עוד חדשות ניקול..

John A Smith

New member
עוד חדשות ניקול..

ידיעה נוספת התפרסמה בנוגע לסצינה מעוררת המחלוקת בסרט Birth

תודה!

שירה - זה מה שאת חשבת שהיה...
ראיתי בערוץ איי שהחודש יהיה מאחורי הקלעים של "נשות סטפפורד"!!! אז תשימו לב!

shiray

New member
כן כן...

וואיי שני דברים שצדקתי לגביהם באותה הודעה (לפני הרבה זמן כתבתי שהולך להיות מאחורי הקלעים של נשות סטפפורד).... אני טובה! חחח סתם אני מנסה להצדיק את התואר שקיבלתי מלירון... בכל אופן- לא היה לי ספק. בקליפ שעשינו בכיתה י'- שזה בערך הדבר החמישי שצילמנו והראשון שלקחנו שחקנים והכל אז בקיצור שם היה לנו אחד שהבריז ודחינו לו את הצילומים ביום ויצא שצילמנו סצנות מזוויות כאלה שכאילו איזה וילון הסתיר אותו ואז למחרת צילמנו מתוך הבית ואז ראו אותו שם וזה עבר חלק ככה שכן- אני מודעת לכמה אפשר לעבוד על אנשים בעיניים בסרטים ומן הסתם היה לי די ברור שזה לא שהם באמת נכנסו ביחד ערומים למקלחת וחגגו שם...

ערן1987

New member
חחחחחח

"מסתבר שמה שאסור לעשות למייקל ג'קסון בחיים אמיתיים מותר לעשות לניקול קידמן בסרטה האחרון",חחחחחח

shiray

New member
לא הבנתי אם לצחוק או לבכות מזה

מצד אחד משפט מצחיק, מצד שני אני לא מבינה אם הוא לגמרי בציניות או שהכותב באמת לא מבין את ההבדל בין סרט למציאות שיש בכלל מה להשוות... זה נשמע כמו איזו תלונה על זה שניקול לא בסדר שהיא עושה את זה ב-ס-ר-ט... ומה עם נגיד סצנות אונס? במציאות אסור לאנוס הרי, וסצנות רצח? ובאושן 11 שהם תכננו שוד מטורף?! זו די התלונה האחרונה שיכולה לבוא נגד סרט- שהיא מראה משהו שאסור לעשות בחיים... אבל אולי זה היה בצחוק לגמרי ולא ככה הכותב חושב ואז זה סתם משפט באמת מצחיק.

Kidmaniac Liron

New member
ידיעה רשמית מחברת ההפצה של הסרט

טוענת: לא היה ולא נברא. הסצנה צולמה מעבר לכתף של ניקול ואף אחד מהם לא היה עירום. NICOLE KIDMAN'S next movie, "Birth," has already elicited contro versy over the actress' bath scene with a 10-year-old boy (in the film, Kidman's dead husband is reincarnated as a child, played by Canadian actor Cameron Bright.) But New Line honcho Mark Ordesky says get over it — there's nothing here to raise a red flag. "There is no physical contact between Nicole and Cameron. They are not nude in the bathtub. The scene was shot over Nicole's shoulder." הנה קטע מעניין יותר: Dismissing that tempest in a tub, Odresky says "Birth" will be another Oscar nod for Kidman, whose career remains unstoppably electric and eclectic. "This is a tour de force . . . here is a woman, this character, who has to grapple with an incredible situation. So, what does she do? Wait until he's 18? Cameron is playing a grown man trapped in the body of a 10-year-old. When you see the performances in the context of the plot, it makes perfect sense. It is meant to be a provocative film, but not in a horrible or salacious way." And what does young Cameron say? He shrugs, "In one movie I did, I had an abusive father, and in another I had a father who was a pedophile. I've had a lot of really dark roles." So there — a little carefully choreographed splish-splash with Nicole Kidman is hardly going to warp him. נו... הלוואי.

shiray

New member
מה?!?! טוב שלא...

הכל ב-over the shoulder?!?!?!?! טוב שזה לא הצילום הכי בטוח בעולם!!!! הכי קל לזייף שם מה שרק רוצים שיראו ושלא ייראו!!!!! לדעתי חברת ההפצה הייתה צריכה לצאת עם ההצהרה הזאת קודם, לפני שנתנו לכל הסיפור הזה לצאת לגמרי מפרופורציה! וכשמתאים את התפקיד של ניקול ככה באמת יש מצב לאיזו מועמדות שם באופק ואולי לאוסקר שני (תלוי נורא איזה עוד סרטים ייצאו)... וזו רק אני או שבשנים האחרונות הקטגוריה של השחקנית הראשית הרבה יותר מעניינת מזו של השחקן הראשי??? יוצא שלנשים יש ממש תפקידים מעולים בזמן האחרון...

Kidmaniac Liron

New member
ם כן יצאו עם זה קודם

הבעיה היא שכשצהובונים (וע"י זה אני מתכוונת כמעט כל מגזין) רוצים לפרסם משהו, הרבה יותר קל ומעניין לפרסם את השמועה. להזכירך מה קרה עם כל שאר השמועות לגבי ניקול, לא משנה כמה היא הכחישה, אפשר היה למצוא את זה בעיתונים גם שנה אחרי. זה באמת נכון, תפקידי הנשים כ"כ מעניינים בשנים האחרונות!! זה השתנה כ"כ במשך השנים - פעם התפקיד העיקרי לנשים היה לשחק את מושא אהבתו של הגיבור: הגבר הנחשק / מתוסבך / אמיץ / Whatever.

ערן1987

New member
לא נורא,זה חתיכת פרסום לסרט

תחשבו מה יקרה כשוהא ייצא,כולם יזכירו את זה שוב

למעלה