עוד חוויות טיסה

yuval yelin

New member
עוד חוויות טיסה

לאחר מחלה של מספר ימים חזרתי לטוס ולקחתי טיסה קצרה (בשביל התירגול). שדה מוצא - שדה דב. שדה יעד - חיפה. מטוס - ATR 72 של ארקיע. למה? מכמה סיבות: א. אוטנטיות. ב. מטוס טורבופרופ (יותר מהיר). ג. עם הנטיה של הסטיק שלי לפרקינסון המטוס הזה מגלה יציבות יחסית. מזג אויר - עדכני מהאינטרנט. בש"ד הופניתי למסלול 03 ולאחר הסעה קצרה קיבלתי אישור להמריא והתיישרתי מול המסלול.

yuval yelin

New member
ריצה והמראה

אפשר לראות שסטיתי מעט ימינה מהמסלול - כו שאמרתי הסטיק לשי לא הכי יציב

yuval yelin

New member
מטפסים לגובה 1500

השתדלתי לשמור על נתיבי הטיסה אם כי עד שמצאתי את זוית הצילום האופטימלית כבר חרגתי מהגובה).

yuval yelin

New member
לסיכום

היה כיף לחזור "לטוס". סה"כ זמן טיסה - כחצי שעה (כולל לקחת תמונות ולחמם ארוחת צהריים). אולי אטוס עוד טיסה הערב. אם למישהו יש הצעה לאן - אשמח. יובל.

JuveFan

New member
התווסף לטאגליינס

אתם מוזמנים לפרסם בפורום סיפורי טיסה משלכם עם תמונות ואני אוסיף אותם לטאגליינס.

tcu6

New member
טיסה יפה, הנוף דומה לזה של הזקן שלי

FS2000, הצלחתי לפחות להעביר את סכמת הצבעים של חלק מהמטוסים מ2002 למטוסי 2000. ניסיתי להתקין פרטי נוף כמו שדה דב, עלה חלקית ובפועל התקרבתי לתחום CTR שדה דב והמשחק נתקע. הייתי חייב למחוק את הסצנרי.

vasp

New member
לדעתי טיסה בישראל משעממת

נתיב מעניין לדעתי , המראה מזלסבורג ( LOWS ) ל מינכן ומשם לאינסבורג וחזרה לזלסבורג . משולש אירופי יפה ( אוסטריה , גרמניה ) . אבל עדיף בואינג ( 757 ) .

tcu6

New member
עיברי דבר עיברית, כאן לא משעמם.

בכל מקום מענין. אני אוהב את הטיסה בשמי הארץ מאחר וכייף להזדהות מתוך הכרת הנוף.

shlomikm

New member
פשוט זוועה!!!!

האינטרנט מלא בתוספים יפייפים לסימולטור ואתה טס עליו שהוא נקי לגמרי? ככה נראה שדה דב?ככה נראית חיפה? אתה יכול לדמות את הארץ פשוט בצורה מדהימה עד רמה של כמעט אחד לאחד עם המציאות. תיכנס לפה:http://fly-aeronet.com/News/news.htm תוריד את כל הסנרי הקיימים ומעטה פרט לטיסה תהנה גם מהנוף מעבר לכך אם יש לך שאלות שלח לי בפרטי אני ישמח לעזור.

למעלה