה לא מכבה אותה היא לא שותקת. אתה יכול גם לבקש ממישהו שיתקשר ויעיר אותך, ולא יפסיק לדבר עד שלא ממש תתעורר.

d@r121

New member
גם לי יש את הבעיה

פשוט מאוד שים רגליים על הרצפה הגוף החם נפגש עם הרצפה הקפואה וזה מחריב לי את היכולת לחזור לישון...

ל יב י

New member
תכוון שני שעונים כאשר האחד

מצלצל כמה דקות אחרי השני. ככה שהשעון הראשון מצלצל תגיד לעצמך שאתה נח עד שהשני יצלצל.

taz512

New member
ומה עושים כשאין שעון?

מה שמעיר אותי בבוקר זה ההשקמה של בזק, 175. וזה כשמנתקים לא מצלצל שוב פעם. טאז, השד והצלצול

ל יב י

New member
פלפון יש לך?

ואם אין שעון אז הולכים לחנות וקונים. לא ביג דיל וגם לא יקר. יותר יקר להזמין כל בוקר השכמה.

taz512

New member
יש סטאר טק

ואין בו אפשרות של שעון מעורר. ולקנות נראה לי טיפשי, כי זה רק להשבוע, כי ברגיל אמא שלי מעירה אותי, כי היא לא מצליחה לישון אחרי חמש בבוקר. אבל השבוע היא לא פה. וד"א זה דיון, לא אמרתם מה אתם עושים? לכם גם יש אותה בעיה? טאז, השד והדיון

shellyland

New member
הנה רעיון מהפכני:

לך לישון יותר מוקדם. לא תמיד. רק השבוע, עד שאמא שלך תחזור. (וכן אמרתי מה אני עושה)

למעלה