עוד חלום

מי-אני

New member
עוד חלום

לחלומת-בהקיץ יש ניק חדש.מי אני. פשוט ככה. אז ברכות שוב, וחלום חדש:) זה היה חלום קצר לחלוטין אני אצל סבתא שלי בבית שוכבת על המיטה בחדר שהיה פעם של אחות של אבא שלי אני רוצה שלסבתא שלי יש דרקונים (!!) קטנים בבית (3) ואחד גדול. אני אומרת ``סבתא יש לך דרקונים...``עם הבעת לגלוג. סבתא שלי מראה לי איך להוציא אותם להכניס לשקית ולהוציא מחוץ לחדר הגדול נשאר אבא מעיר אותי :) אין לי שמץ מאיפה זה בא :)

מי אני ומה שמי....:)

הי ``מי אני``, אהבתי יותר את השם הקודם, לא נורא....:) לפני שאנסה לפתור את החלום הזה, אני חייב לקבל את התיחסותך לדרקונים. -איזה אסוציאציה עולה בראשך כשאת חושבת על דרקונים? -מה בכלל דרקונים אומרים לך? -האם ראית לאחרונה סרט עם דרקונים? אם כן איזה םרט? ומה הרושם שהוא השאיר בך? נסי לחפור ולמצוא את הפירוש שלך לדרקון, אפילו עד לרמה של דרקון שאת זוכרת מאגדה מסוימת שקראת... חשבי גם על היחס: שלוש קטנים ואחד גדול, מה זה אומר לך, האם יש יחס משפחתי כזה אצלך או אצל דודיך? וכו`. בהצלחה. רואה בכוכבים.

מי-אני

New member
גם מי אני אהבה יותר את הניק הקודם

אך היא לא זוכרת את הססמה שלה :) ועכשיו שלום,:) אין לי שום בעיה עם דרקונים לא מפריעים לי אבל אני גם לא מתה עליהם. בחלום הם היו חמודים אך מפחידים,סלדתי מהם ורציתי שהיא תקח אותם ממני. דרקונים לא אומרים לי משהו מיוחד,מזכירים לי אגדה,משהו רחוק,שלא קיים. לא ראיתי שום סרט עם דרקונים לאחרונה. האחרון שראיתי היה לפני משהו כמו 5 שנים :) ואין יחס משפחתי כזה :) יש לי אחות קטנה אחת אולי אני אמא ואבא גדולים עליה.... :) לך תבין. מי אני החולמת בהקיץ :) אגב,המון תודה. באמת רציתי לומר שאני מעריכה את כל העבודה שלך כאן בפורום בהחלט התאהבתי בפורום. חזק ואמץ איש ! מי אני :cool:

למעלה