עוד חידה יפה

shadow2097

New member
עוד חידה יפה

דמות מסוימת יושבת ליד שולחן. מגיעה עוד דמות ויושבת ליד השולחן. הדמות הראשונה אומרת לדמות השניה: "עכשיו כמות המצמוצים בשולחן הוכפלה פי 3" מה אפשר לדעת על שתי הדמויות?

shadow2097

New member
לא

לכל אחת מהדמויות שתי עיינים בריאות למען הסר ספק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואאאי אני זוכר שספרו לה את כמות המצמוצים ברק בישראל, חחח הבנאדם מצמצן סדרתי!

shadow2097

New member
X

אמרתי פי 2 לא פי 5 אבל אתה יודע משו (וגם קצת רמז בהמשך...) אתה היית הכי קרוב בינתים, לא שאני אומר שתמשיך לנחש שמות של מפורסמים, אבל תבין כבר שתראה את התשובה...

shadow2097

New member
תיקון לעצמי

"אמרתי פי 2 לא פי 5" הכוונה כמובן "פי 3 לא פי 5"

niv1990

New member
כמה אפשרויות

1) שהן לא יודעות חשבון 2) שהן מצמצו עד כה במרווחים כאלה שראו רק כל מצמוץ שלילי (שני שליש נאבדו עקב כך ששני האנשים מצמצו ולא רוא אחד את השני). 3) שאחת או יותר מהדומיות אינה בן אדם, אלא חייה בעלת קצב מצמוץ שונה.

shadow2097

New member
X

1) לא קשור לקטע של החשבון 2) השאלה לא מתחכמת, אבל יש סיכוי די קטן לנחש (אבל זה פורום חידות אז בטוח מישהו יודע) 3) הדמויות הן לא בע"ח למיניהן...

מספר6

New member
ניחוש פרוע

הדמות השניה היא אשה בהריון? (האמת, לא נראה לי שעוברים ממצמצים הרבה, אם בכלל. אולי הדמות השניה היא ברווז?)

shadow2097

New member
רמז

טוב אז רמז קטן כדי לא להרוס את החידה התשובות של "מספר 6" ושל "בוטן" אמנם לא התשובות הנכונות, אך הן בהחלט יתכנו בתור אפשרות

isramjad

New member
ניחוש!

הדמות הראשונה יכולה להיות אדם רגיל. הדמות השניה יכולה להיות כל דבר שיגרום לכל אדם רגיל למצמץ יותר מהרגיל, למשל מקור אור חזק, כמו פנס. לא חושב על אפשרויות אחרות, אבל חושב שזה הכיוון. חשבתי גם על מראה, אבל מראה רק מכפילה ולא משלשת.

dRoy

New member
אולי,

לראשונה יש עין אחת, לשנייה שתי שיניים.

lupoN

New member
הממ... נסיונות

הדמות הראשונה בוהה מול מסך מחשב ;מרקע טלוויזיה וכיו"ב, שנמצא לצורך העניין על השולחן (ולכן ממצמצת 50% פחות); הדמות השנייה שמגיעה פשוט מסתכלת לאן שהוא והמצמוצים שלה רגילים (כלומר, גבוהים פי שניים מזו של הראשונה). וסתם עוד - מחקרים מראים שילדים להורים גרושים ממצמצים יותר... גם מי שיש לו תסמונת טוראט ועוד ועוד...

UpNorth

New member
עוד רעיון הזוי.

הדמות השניה הביאה עימה מראה, ואז הראשונה "רואה" (או בעצם לא
) את מיצמוצייה? אם כבר במגישי חדשות עסקינן, גם ארד ניר ממצמץ הרבה מעבר לדרוש. זה בלט במיוחד בזמן המלחמה...

למעלה