עוד חידה..

היפה9

New member
עוד חידה..

יונקים חיים למעלה ממאה שנה, חוזרים למקום הולדתם כדי להתרבות, ומסוגלים לא לאכול חצי שנה

souhami

New member
יונק?

פעם אחרונה שאכלתי סלמון היה לו טעם של דג. ואצלי בצלחת הם לא שורדים 100 שנה.
אם זה לא משכנע אותך, אז אני אוסיף שיונקים ימיים הם בעלי זנב אופקי ולא אנכי. זנבו של הסלומון הוא אנכי. נראה לי שתשובה ממש קרובה, אני משאר שמדובר בלויתנים. עד כמה שאני יודע לויתנים מתרבים ונולדים בקוטב הצפוני ומשך חייהם ארוך במיוחד, לגבי הקטע של האוכל אני לא לגמרי בטוח.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gifאני לא רוצה לכעוס או משהו אבל

איך הגעת לזה?? בני אדם לא חיים יותר ממאה שנה [זה נדיר אם זה קורה], בני אדם לא חוזרים למקום הולדתם כדי להתרבות [אם אני נולדתי בישראל אני יכול להתרבות גם בסין זה אותו דבר], ובן אדם לא יכול לא לאכול יותר מחצי שנה הוא ימות מרעבב

אולי

סוג של עטלפים? בעיקרון, גם דובים אינם אוכלים במשך מספר חודשים - במשך שנת החורף. אבל לא שמעתי שהם נודדים.

הראל 550

New member
נראה לישעד עכשיו זה לא הכיון

יונקים הם בעלי דם חם, יוצרי אנרגיה רבה, לכן לא לאכול חצי שנה נראה המון. שנת חורף של דובם נמשכת חודשים בודדים 2-3 וגם כך נחשבת ליוצאת דופן עד מאד.רוב יונקים אינם נודדים, אינם חיים כ"כ הרבה שנים ואינם מתרבים דוקא במקום מסויים, אולי בזמן או עונה מסיימים... לאור כל זאת אני מהר על תשובה מתחכמת! אין לי הימור, הראש נשבר אך אין תועלת

למעלה