עוד חדשה....

עוד חדשה....

היי לכולם, קוראת סמויה פה בשבוע-שבועיים האחרונים. עדיין לא מעכלת שבדך לשינוי סטטוס....נשואה בקושי 9 חודשיים.... גיליתי שחיה במסכת של שקרים, עם אדם שקרן פתולוגי -שמדהים ביכולת לשקר וליצור זהויות נוספות............ נשמע מטורף-אני יודעת, בעצמי לא מאמינה שאלו החיים שלי. קוראת אתכם-וחושבת על כל החלומות שהיו לי, איך אהבתי את החיים המשותפים...... איך היה לי קשה מ"פרפרית" להתמסר לאחד והיחיד-ובחרתי בכך מאהבה ואמונה,ועם תקווה בלב שיחד נזדקן,בטוב וברע........ יש עוד הרבה, אבל אני קצת מתביישת-בכל זאת חדשה.... קראתי את מה שאופק רשם,על הציניות שמפתחים וזה מבהיל אותי כי אני מרגישה כל כך תמימה.... עדיין מאמינה באהבה...!

tunalover

New member
אם עדיין מאמינה באהבה../images/Emo23.gif כנראה

שמקומך עדיין לא בפורום כ"גרושה". יש לי הרגשה כאילו את מסתכלת עלינו כ"הדשא של השכן ירוק יותר". להיות גרושה לא יותר קל או קשה מלהיות נשואה. בשני המקרים יש קשיים ויש הקלות. אני מאמינה שכל עוד יש בך רצון ואהבה לבן זוגך - נסי לשקם. מה שכן, תמיד ראי כי מקומך בליבנו ואל תחששי להיכנס ולקבל קצת משב רוח רענן וטוב מכולם כאן. חוץ מזה שזה פורום ספציפי ל"גרושים/ות" זהו גם מקום להישפך בו מבכי ומצחוק ואם נחמד לך כאן, הישארי. מאחלת לך כי יפתרו בעיותייך לכאן או לכאן

טונה יקרה לא מסכימה איתך!!! אני דווקא מאמינה

גדולה באהבה ובגלל זה התגרשתי!!!! מאמינה שאמצא... אהבת אמת מישהו להזדקן איתו מישהו שיעשה לי פרפרים בהתחלה ואח"כ נעיםםםםםם אם לא אאמין אז מה נשאר??? ולך חברה חדשה. שבי עימנו. נעים כאן...

tunalover

New member
סליחה שלא הבהרתי את הנקודה כמו שצריך

אני מאמינה שכל עוד יש בך רצון ואהבה לבן זוגך - נסי לשקם. זאת הנקודה העקרית שרציתי להשמיע רק שכתבתי את זה בהמשך במקום בהתחלה.

הממממ....

את היית רוצה לחיות ולשקם עם אחד ש: "גיליתי שחיה במסכת של שקרים, עם אדם שקרן פתולוגי -שמדהים ביכולת לשקר וליצור זהויות נוספות............"

מאמינה באהבה-לא איתו, אחרת אמיתית וכנה

ולא, לא מסתכלת מהצד-בצער רב קיבלתי את ההחלטה לפרק, ובנס לפני שנהיינו משפחה. אוטוטו מתגרשת-וכן, בהחלט חוששת מהכניסה לעולם הזוגיות של פרק ב בו כל אחד מגיע עם "חבילה" של אכזבה. האמת-הדשא שנראה לי ירוק יותר זה הרווקות...ממש לא הגרושים/ות . מקווה להמשיך ולשתף עוד ונהנית לקרא אתכם.

Bubble Girl 27

New member
חושבת בדיוק כמוך

גם אני התגרשתי ולא נשארתי במקום שהוא לא טוב כי אני מאמינה למרות הכל שאיפשהו בחוץ יש מישהו שמתאים לי להזדקן איתו. ועל זה נאמר אמן אמן ואלוהים שמן... רק שכולנו נמצא את הפינה החמה שלנו.

טוב שעודך מאמינה...../images/Emo140.gif

יקירה...נשמע קשה מאוד... גם אני חוויתי על בשרי איך בן אדם יכול למצוא את עצמו במצב שלא האמין שיגיע אליו..אבל זה קורה..כי לפעמים יש לנו כוונה אחת אבל אנחנו מוצאים את עצמנו איכשהו שנסחפנו לכיוון אחר..כל הכובד שיש לך הכוח לתפוס את זה ולעצור אתזה! כל החיים לפנייך! תעשי מה שצריך בשביל לתת לעצמך הזדמנות שנייה....הכעס והמרמור בסוף יתנקזו החוצה...ובינתיים תמשיכי להאמין באהבה אני חושבת שומאמינה שמי שמאמין ופתוח לזה...זה יגיע בזמן המתאים. נאיבי נכון...אבל אני באמת מאמינה שיש כוח קוסמי גדול מאיתנו שמסובב פה את הדברים..ואם אנחנו עושים את ה"עבודה" שלנו..(במקרה שלך..לקום ולגמור את האיכסה הזה) ...אז מה שצריך יגיע אלינו.. כוחו של עולם , אמונה עבודה עצמית עם עצמך.

גמדונת25

New member
מזה מזדהה איתך אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

אני נשואה שנתיים + 1 נשמע סיפור דומה לשלי אולי אם נתכתב נוכל להבין אחת את השנייה ולתמוך כי כרגע נראה לי שאף אחד בעולם לא יכול להבין אותי... מחכה לתשובה

ש ו פ י ת

New member
בדיוק הסיפור שלי אלא ש...

אני כבר ברחתי משם עם בטן של חודש שני התחתנתי עם ד"ר הייקל ואחרי החתונה הכרתי את מיסטר הייד הסיפור שלי יגיע יום אחד לשפילברג ויהיה לבסט סלר וגם אני כמוך מאמינה באהבה אבל קודם כל לעצמנו ולהשאר עם אדם שכזה שלי כשלך זה לא לאהוב את עצמנו היי חזקה ואל תצפי שאחרים יבינו אותך רק מי שהיה שם יבין כל השאר באמת רוצים להבין אבל לעולם לא יוכלו ואלמלא זה היה הסיפור שלנו גם אנו היינו כמותם בהצלחה שופית

גם אני הייתי שם

היי טהורה, נשמע סיפור די דומה לשלי, אישתי שיקרה לי במשך זמן רב וכשהכל התגלה, המכה היתה כואבת, מאד כואבת. לא ידעתי מה אני עושה עם עצמי, לא האמנתי, עזבתי את הבית, חשתי שעולמי מתמוטט עליי, החלטתי שמתגרשים. אבל, עבר זמן, הצלחנו לדבר אחד עם השני, אני אוהב אותה מאד, ואני יודע שהיא, למרות מה שעשתה, אוהבת אותי, הזוגיות הזו היתה חשובה לי, ואת הגדרת אותה מצוין - "להזדקן יחד", אם את חושבת שהוא אוהב אותך ורוצה באמת להיות איתך, תנסי, זה קשה, אבל זה שווה, אני מרגיש שהיא התאהבה בי מחדש ואני בה, וזו הרגשה כה נפלאה! תחשבי טוב טוב מה באמת את רוצה לעשות, אשמח לעזור מנסיון אישי. תהיי חזקה ותני סיכוי לאהבה.

שרשירית

New member
יש חיים אחרי בגידה

אומרים שאם מתגברים על המשבר של אחרי בגידה הקשר הופך להיות חזק יותר. הפחד שלי מבוגדים זה האם הם מסוגלים לחיות בזוגיות ללא בגידות בעתיד. יש משהו ממכר בבגידה - האם הם מסוגלים להיגמל מזה לדעתך?

לדעתי כן.

היו לי אין ספור שיחות עם אישתי, האמון חזר. אני מאמין, ואני מקווה שאינני טועה, שלאחר שקרה מה שקרה והיא הבינה שהיא עומדת לאבד אותי, אהבת חייה, היא לא תחזור על אותה טעות בשנית. אני רוצה להיות זהיר בדבריי, אבל אני חושב שהבגידה הזו גרמה לה להבין עד כמה היא אוהבת אותי ואיתי היא רוצה להזדקן, אני לא חושב שהיא תחזור על אותה טעות, טעות שתגרום לה לאבד אותי סופית. אולי זו תמימות, אולי לא, אבל כך אני מאמין, הקשר שלנו חזק יותר משהיה בעבר.

למעלה