עוד חדשות טובות

כריכרכה

New member
עוד חדשות טובות

וגם רעות, כמובן. הספר ייצא בבריטנה ככל הנראה ב-18 בפסטמבר, עוד פחות ממאה ימים. מאידך, מרטין הצהיר שמרווח 5 השנים מת כמו הערכתו שהסדרה תהיה טרילוגיה, ושהוא לא מסוגל אפילו לעשות קפיצה של 6 חודשים בסדרה. תסיקו את המסקנות לבד.

נהדר!

ולגבי המרווח - יימצאו פתרונות בבוא הזמן, תפסיק להיות כזה מדוכדך...

אהםם -ספטמבר יש מספיק זמן לחרוש ..

שוב על הסדרה ולחפש נושאים חדשים ובקשר לדכדוך-אז יקח לו עוד כמה שנים להשלים את הסדרה -ביג דיל

YanivLib

New member
אם כך

נותר לנו רק לאחל לו עד מאה ועשרים, כי אחרת אין לו סיכוי לסיים את הסדרה. אם הוא לא מסוגל לקפיצה של שישה חודשים, ונותרו כמה שנים טובותבזמן פנימי, ולקח לו כל כך הרבה זמן אמיתי לסיים כמה חודשים פנימיים\ העתיד מזהיר.

אז הסדרה תצא שונה

ממה שמרטין תכנן. אז מה? מרטין חשב שתהיה טרילוגיה, ויצאו לו שלושה ספרים מדהימים במקום ספר אחד ראשון. זה רע? ממש לא. אני חושב שהכל היה יותר טוב אם מרטין לא היה משתף אותנו בתכניות שלו מלכתחילה, וכך הוא לא היה יוצר ציפיות, אלא פשוט כותב ואנחנו היינו קוראים ונהנים.

כריכרכה

New member
לו הייתי יודע שזו סדרה בלתי נגמרת

לא הייתי מתחיל לקרוא אותה. מעבר לדבריך הנכונים, מרטין עדיין ממשיך לפזר הערכות חסרות בסיס (שהסדרה תכלול 7 ספרים) ומטעה בזדון להערכתי את ציבור הקוראים, מתוך ידיעה שישנם רבים החושבים כמוני ולא יתחילו לקרוא סדרה שסופה מי ישורנו.

lev27

New member
בדיוק

אני מפחד שמרטין ימרח את הסדרה בדיוק כפי שקרה עם מחזור כישור הזמן. אין לי כוונה לחכות שנים לסוף הסיפור. יש גבול. גם ככה הספר הרביעי נדחה אין ספור פעמים. אלוהים יודע מה יקרה עם ההמשכים.

למעלה