עוד חידה בתמונה! שוב-לא אתן רמזים...רק אם לא תצליחו.....
ק קוציני New member 26/1/03 #2 אולי זה השיר כמה חם - אריק איינשטיין ( יצאה לו עוד גרסא ,אני לא זוכר של מי )
ה המממ New member 27/1/03 #3 אני דוקא חשבתי על... Garbage- I´m Only Happy When it Rains למרות שזה בטח לא, אבל מה לעשות שאני כל כך אוהבת את השיר הזה שבערך כל דבר מזכיר לי אותו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!
אני דוקא חשבתי על... Garbage- I´m Only Happy When it Rains למרות שזה בטח לא, אבל מה לעשות שאני כל כך אוהבת את השיר הזה שבערך כל דבר מזכיר לי אותו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!
פ פ י י New member 27/1/03 #4 חשבתי על כל מיני דברים... אבל אף אחד מהם לא נראה לי ממש נכון... חם על הירח? דם חם? הילד בן 30 יש לו חום גבוה? ...
חשבתי על כל מיני דברים... אבל אף אחד מהם לא נראה לי ממש נכון... חם על הירח? דם חם? הילד בן 30 יש לו חום גבוה? ...
א אשת הכמעט New member 27/1/03 #5 אפחד לא צדק... רמז: זה בעברית...זמר...קצת מוזר כזה...מזיע המון בהופעות...
א אשת הכמעט New member 27/1/03 #7 חחח לא..זמר אחר שמזיע בהופעות בעצם אני לא בטוחה אם זה של הזמר הזה או של להקה שהוא השתתף בה...
א אשת הכמעט New member 27/1/03 #10 צר לי... אני אתן לכם עוד רמז, לדעתי רמז גדול: שם השיר הוא בעצם סוג של מקום, שבו לא תרצו לשמור את התרופות שלכם
צר לי... אני אתן לכם עוד רמז, לדעתי רמז גדול: שם השיר הוא בעצם סוג של מקום, שבו לא תרצו לשמור את התרופות שלכם
א אשת הכמעט New member 27/1/03 #11 מקפיצה קפיץ קפוץ!קפיץ קפוץ!קפיץ קפוץ!קפיץ קפוץ!קפיץ קפוץ!קפיץ קפוץ!קפיץ קפוץ!קפיץ קפוץ!קפיץ קפוץ!
א אשת הכמעט New member 28/1/03 #14 נתתי רמז די גדול בהודעה כותרתה: צר לי.... קח קופסת אקמול, ותעיף מבט בעלון לצרכן. שם השיר הוא ההפך מהמקום שבו מומלץ לשמור אותה (רמז ענק!)
נתתי רמז די גדול בהודעה כותרתה: צר לי.... קח קופסת אקמול, ותעיף מבט בעלון לצרכן. שם השיר הוא ההפך מהמקום שבו מומלץ לשמור אותה (רמז ענק!)
G Gizmo14 New member 28/1/03 #15 אולי שם השיר "מקום חם ומואר"??? (כי באקמול כתוב לשים במקום קריר וחשוך... )
ש שטותלי New member 29/1/03 #18 שכחת מדבר (סתם מדבר ולא דווקא אילת) וגם- רגע אחד, אני חושב שמצאתי: "איקובטור"- רמי פורטיס! (האם נכון?)
שכחת מדבר (סתם מדבר ולא דווקא אילת) וגם- רגע אחד, אני חושב שמצאתי: "איקובטור"- רמי פורטיס! (האם נכון?)
ה הדאפי New member 29/1/03 #20 ואולי זה בכלל רטוב וחם- כרמלה גרוס ואגנר ??? (תרופות שומרים במקום קר ויבש, אז...)