עוד חושך בחוץ...

אשד4

New member
עוד חושך בחוץ...

לכל חברי הפורום, שבת בפתח... שתהיה לכולנו שבת שלום, נעימה שקטה ורגועה. הולכת לעבודה ,איזה כיף, יום קצר.... שבת שלום אשד

ע ו מ ר 4

New member
בןקר טוב של שישי.../images/Emo20.gif

.... הבן חוזר היום וביום ראשון...............טירונות. מקווה לכם כולכם...שהבנים יגיעו לשבת... לחולים החלמה מהירה ... להורים המודאגים
ושתהיה השבת טובה.

מאקי

New member
שימו לב למזג

ותגידו איזה.. איזה בקר נהדר.. רוח מנשבת וכו וכו.. מכירים נעמי שמר .. החייל שלי חזר. אז אני ובטח עוד מלא שרים ורנים... החיל שלי אמור להגיע.. ואמא של עומר גם הוא מתחיל יום ראשון טירונות.. לדבריו בדיוק איפה ומה שהוא רוצה... אם הוא מרוצה אזגםאני. רצתי יש לי יום קצר כי אני בכוננות רכבת שבת שלום לכם מאקי

י רדן

New member
בוקר אור../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

בוקר טוב לכולם.. השמש זורחת, השמיים בהירים, הציפורים מצייצות.. אכן בוקר נפלא.. מאחלת לכולנו שבת שקטה ורגועה.. לישנים, לסוגרים, לחוזרים, ולנמצאים.. החלמה מהירה ..לחולים.... שלי מאתמול בערב בבית אחרי שבוע עמוס.. סופשבוע נעים..

בוקר טוב!!!

הילד בבית , יצא לרגילה איזו רגיעה... ישנתי כמו תינוקת עד 8.30 ואז התברר לי שכבר 9.30, אופס... בצהריים חוגגים בפיאסטה של בשרים לסיום הטירונות שיהיה לכולנו יום נפלא

אימשל2

New member
איזה כיף לכם ולו

רק הצנחן שלי עדין לא קיבל רגילה אחרי סיום האימון המתקדם. נראה לי שהם חוסכים שלא יחסר עד לסיום מסלול. לתומי שאלתי אם מצ'פרים אותם לפסח. חשבתי על יציאות. קיבלתי תשובה שכן - רק שהוא התכוון לטיול/בלוי. שתהיה שבת שלום, חוזרת לנסות לצמצם פערים עם מה שלא הספקתי בבית בשבוע החולף.

Rainbow100

New member
בוקר יום שישי לא פשוט עם 4 הרוגים..

ה900 שלי אמור לצאת לשבת. הגולנצי'ק נישאר בשטח וכבר הודיע שלא יהיה בבית בליל הסדר. אצלי הבוקר בחלון אין כל כך הרבה שמש... שבת שלום לכולם.

י רדן

New member
כן שמעתי עכשיו..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifמאוד עצוב

וכואב על ההרוגים..

אכן השמש זורחת בחוץ די במלוא

עוצמתה. השעה... מה השעה? עוד לא עשיתי כלום. מתברברת לי מהבוקר. צריך לנקות, משהו לאפות, ובנוגע לאוכל... ברגע זה נפלה עלי החלטה. למה שאני אטרח? יש מנגל? יש. יש בשר? יש. שבעלי ינפנף בערב עם הנפנף וידאג לאוכל. וכולנו נהיה שבעים והכי חשוב מרוצים. טוב שיש מרפסת שמש גדולה. שיהיה לנו שבת שלום ומבורכת עם הרבה אור, אושר ותקוות.

סמדר בנ

New member
גם אני בעבודה ../images/Emo10.gif

כל הגוזלים בקן
שתהיה לכולם שבת שלום והעיקר - שבת שקטה.

שויו

New member
שבת שלום לכולם. לא התעדכנו במי

מגיע מי לא... בכל אופן שתהיה שבת שלום ושלווה

למעלה