עוד חודש עבר ושוב אני לא בהריון

דונה29

New member
עוד חודש עבר ושוב אני לא בהריון ../images/Emo7.gif

טוב.... אז המחזור הגיע לצערי. וכנראה אם יהיו לי כוחות אני אעביר אתכן חודש נוסף. האם גם אותכן זה שובר, וגורם לבעיות בזוגיות??? אני קצת מרגישה אשמה, כי את כל הכעס והאכזבה שלי הוצאתי על בעלי, מסכן!! פתאום אני מרגישה שאני מעוניינת בסקס רק בימי הביוץ (10 ימים שזה כולל לפני ואחרי יום הביוץ), והימים שלפני ואחרי ממש לא מעניין אותי, לפני שניסינו זה לא היה ככה, איך חוזרים לעשות אהבה, ולא רק להיות מכונות עבודה? בזמן קיום יחסי המין אני רק חושבת על זה, האם הפעם זה יצליח וחושבת איך אפשר לשפר את זה, מוכר לכן???

פּוֹנְג

New member
מאד מוכר אבל מתגברים

אנחנו צריכות להפסיק לחשוב שרק אנחנו רוצות את ההריון הזה זה שהתהליכים הם אצלנו בגוף לא אומר שאנחנו האחראיות לכל. בקשר לשאר ימי החודש אז אני מאד משתדלת להיות 'שם' בשבילו גם אם לא תמיד בא לי
זה נשמע לא משהו, אבל זה לרוב לא קורה (שלא בא לי, אני מתכוונת
) ולעניין העצבות אני יכולה להציע רק
והכי טוב שתקחי את החיבוק מבעלך אנ בטוחה שהוא מבין. אני חושבת אגב, שהוא גם מן הסתם מרגיש לא מי יודע כמה שהוא לא מצליח...

יפעת99

New member
לדונה מאוד מבינה אותך

אני לא יכולתי לחשב בדיוק את ימי הביוץ שלי ופשוט הכרכתי את בעלי (זה נשמע גועלי ואינטרסנטי) ועם באותו ערב שחשבתי שאני חייבת לעשות את זה איתו ולא עשינו לקח לי כל כך הרבה זמן להרדם בכל מיני ריגשות אשמה שכמובן גם הוצאתי עליו אבל בסוף זה מצליח צריך רק תיקווה. אל תתיאשי מתוקה זה יגיע. יפעת

auau

New member
חבל זה לא מועיל לאף אחד

אני כלכך מבינה אותך,אנחנו כבר שנה מנסים ונאדה,אבל אני מנסה לשמור על רוגע ולא לשכוח שההריון הזה הוא פרי אהבה,ולא להפוך את הסקס לעבודה.כי כמו שאת יודעת החיים גם ככה לא ממש קלים,אז לפחות שמעשה האהבה יישאר. אל תשכחי שלחץ לא יתרום להשגת המטרה. מקווה שחודש הבא יהיו בשורות טובות.בהצלחה

דונה29

New member
תודה בנות!!!

לא יודעת איך עד היום לא פתחו את הפורום הזה. בהתחלה לא חשבתי שהפורום הזה בשבילי אבל היום אני יודעת שזה המקום שבשבילי.

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הי דונה! זה אכן קשה - הדימום והאכזבה שבצידו. יחד עם זאת - את חייבת להפריד בין תהליך "עשיית הילד" לבין הסקס, האהבה והזוגיות שלכם. אני יודעת שזה נשמע מאוד "סינטטי" ובלתי אפשרי, אבל את חייבת לשמור על הבסיסי האיתן של היחסים שלכם על מנת שלילד הזה יהיה מקום טוב לבוא אליו. הקשיים שעכשיו הם כאין וכאפס לעומת הקשיים שבהסתגלות לתינוק קטן (יש על זה כמה דיונים מעניינים בפורום הריון ולידה). אני חושבת שכדאי לך לקחת חודש חופש מהתהליך, עד כמה שזה מתסכל, ולהשקיע את הזמן והאנרגיות באיש שלך ובאהבה שלכם. גם בזמן הביוץ מה שחשוב לפני הכל זה שיהיה לכם כיף ביחד ושתהני מחברתו ולא רק תחשבי על תינוקות. יחסי המין הם ממש לא עבודה אלא רק כיף! זה מצריך שינוי של הלך הרוח בצורה מהותית, הילד הוא חגיגה של אהבתכם ואינו הופך למטרה המקדשת את האמצעים.

Gill Gallad

New member
דונה יקרה

אין לי הרבה להוסיף על מעין שכתבה בדיוק את מה שאני חושבת, לכן רק אשלח אליך
גדול לעידוד! בהצלחה בפעם הבאה!!!

כמו שנכתב אתמול....

לא להרים ידיים אבל להרים הרבה פעמים רגליים!!! ובהצלחה ענקית בחודש הבא

m i c h a l y

New member
מצטרפת לאכזבתך../images/Emo7.gif

אין מה לעשות אלא לקוות שבחודש הבא זה יקרה.... נראה לי שאני ואולי גם את עוסקות מחשבתית כל כך הרבה בנושא (ובחרדות שסביבו) שזה פשוט מפריע לנו להיכנס להריון.... אני מנסה להוביל את עצמי לעבר המקום הרגוע ההוא, שם זה לא נורא אם החודש זה נקלט או לא, שם יחסי המין מתקיימים לשם הנאה בלבד לאורך כל החודש.... לפעמים זה מצליח לי יותר ולפעמים פחות.... חשוב לי מאוד שמעבר לכל הרגשות שלי שהזוגיות שלנו לא תיפגע, ולכן אולי בקטע של יחסי המין זה יותר מצליח... בכל אופן, אני מקווה שהחודש אני אצליח להתמודד עם העניין ב"קוליות", לא אחשב כל פעם מחדש את הימים עד ל"זמן האמת", ולא אחשוב שסוף העולם מגיע אם שוב התוצאה תצא שלילית...(ותזכירי לי את זה כשאבכה כאן בעוד שלושים ימים בערך.... בכל אופן קבלי חיבוק גם ממני, ונסי לפנק את עצמך לדעת (עד יעבור זעם...) מיכל.

אפרסקה

New member
היי דונה, בטח הרבה בנות כאן מרגישות

שאת ממש מדברת מגרונן, אני יודעת שזו שאלה שגם אני העלתי לא מזמן. וזה אכן מצב רגיש. אין לי מה להוסיף על מה שאמרו קודמותי, כי הן אמרו את זה כל כך יפה ומדויק. מאחלת לך רק הצלחה. בקרוב הריון אצל כולנו!

חניתושה

New member
גם לי זה קרה, אבל

בס"ד ניסיתי שנה להיכנס להריון ולא הצלחתי וכל פעם מחדש חשבתי
רק על הזרע ועל זה שאולי אני הריון
, כל חודש מחדש התאכזבתי
כאשר ראיתי שלא נקלטתי. בסוף כשכבר הייתי אדישה
וחשבתי שהריון בזמן הקרוב לא יהיה ואחרי המקווה הייתי עם בעלי בלי שום מחשבות ולחץ - נקלטתי!!!
. והכי מצחיק הייתי בטוחה שאני אתאכזב מחדש אז לא "טרחתי" לבדוק אם אני בהריון כי הייתה לי הרגשה שכל רגע ה"מכשפה" מגיעה. בקיצור ביום תשמעו טוב ביום החמישים של המחזור טרחתי לבדוק - והופ גיליתי שאני בהריון שלצערי הסתיים בהפלה . מוסר השכל - רק שלווה ורוגע מביאים אותנו אל הנחלה.

דונה ראשית אני ממש מצטערת

אבל לא נורא אסור להתיאש ולהתעצב יש תמיד את החודש הבא ואת החודש אחריו. לגבי הנושא השני תני לי להיות רגע דוגרית אני חושבת שבראש ובראשונה זה את ובן זוגך ככה זה התחיל וככה זה צריך להמשיך אסור לך לתת למערכת היחסים שלכם מהצד המיני להדרדר ולהפוך אותכם למין מכונות עבודה בימים הרצויים. תאהבו תהנו אחד מהשניה ותאמיני לי שגם הילד הרצוי יבוא בבוא העת.

גורבי

New member
../images/Emo24.gif

אני מאוד מזדהה עם מה שעובר עלייך, ומאחלת לך (ולכולנו) להצליח בקרוב מאוד. ובעניין העונג שהופך ל"עבודה", אני נוטה להסכים עם ליאת: צריך לזכור שההתחלה היא שניכם, והתינוק, שיגיע בקרוב, הוא התוצאה של הביחד שלכם. ומה אנחנו עושים בעניין? קצת הומור (אף פעם לא מזיק), והמון דיבורים (אני נראית לכן אחת ששותקת?
), וחדוות יצירה (נדמה לי שאפילו היה על זה כבר שרשור פה פעם). אבל באמת חשוב שלא להחזיק דברים בבטן, כי, כמו שאת אומרת, הם יוצאים החוצה בסוף. ואני מנסה (לפעמים זה קשה) לראות גם את הצד שלו - אני בטוחה שגם לו זה לא פשוט.

למעלה