עוד חלום לפירוש! ;-)

leeloo

New member
עוד חלום לפירוש! ;-)

הובכן, כ``חולמת המתמדת`` (אולי זה צריך להיות הניק החדש שלי?) החלטתי להוסיך חלום נוסף לרשימה. ולמרות ש`רואה בכוכבים` לא פירש את החלום הקודם שלי, אני בכל זאת מתעקשת לרשום פה את החלום, אפילו סתם בשביל שיהיה לכם משהו מעניין (אני מקווה) לקרוא אחר-הצהריים. אז ככה: זה היה עוד יום רגיל (?????) כשלפתע אני מוצאת את עצמי בתוך קמפוס של אוניברסיטאת תל אביב. אני מתחילה להתהלך לי באוניברסיטה ומסתבר שזה היה יום מיוחד באוני` (קיצור-אין לי כוח לרשום את כל המילה:)) שהיו בה כל מיני הרצאות מיוחדות בכל נושא שיש! קולנוע, מדעי החברה, אפילו ריקוד היה! אז אני מחליטה מהיכנס לחדר מסוים וכשאני נכנסת אליו אני רואה שזה חדר גבוה מאוד (!!) והוא חשוך חוץ משתי מנורות כחולות-סגולות כאלה שתלויות על התיקרה. במרכז החדר עומדת מיטה ע-נ-ק-י-ת (מיטה שצריכה להיכנס לשיאי גינס מרוב גודלה העצום) ובגלל שהמקום שצורכת המיטה יש רק שורה אחת מסכנה של כיסאות שצמודה לקיר. אני ממשיכה הלתקדם בחדר ואני רואה בסוף החדר שיושב שם גבר (הפעם לא שמתי לב כיצד הוא ניראה :) ) והתיישבתי לידו. לפתע הגיע אדם מבוגר (כבן 40-50) עמד מולנו ואמר לנו לכו להיתפשט. אני הסתכלתי עליו המומה, איך הוא מבקש דבר כזה? ואמרתי לו שאני לא מוכנה. אז הוא אמר שאין ברירה. מי שרוצה להקשיב להרצאה צריך להתפשט. ואז הבחנתי בשתי נשים שיושבות על המיטה עם שמיכה מעליהן (כנראה ערומות) והמרצא לבש רק חלוק ובוקסר. אז אני קמתי ויצאתי מהחדר. החלטתי ללכת לחפש את אמא וסבתא שלי והתחלתי להלך במסדרונות האוניבריסטה כשלפתע ראיתי מן מקום גדול כזה, מלא שורות שעל כולם יושבים אנשים ומולם ישנו מסך קולנוע ענקי, מסתבר שזה היה ההרצאה על קולנוע. המשכתי ללכת והרגשתי תחושת רעב אז הלכתי לכיוון הקפיטריה וראיתי שם את אמא שלי ואחי הקטן. לפתא נזכרתי ששכחתי את הג`קט שלי בתוך החדר שבו הייתי לראשונה, ואמרתי לאמא שלי שתחכה לי כי אני צריכה להביא אותו והתחלתי ללכת וראיתי את אמא שלי מתקדמת לכיוון היציאה וצעקתי עליה למה היא לא מחכה לי? הרי ביקשתי ממנה, והיא אמרה לי שאין לה סבלנות, שאני אקח את סבתא שלי. אז סבתא שלי באה איתי ואמא שלי יצאה החוצה מהאוני`. פתחתי את הדלת של החדר ולא האמנתי למראה עיני. בחדר הייתה מוסיקת דאנס מגניבה וכדור מראות היה תלוי מהתיקרה, כאילו המקום הפך לדיסקוטק. אני ממשיכה להתקדם ואני רואה שכל החדר התמלא באנשים (ואילו בתחילה היו בו רק אני, הבחור, המרצא ושתי הבנות) וכולם מוחאים כפיים למרצא שרקד על המיטה עם יותר מ-5 בנות !!. המשכתי להתקדם ואיך שאני מתקדמת כל אחד שאני מתקדמת לעברו נעמד לכבודי, ונותן לי למצוא את הג`קט מבלי שאבקש ממנו לקום. אני ממשיכה להתקדם ואני מגיעה שוב לסוף החדר ואז לקחתי את הג`קט ולפתע סבתא שלי פתחה את הדלת ואור חזק מבחוץ שטף את כל החדר, וסבתא שלי עמדה בקידמתו קראתי לסבתא שלי בשמחה שמצאתי את הג`קט ויצאתי איתה אל מחוץ למבנה והלכנו להתיישב על הדשא (ממש ספר החלום הזה- ניראה אני אהיה מפורסמת- גם ספר, גם סרט- שווה! :cool: ) ואז הפלאפון שלי צילצל וזאת הייתה החברה הכי טובה שלי בטלפון שאני בד``כ מדברת איתה ה-מ-ו-ן בטלפון, וסיפרתי לה איפה אני וסבתא שלי בינתיים הלכה לקנות לה ולי ארטיק. ואז נגמר החלום. בתור ה``חולמת המתמידה`` אני מבקשת שתפרשו לי את החלום! (אם אני כבר טורחת ורושמת סיפורים מפה ועד הודעה (תרתי משמע) חדשה, אני מצפה לתשובה!) תודה, לילו

למעלה