עוד חדשה...

malcish19

New member
עוד חדשה...

הי לכולן,
מסתובבת בפורום כסמויה כבר כמה חודשים, ועכשיו החלטתי להצטרף... רק מי שרוצה הריון יכולה באמת להבין מישהי אחרת שרוצה גם...מנסה להכנס להריון עם ילד שני... עם הראשון, לפני שנתיים וחצי הלך מהר - בניסיון השני נקלטתי והיה תקין, עגול ומשעמם (אם כי לא נטול חרדות של הריון ראשון, ומה שקרה אחרי הלידה זה בכלל סיפור בפני עצמו). עכשיו רוצה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ילד (עדיף ילדה, כי יש לנו בן) שני, ומנסים מתחילת מרץ. בפעם הראשונה היה הריון כימי, מבאס ביותר כי היו לי סימנים מטורפים ולא האמנתי שזה יכול להיות לא תקין... ומאז (כלומר מאפריל בעצם) עוד חודשיים עם מכשפה שהגיעה בזמן או ביומיים איחור... החצי קצת אמביוולנטי לגבי עוד ילד (יש לו שניים מנישואים קודמים), כך שאני אמנם לא על גלולות, אבל לא תמיד מנסים בזמן הנכון... החודש קימפרנו רק פעם אחת, ביו"מ 11, שהיה לי בו חשק מיני מטורף... לפי מקלוני הביוץ ולפי עוד סימנים כנראה היה ביוץ ביו"מ 13...אם כי אחרי שבדקתי ויצא חיובי (ביו"מ 12) , יצא חיובי גם ביו"מ 13. לכאורה זה אומר שהביוץ היה אמור להיות ביו"מ 14, אבל ביום הזה כבר לא היו לי לא הפרשות ולא חשק מיני... עכשיו ביוא"ב 5. מנסה לא לפתח ציפיות כי בכל זאת קימפרנו רק פעם אחת ואני כבר בת 40 וכו' (עשיתי החודש פרופיל הורמונלי, שלהפתעתי היה תקין!!! FSH 8) אבל הכמיהה הזאת לא מתחשבת בעובדות ואני מתפללת שאולי החודש יהיה החודש המבורך... קיצר, חפרתי מספיק.. שיהיה לכולן בהצלחה!

למעלה