עוד חיוך לסופש

שני פרעושים נפגשים בנופש באילת

אחד מגיע בריא , חזק ומרוצה והשני רועד מקור, מצונן עם חבילת טישוס בייד. הבריא שואל את החולה: " מה קרה אחי? למה אתה מצונן וחולה?" החולה משיב: " אחרי כל הדרך על הזקן של אופנוען קפאתי מקור". הבריא עונה: " מי נוסע בזקן של אופנוען? אני נוסע בתוך התחתונים של בחורה צעירה ויפה. חם שם ונעים לי ואני מגיע בריא". אחרי שנה הם נפגשים שוב בנופש באילת. הסיפור חוזר על עצמו. הבריא משנה שעברה מגיע בריא ושמח והחולה- שוב חולה , מצונן ודולף. הבריא שואל: " נו אחי, לא למדת מהניסיון?" החולה משיב: " בטח למדתי. נכנסתי לתחתונים של בחורה צעירה ויפה ופתאום מצאתי את עצמי נוסע בזקן של אותו אופנוען משנה שעברה".

cafesito

New member
../images/Emo6.gif ואותה בדיחה בחרוזים

לפני הקישור אזהרה, גס ומשתמש במילים מפורשות, להרחיק מילדים. והקישור- בחרוזים

LullaBelle

New member
הנה עוד בדיחה...

יושב לו קאובוי בגיל העמידה בבר ושותה וויסקי. מתיישבת לידו בחורה צעירה ונאה ושואלת אותו: "תגיד לי, מי אתה? מה אתה עושה בחיים?" עונה לה הקאובוי: "אני קאובוי. אני רוכב על סוסים, יש לי חווה, יש לי פרות וחיות אחרות. ומי את?" הבחורה עונה: "אני לסבית. כל היום אני חושבת על נשים. כשאני מתעוררת, אני חושבת על נשים. כשאני אוכלת אני חושבת על נשים. כל הזמן אני חושבת על נשים." לאחר זמן מה קמה הבחורה ועזבה. הקאובוי נשאר לשבת ואחרי כמה דקות התיישב לידו בחור צעיר. שואל אותו הבחור: "תגיד, מה אתה עושה בחיים?" עונה לו הקאובוי: "אתה יודע, כל החיים חשבתי שאני קאובוי, אבל עכשיו מסתבר שאני לסבית."

למעלה