עוד התרסקות

galibos

New member
עוד התרסקות ../images/Emo10.gif

הזרעה שלישית ותשובה שלילית מהיום והיום אני פוגשת את הפרופסור (כל כך קיוותי להגיד לו שאפשר לבטל כי אני בהריון...) תקוע לי גוש ענק בגרון וכל מה שאני רוצה זה ללכת לישון ולקום רק כשיודיעו לי שאני בהריון. לא דקה לפני.

אפרסקה

New member
מצטערת לשמוע, זה תמיד הרגע הכי קשה

השנייה הזו בה התקווה מתנפצת, בעיני זה הכי קשה, יותר משבועיים של המתנה מטורפת, יותר מכאב הזריקות, יותר מהכל... מצטערת כל כך שלא הצליח, מקווה שלאט לאט תרגישי טוב יותר. לא יודעת אם זה יעזור אבל הנה המתכון שלי שמומש אחרי כל כישלון: אמבטיה חמה עם שמנים ומוזיקה שקטה גלידת שוקולד (או כל טעם אחר) ולפנק את עצמך במשהו: חודש אחד הלכתי להסתפר, חודש אחר קניתי לי ספר, מה שמתחשק. מקווה שבקרוב מאוד יהיו לך בשורות טובות יותר!! אפרסקה.

כ"כ מצטערת לשמוע...../images/Emo7.gif

בנוגע לגוש בגרון- פשוט תוציאי אותו. תשבי לך עם עצמך בשקט ותבכי את הגוש הזה עד שייגמר לגמרי. מניסיון אישי- אחרי זה מרגישים טוב יותר. בנוגע לעצות הפינוק של אפרסקה- כמה שהדברים הקטנים האלו מעודדים במצבי משבר כמו שאנו נאלצות לעבור כל הזמן... אני באופן אישי משתדלת לפנק את עצמי בדברים האלו גם ללא שליליים, סתם כי התקופה הזו רעה לי וכל הזמן אני מרגישה את הצורך להתפנק...
(מגיע לנו אחרי כל מה שאנו עוברות
). אז קבלי
ענק לעידוד ומקווה שחודש הבא כבר תודיעי לנו בשורות טובות על הריון

בולה101

New member
אוףףףףףףףףף עצוב../images/Emo24.gif

עצוב מאוד לקבל תשובה שלילית. מחבקת אותך מכאן חזק חזק וכל כך מבינה את ההרגשה. אבל !!!!! הגוש הזה תקוע היום בגרון, ומחר ואחרי מחר ואחרי אחרי מחר הוא יתחיל להתמוסס ולאט לאט תתחילי לנשום מחדש נשימות עמוקות מלאות אופטימיות לטיפול הבא. היום זה היום הכי קשה. אבל מחר לאט לאט העצב יתפוגג . וחייכי כי מחר השמש תאיר גם עליך

סנונית 1

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

מציעה לך באמת ללכת לישון, זה לפחות מה שאני הייתי עושה אחרי כל הזרעה כושלת וגם בוכה הרבה אז אם בא לך לבכות תבכי עד שתתרוקני. מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח.

סיגל2

New member
משתתפת בכאבך

אני מקווה בשבילך שהפעם הבאה תהיה מוצלחת. סיגל2

Otisco 12

New member
galibos קבלי המון ../images/Emo24.gifים

אין לי מילים לנחם, כל כך עצוב לי איתך, את באמת חייבת כבר היום ללכת לפגישה עם הפרופסור? צריך קצת זמן להתאבל ולבכות ולאסוף כוחות חדשים. שולחת המון
ים ואני מקווה שלאט לאט תתחילי להרגיש יותר טוב.

דנה 3 3

New member
קניתי היום סנדלים

בימים האחרונים אני לא מפסיקה לחשוב על נושא האין הריון. הלכתי היום להסתפר וכל הזמן שישבתי בתספורת רק חשבתי על זה שעדיין אין לי ילד. אבל בדרך הביתה נכנסתי לחנות נעליים וקניתי סנדלים. במשך רבע שעה שלמה שהייתי בחנות, לא חשבתי אפילו לשניה אחת על זה שאין לי ילד. כשיצאתי מהחנות זה חזר אלי, אבל כבר הייתי במצב רוח הרבה יותר טוב.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif גליבוס ../images/Emo7.gif

מצטערת לשמוע על השלילי השלישי
. מכירה היטב את הגוש הזה בגרון, ואת הרצון לישון ולהתעורר בהריון. תבכי את הגוש הזה החוצה גלי, תמיסי אותו בדמעות. תכניסי את הראש בכרית או בחיקו של האיש ותבכי כאילו אין מחר. המחר יגיע למרות הכל, ומחר יהיה קצת יותר קל. עוד יומיים שלושה הגוש יקטן והאור יגדל. מישהי כתבה כאן פעם שהרגע החשוך ביותר בלילה, הוא הרגע לפני שהשחר מתחיל. מאחר ולא עושים הזרעה תוך כדי שינה
, תצטרכי בכל זאת לעבור את החודש הבא ערה, וללכת לישון רגועה אחרי שתהיי בהריון
.
נועם

14me

New member
כל כך מבינה אותך ../images/Emo42.gif

ההרגשה שאולי אולי החודש התשובה תהיה חיובית כי די הגיע הזמן לא!!! אבל מסתבר שעדיין לא וכל הקוה לטובה כמו שאומרים וכנראה שזה נכון צריך לאסוף כוחות ולהמשיך הלאה כי אין יותר מידי ברירה. אני עוברת בדיוק מה שאת עוברת אצלי זה הזרעה השניה שלא הצליחה והחודש החלטתי שאני לוקחת קצת חופש מזה, מצד שני אני קוראת כאן מה הבנות עוברות הפריות ,בדיקות וזריקות שמה שאנחנו עכשיו עוברות זה קלי קלות ,אז תתעודדי כי מחר יום חדש , מאחלת לך המון הצלחה והלוואי והטיפול הבא יהיה האחרון. ב ה צ ל ח ה (מצטערת אבל הסמיילים אצלי בתוכן לא עובדים משום מה).

חגיתלה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

התשובה הסופית שחותמת את הגולל כואבת בכאב בל יתואר. קחי את הגוש ותני לו להשתחרר. זה לגיטימי. זה הכרחי. מחר יתחיל לו בוקר חדש וה
תזרח ולך יהיה קל יותר לנשום עמוק. תפנקי את עצמך, תפרגני לעצמך והפעם הבאה תהיה הפעם המנצחת. בהצלחה

galibos

New member
../images/Emo24.gif מרגישה יותר טוב +שאלה

תודה לכן. באמת. עזבתי את המשרד אתמול תשושה מבכי (טוב, אפשר לדמיין שעבדתי המון אתמול) ונסענו לפגישה עם פרופ' לאופר. הוא בסדר!!! ודווקא טוב שביום של התשובה הייתה לי פגישה איתו כי הוא ישר הכניס אותי ליאללה, השלב הבא. אז אחרי שלושה חודשים עם איקיקלומין, הוא פסק שזהו, עוברים לגונל. והנה גם אני אצטרף למזריקות. אני עוד בהדחקה! ועכשיו להתייעצות קטנה ברשותכן. פרופסור לאופר מקבל אותי דרך מאוחדת, במרפאת הפוריות של הקופה בירושלים. הוא מצויין וצוות האחיות שם פשוט נפלא ועובדות כמכונה משומנת הייטב. למרות זאת, אתמול, בשיחה עם האחות שאלנו אותה דוגרי: תגידי, אם נעבור לפרטי זה יקדם במשהו את הביצועים שלנו? היא אמרה שלא. אבל אם כבר שוקלים פרטי לחלק מהטיפול, אולי כדאי את ההזרעה עצמה לעשות פרטי. את ההזרעה עד עכשיו אנחנו עשינו בהדסה הר הצופים, לא פרטי. האם שלב ההזרעה הוא שלב שבו יש למומחה מנוסה יתרון על פני פחות מומחה? האם כדאי להשקיע בפרטי לשלב ההזרעה? אני מאוד אעריך את דעתכן ואף את דעתכם. ושוב, תודה על החיבוקים!!!!!

Galit29

New member
תני עוד צ'אנס לרפואה הציבורית

אני לא חושבת שיש איזשהו הבדל חוץ מאשר היחס כמובן! בכל מקרה ראיתי שהמצב רוח הרבה יותר שימשי, תמשיכי ככה לפעמים לעשות דברים ישר אחרי הנפילה עוזר מאוד ובהחלט לא רצוי לישון כל הדרך להריון כי מפסידים המון דברים יפים בדרך. שיהיה בהצלחה!

נועם@בת

New member
אני לא חושבת שיש כאן מקום לטיפול

פרטי. לפעמים זה ענין של נוחיות, לפעמים רופא פרטי יקבל אותך אחרי הצהרים ולא תצטרכי להפסיד ימי עבודה, אבל מעבר לזה אין הבדל משמעותי. אם את מטופלת במחלקת פוריות כל הרופאים שם אמורים לדעת לעשות הזרעה (אם כי יש כאלה פחות מוצלחים). רופא מיומן לרוב יכאיב פחות מרופא מתחיל. במקרה הזה כדאי שתבררי מי הרופאים האחרים שיכולים לטפל בך ואם הם טובים. את הכסף תשמרי לבזבז בשילב.
נועם

למעלה