עוד חדשה

Black Inside

New member
עוד חדשה../images/Emo3.gif

היי כולם, אני מקווה שלא נמאס לכם מעוד אנשים חדשים. מממ התלבטתי אם להצטרך או לא ובסוף לא עמדתי בזה והצטרפתי [כי עם חברות שלי אני לא יכולה עדיין לדבר על הספרים כי הן עוד לא קראו מספיק.]
אז.. אני מיטל בת 16 מת"א אני מכירה את כל עניין הטוולייט עוד קצת מלפני החופש הגדול, באותו זמן קראתי את דמדומים ואז נסעתי לארה"ב שם דודות שלי הראו לי את הטריילר לסרט [מסתבר שגם הן מטורפות על הסאגה]. באותו טיול הלכנו להשקה של ברייקינג דאון וקניתי את הספר שם עוד לפני שהיו לי את אקליפס וניו מון, היה לי קצת הלם תרבות מכל הצרחות וההתלהבות של הבנות שמה, נקווה שפה אין כאלה מטורפות חח. אז זהו:)

xXx Lilo xXx

New member
היי היי^^"../images/Emo29.gif

איזה מגניב לךךךך O_O" היית בארה"ב וגם בהשקה של BD את ממש מזליסטית

Emergency Exit

New member
מיטללללללללללללללללל!../images/Emo23.gif

אהובת ליבי ממזמן שחבל על הזמן! נעלמת לי. התגעגעתיייי אני לא צריכה להציג את עצמי אבל בכלזאת אני ליאור.

Black Inside

New member
היי בובה! חח

גם את נעלמת לי! אני זוכרת שרציתי לדבר איתך במסן לפני כמה ימים ולא היית. אני עכשיו לא זוכרת כבר מה רציתי חח

Emergency Exit

New member
דווקא, יש לי../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

בערך 50% צופים-שכבהבצופים-שבט-הנהגה ו50% מתפוז ומהביצפר .

rebecca121

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אני בקי בת 17 מבת ים! איזה מזל יש לך יוו חח בא לי גם! תהני

Sacred Lie

New member
You lucky bastard ../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif

בכל זאת,היייייייי
שובבבבבבב אני ירדן ושובבבבב נא לקרוא את חוקי הפורום ושווווווב השתלבות נעימהההההההה

../images/Emo63.gif וולקאם האני!

אני לירן בת 23 מירושלים. שתהיה לך השתלבות נעימה!!! ו....הקנאה נוזלת לי מהאוזניים על זה שהיית בהשקה של BD.... החבר שלי נמצא עכשיו בחופשה בפלורידה, וכשהוא נסע הוא קיבל הוראות מפורשות להביא לי משם כל דבר - חי, צומח ודומם שקשור לסאגה. וחוץ מזה, יכול להיות שהוא יסע גם לLA, אז אמרתי לו שאם הוא פוגש את רוב שיאנוס אותו בשבילי... אז תגדירי מטורפות........

חח וואו, לבקש מחבר שלך שיאנוס את רוברט. D:

למה אני לא חשבתי על זה.
אה כן, אין לי חבר.

דינדש

New member
Welcome aboard!

דניאל, עוד 4 ימים 18, ראשון איזה כיף לך שהיית בהשקההה
השתלבות נעימה!

ברוכה הבאה!

וגם כן כמו כולן, כולי נוטפת קנאה...
בכל זאת, לא משנה מה ראית שם....אנחנו הרבה יותר מטורפות!
סתםסתם. טוב נו, תלוי איך את מסתכלת על זה. D: ואני חושבת שכבר הצגתי את עצמי בפנייך. אין לי כוח שוב. יחיי העצלנות!

Orange Sky

New member
היי(:)

ניצן בת 17 מחיפה<: איזה כיף לך שהיית בהשקה חח סטפני הייתה שם? לדעתי גם פה תמצאי בנות צורחות מהתלהבותXD הייתי בסרט של טוייליט וכל הקהל שהורכב 90 אחוז מבנות צעירות צווח במשך כל הסרט
קיצר ברוכה הבאה ותהני

למעלה