עוד חידת "מה משותף"

עוד חידת "מה משותף"

ל- Two Tribes - Frankey Goes to Hollywood China Girl - David Bowie Under Cover of the Night - The Rolling Stones Sex Dwarf - Soft Cell

turrican

New member
תן לנו עוד כמה דקות

אני עסוק גם בשיעור..צריך קצת להדק את המוח..

כל הכבוד למלך!

אלפא - שוב עשית זאת. כן כן - כולם קליפים שצונזרו עקב עודף אלימות / מין. אפילו אהוד מנור הראה רק איזה 30 שניות מ two tribes ב"עד פופ".

turrican

New member
תרשום שגם אני הייתי בדעה של אלפא

תבדוק את ההודעה שלי באותו דקה. הלכתי עם הגירסא של אלפא כי לא מצאתי שום קשר בין השירים אז ברירת המחדל הייתה הקליפים אבל כל הזכויות לאלפא

alpha80

New member
תרשום, תרשום.

רושם, רושם. רגב - יש אתר חדש למלך הבלתי נילאה של ספרי הטלפונים בארץ, סולומון קאנטרי.

מכיוון שהחידה הזו היה ממש לא משהו

וחבל שסתם תשבור את המוח, אני בכל זאת ארמוז שהייתי יכול לכלול עוד המון שירים ברשימה עם אותו מכנה משותף, אבל הזכרון שלי קרס (יש לי מסך כחול במוח כרגע)

turrican

New member
לאלפא והשאר

בוא ננסה לפצח יחד את החידה. יש קליפ לשיר Sex Dwarf ? ותוכל לומר לי מה יש בקליפ הזה ובקליפ של פראנקי? את הקליפ China Girl אני דווקא זוכר מצויין

alpha80

New member
איך אפשר לשכוח , אתה אומר. שובב.

בקליפ של פראנקי יש תחרות איגרוף ברוטלית בין רייגן לגורבצ´וב, שבמהלכה אחד נושך לשני את האוזן, תופס לו בחבילה למטה, מכות עד זוב דם, כשהסמל הוא כמובן למלחמת עולם בין שתי המעצמות הגדולות, ובסוף מתפוצץ העולם. אפרופו אהוד מנור - הוא הראה את ה 30 שניות הראשונות של הקליפ, שהחברה´ מתכוננים למאבק, ומיד את הסוף שבו כדור הארץ מתפוצץ, ואמר בחיוך שובבני ש"יותר מזה לא נוכל לראות לצערנו". SEX DWARF של SOFT CELL מצולם במועדון חשפנים וחשפניות כמדומני, עם סצינות די נועזות של הומואים ולסביות.

turrican

New member
ידעתי שלמארק אלמונד

יש ביצים לקליפים פרובוקטיביים על גבול הפורנוגרפיים . אישיות מרתקת . אח.. מת להשיג קלטת קליפים של הצמד בול + אלמונד התותחים

turrican

New member
לא נראה שזה קשור בנגנים\מפיקים

שעבדו על 4 האומנים. ז"א שצימצמנו את האפשרויות שהקשר ביניהם זה קשר מסוג אחר. קשר ויזואלי - כמו שאלפא הציע (בהחלט יכול להיות) לי אין מושג אבל אני הולך על המהלך של אלפא . אני יודע שאיגי פופ עמד מאחורי China Girl המקורי והוא יכול להתקשר בקלות לרולינג סטונס אבל אין לו שום קשר לפראנקי וסופט סל. זרוק איזה עצם קל.

למעלה