עוד חלום....

עוד חלום....

ההקדמה לחלום היא שאני רוצה ללמוד השנה מכינה. אז ככה...אני נכנסת לכיתה חדשה וחברה שלי מהביה``ס גם נמצאת שם, אני שואלת אותה איפה היא ישבה, היא אומרת לי בשורה הראשונה ואני לא אוהבת לשבת שם, אז ישבתי בשורה השניה עם מישהו שגם היה איתי פעם בביה``ס אני מקשיבה למורה והיא כותבת כל מיני דברים שאני מנסה להבין, בעיקר קשור למתמטיקה (שאני אפסית במתמטיקה) ואני לא מצליחה להבין למרות שאני ממש ממש מתאמצת... אח``כ אני מוצאת את עצמי באוטובוס, אנחנו נוסעים נוסעים ופתאום אני רואה שהדרך נגמרת והנהג מאיץ ואנחנו מתנגשים בקיר ואני יושבת מקדימה ועפה החוצה ומוצאת את עצמי מלאה בדם ועוד אנשים מהאוטובוס עם דם. והתעוררתי אגב..החלום על המישהו המת זה מישהו שהיה איתי בכיתה ז``א אני באה מקיבוץ ובקיבוץ זה כאילו היינו אחים, גדלנו מגיל 0 ביחד! לפעמים הוא מדבר איתי ולפעמים הוא רק מופיע בתור אחד ``השחקנים`` אשמח אם תעזור לי רואה בכוכבים תודה מלכתוש

הישיבה בשורה הראשונה

הי מלכתוש, אני מבין שלא ישנים הלילה.........:) חלומך מרמז על פחד מלהיות במרכז העינים, חוסר ביטחון מסוים הנובע בעיקרו מתוך חולשה קטנה שאת מזהה בעצמך, ואת מעצימה אותה מעל ומעבר למידותיה. חשוב מאוד לנסות ולהיזכר מי היא אותה חברה בשורה הראשונה, ומיהו הבחור מהשורה השניה, מה יחסך אליהם?, מה הם גורמים לך להרגיש? בהמשך, תאונת האוטובוס כאילו ובאה לחזק את תחושותיך לגבי הישיבה בשורה הראשונה, הישיבה מקדימה מובילה לאסון דרמטי. שוב את לוקחת את פחדיך למקום קיצוני ובוחרת בתאונה קטלנית שתחזק את בחירותיך השגויות. בקשר לחבר שמת, זה מאוד טיבעי שיופיע בחלומותיך במיוחד אחרי הקשר החזק שהיה בינכם, מסתבר שעדיין קיים ביניכם קשר, הוא עדיין חי בתוכך וזה נהדר, כל עוד זה לא מפריע לך. חלומות פז, רואה בכוכבים.

היחס....

היחס שלי לחברה הוא שהיא היתה חברה טובה טובה שלי בביה``ס אני היא ועוד אחת היינו צמודות כל היום בעיקר אני וזאת שמדובר עליה בחלום היו קוראים לנו צילי וגילי... הקשר לבחור הוא...לא יודעת אולי הייתי מאוהבת בו משהו כזה. ויופי אני שמחה על מה שאמרת על זה שמת. ויש לי עוד חלום מוזר מאוד אפשר לכתוב? תודה מלכתוש

בחירת המקום הנכון...

היחס מלמד שדווקא ההקשבה לאינטואיציה שלך מובילה אותך למקומות יותר בריאים עבורך. חברתך מסמלת תלות מסוימת הקיימת בך, קושי בלהעיז לבד, את מרגישה הרבה פעמים שחברה שלך דוחפת אותך לעשות דברים קצת מסוכנים או נועזים מדי בשבילך, את יודעת לזהות את הגבול ובחלומך את בוחרת בדרכך שמובילה אותך למקום יותר נוח עבורך ומסתבר ששם את מוצאת אהבה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה