עוד הקפצה...

Digi Lista

New member
גיליון סיכום המופע

היי לכול הקוראות והקוראים אנחנו מקווים שהייתם במופע הגדול(עכשיו יתחילו המופעים הקטנים ברחבי הארץ) ואם לא הספקתם לרכוש כרטיסים הרי שאנחנו כאן במערכת דאגנו להעביר בלייב חלק ממה שקרה,הגיליון הזה יוקדש כולו לסיכום המופע-כאן נביא תמונות שעוד לא ראיתם,דיבורים ורכילויות שעוד לא שמעתם וכמובן שלא נזניח את הכוכבים שיספרו חוויות אישיות. מקווים שתיהנו כמו תמיד,המערכת

Digi Lista

New member
טאי ודי(הטור של טאי)-והפעם...

אהלן אהוביי,מה שלומכם? אחרי כול ההכנות,החזרות,הסיקורים,הדחיות והביטולים סוף כול סוף נערך המופע שלנו אצלכם בארץ הקודש. אני חייב להגיד שהופענו בהרבה מקומות אבל באף מקום לא זכינו לאהבה עצומה כמו שזכינו מכם,נדהמתי כאשר כול פעם שמעתי מהקהל צרחות בנוסח "טאאאאיייייייייייייי בבבווווווואאאאאאאאא אללללללייייייי""מימי תעשי לי ילד","מאט תעשה ממני כביסה!"(למה שלא יעשה גם תנור,מגהץ ומדיח?)ועוד כול מיני דברים שאני לא בטוח שלא יצנזרו אותי אם אני אכתוב,זה היה משכר ומדהים,להופיע מול מצלמות זהדבר אחד אבל לקבל את הקהל ככה בכמויות מול הפרצוף זה פשוט הלם רציני,בזכותכם המופע הצליח ועל זה אנחנו חייבים לכם
אז
עכשיו קצת סודות מאחורי הקלעים-שלוש שעות לפני המופע היו בעיות בסאונד-הרמקולים לא עבדו,כמעט ביטלו בהפקה את המופע אבל אנחנו(כול משתתפי הסדרה) לא הסכמנו לותר ולאכזב אתכם המעריצים שלנו,אלה שנותנים לנו את הכוח להמשיך,חברי 'נארוטו' להקת החימום שלנו החלו לריב ביניהם,טאקויה,מאט ואני ניסינו להפריד אבל ללא הצלחה ושתבינו שכול זה קרה שעה וחצי לפני המופע ועוד לא הספקנו להתלבש ולפתור את בעיות הסאונד,מימי הייתה בלחץ שלא תספיק להתאפר ולא הפסיקה לצרוח,לקארי התגלה חור בשמלה של השיר "נערות הפרחים", הנרי החליט שהוא מפחד לעלות על אופנוע(אחרי שכבר בחזרות הגנרליות הצלחנו לשכנע אותו לנסות) בשביל השיר "לא שם קצוץ ויש לי אופנוע" אז השיגו לו ברגע האחרון אופניים מהשוק הקרוב,יולי שכחה איפה היא שמה את הקסדה שלה ואנחנו הרי חינוכיים ואסור לנו לאפשר שהקהל שלנו יראה אותנו רוכבים על אופנועים בלי קסדות...,המונית של ג'ו ואיזי מהשיר המשעשע עליו קראתי שדיווחתם באחד הגיליונות הראשונים "יש לי מונית" לקחה מישהו ספיישל ולא נראתה באופק...ריינמון עשתה מוימון שבר עשרוני והיה קצת קשה להחזיר אותו למצב נורמלי,אימפמון השתמש בהתקפת הבדאבום גרוס ושרף קצת מהשיער הבלונדיני טבעי(בזה האמת אני לא בטוח,טאקויה שאל אותה את זה פעם אבל היא לא ממש ענתה) של זואי ואלה רק חלק מהדברים שאני זוכר. בזמן שהיינו כאן בארץ יצא לי לצפות דיי הרבה בטלוויזיה ונתקלתי בכמה דברים מעניינים כמו התוכנית "קחי אותי שרון" האמת שלדעתי מדובר במישהי שצריך דחוף לקחת ורחוק מכאן, הפרסומת החדשה של קרלו היא ממש חיקוי לפרסומת של יוטבתה עם החנון הצנום ההוא שנרדם בהצגה(אם הוא היה במופע והייתי רואה שהוא נרדם הייתי מארגן את דיוויס וטאקויה וקופץ עליו כדי שיקום!),קבלתי גם הצעה להופיע בדבר כזה שיש אצלכם כול שנה ונקרא "פסטיגל" אמרו לי שהשנה הוא יעסוק בנושא "מסביב לעולם" ויהיו שם צוציקים שלא מגיעים לרמתנו מ"פינת אור",רודריגו(מהתוכנית שסיפרתי עליה קודם),שניים ממנחי אקזיט,שניים מכוכבי טלנובלות ואופרות סבון שמשודרות אצלכם ועוד כמה שאני לא בהכרח מכיר,נאלצתי לסרב כי המחוייבות לדיג'ימון קודמת לכול אבל יש מצב שאני ועוד כמה נתרום את קולנו הענוג במקום שחלק מהעיסה הממוסחרת יופיעו,עוד מוקדם לדבר על זה. עכשיו מתחילה תקופת החגים אצלכם,אני מת לראות איך בדיוק אוכלים רימון ואם תפוח בחומר החום הזה ששכחתי איך קוראים לו(ריקה סיפרה לי אבל בדיוק היה משחק כדורגל ממול ולא התרכזתי...סליחה ריקה),ואיזה קול משמיעה החצוצרה המוזרה. שיהיו לכם שנה חדשה מוצלחת,ימים טובים,חגים שמחים ובלי פיגועים(מהשהות שלנו וממה שלמדנו עליכם ועל ארצכם קודם לצערי פיגועים הם חלק משגרת החיים פה) והיקר תשמרו על עצמכם,על הבריאות,האושר ושלעולם לא תפסיקו לשמוח ולחייך. אוהב אתכם,מת עליכם,אתם מדהימים ואין כמו ישראל,באהבה עצומה,טאי. (ובמיוחד בשבילכם עוד תמונה שלי שצולמה בישראל)

Ray girl

New member
ליסטה

אני לא יכולה יותר לכתוב את מאט מסביב לשעון.... מצתערת...

Digi Lista

New member
לא צריך להצטער...

בכלל העיתון הפך להיות רק טורים וזאת לא המטרה,בעיקר לא בגיליון הזה בו אמורים לסכם את המופע,להביא תמונות ממנו ומאחורי הקלעים(וגם ממפגש המעריצים שנערך יום אחרי זה...),שכחנו גם לדווח על החתונה של מימי ויולי בארץ כמו שהבטחנו באחד הגיליונות ובקיצור הזמן קצר והמלאכה מרובה-יאללה לכתוב בכמויות!!!! ואהבתי את מה שמיתר,עדי ורינת(או מיכל?) כתבו

Ray girl

New member
אני לא יכולה לכתוב בכלל

סליחה... פשוט הלכה המוזה ואני לא רוצה להעתיק שוב

Digi Lista

New member
תמיד את יכולה לשים תמונות...

ולכתוב איך הן בדיוק קשורות למופע(אולי הם מקליפים,אולי מאחורי הקלעים,אולי אחרי המופע...),את צודקת שעדיף לא לכתוב בכלל מאשר להעתיק(*גניבת זכויות יוצרים*) ואם אין לך השראה וחשק זה בסדר לא לכתוב כלום
ועכשיו נקפיץ כדי שהעיתון יגדל...יאללה חבר'ה!

meytar

New member
אבל הכי כיף זה לכתוב טורים.

וגם ככה לא משלמים לנו כסף על זה...

Ray girl

New member
אני פשוט לא יכולה

;_; אפילו פפרוצי וסתם כתבות אני לא יכולה

meytar

New member
התכוונתי למה שליסטה אמרה.

שהרעיון של העיתון זה לא רק טורים.

Goggle Girl

New member
זאב בודד בע"מ - הטור של קוג'י

....................... ...................... ...................... ...................... *שיעול* סיכמנו כבר שאני לא יודע איך להתחיל את הדברים האלה, נכון? טוב, אז ננסה בכל זאת. היה מטורף. היה בלתי יאמן. היה משהו שישאיר לי טראומות לכל החיים. בקיצור, חברה, אהבתי. אין, זה היה פשוט משהו אחר לעלות לבמה ולראות חצי קהל מתעלף. ממה, ממני? אני סתם עוד בחור עם בנדנה. ואל תאמינו לשמועות, לא הייתי מסומם כשכתבתי את השיר ההוא. אני וטאקויה פשוט אכלנו הרבה סוכר לפני כן, אז... אבל באמת, זה היה משהו אחר. שלא תבינו אותי לא נכון, אני רגיל שמצביעים עלי ברחוב, אנשים מתעלפים וזה, אבל אף פעם לא ככה! הייתי פשוט בשוק, אתם אנשים מדהימים, אפילו הפאנגירלז שעשו לי מארבים ברחוב. מה אני אגיד לכם, ריצה בעולם הדיגיטלי זה פיקניק מול התימרונים לברוח מכן! המשיכו כך! אבל אם זה היה תלוי בי, הייתי ממשיך להופיע עד היום בלי הפסקה. אתם פשוט קהל נפלא, נהדר, מפחיד, משגע וכו' וכו'. וניראה לי אני אסיים כאן, כי אני רואה פאנגירלז מתאספות ליד הדלת ועוד כמה מנסות לפרוץ דרך החלון. אך אל דאגה, אני והמוט שלי ניראה אתכם שוב! והפעם בשיר במופע הבא! אז אהבה, חיבוקים, עוגיות ועוד, מינאמוטו קוג'י.

meytar

New member
גם אני רוצה להתחיל טור!

מממ.. חשבתי לעשות על איזי. מה אתם אומרים?

moon flower

New member
אפשר גם להתחלי טור? זו גרסאת נסיון

ואני לא ראיתי משהוא עושה על הדמות הזאת (קן-צ'אן! קן-צ'אן!!!) אמממ טוב... אז ככה ^^: שלום לכם ישראלים יקרים! אז כן, המופע אכן נגמר, אבל אני וורמון עדיין מלאי אנרגיה (באיחוד בגלל שמשהוא *אהם מסתכל על דיוויס אהם* שם לנו יותר מדיי סוכר ואבקה בקפה), אני לא פגשתי הערצה כזו בכל ימיי, לא סתם המפיקים אמרו לי להיזהר ולא ללבוש את סוודר האפור-סגול שלבשתי בסוף העונה, אני כרגיל פה בארון הגרביים, מעדכן אתכם עם הלב-טופ שלי, יולי ייעצה לי על מרתף הכביסה אבל פה יותר מרווח (לכו תבינו למה... הארון תופס חצי חדר ואני יושב בסופו), אז בעצם אני רוצה להגיד תודה להמווון אנשים! לכם מעריצים ומעריצות (מעריצות בעיקר לפי מה שהבנתי), דיי-צ'אן שתמך בי לאורך כל הדרך וגם לוורמון, התולעת עם הלב הכי רחב שאני מכיר (מישהוא אמר שאני לא מכיר עוד תולעים???), ולקוג'י וקואיצ'י שהצילו אותי מחלק דיי גדול של הפאנגירלס (קוג'י למה אימצת מקל?!) אוהב, מארון הגרביים קן איצ'יוצ'י! אממ אז טוב הטור ייקרא כן זה קן (מקורי ביותר...), ואם אין עליו טור ואין מתנגדים אז אני ימשיך לכתוב אותו! ^^

meytar

New member
את אמורה גם להוסיף תמונה..אחלה

טור! ונקרעתי מהקטע עם התולעים!!

moon flower

New member
וואלה התמונה

טוב, אז אני חזרתי אחריי הפסקת שירותים בפעם המי יודע איזו (סיכמנו עם המפיקים לא להכניס לפה שירותים ביולוגיים), אז כמו שאנשים פה (או שבעצם אישה כן...) ציינו פה ששכחתי תמונה הנה היא, ניסיתי קטע שבו רואים אותי בסולו אממ טוב, נא לא לשים לב לגבינה הוורודה שמאחורה... אני ממשיך לעדכן עם הADSL שהתקינו לי (כל הכבוד לחתול ההוא בפרסומות לברק 013!), אממ טוב, אני נכנס עכשיו לגומה הפרטית שלי כי לא חביב עליי במיוחד הקטע עם הגרביים של טאי ודיוויס (אני אולי גם מתאמן בכדורגל אבל אני מעדיף לשמור על הגיינה סבירה יחסית...) אממ טוב, מה לספר לכם עוד? הכינו לי מארב עם מצלמות נסתרות בשירותים (וככה לנצל לרעה נייר טואלט כתום עם כלבלבים?!), כמובן שהבחנתי בזה דיי מהר... אני מומחה (מה רק לא עושים בשביל לשרוד) אממ טוב, אני עומד לספר פה סיפור קצת טראומטי (לפחות מבחינתי...) על איך שפגשתי מתחזה לוורמון וניסה לומר לי שנבחרתי להיות הכוכב הבא של פרסומות להאגיס (לא אני לא... אני לא הולך עם חיתול כמו בלי חיתול בכלל צהובונים! ><) אבל לא הסכמתי כי אני חייב להישמר נאמן (וזו לא בדיחה... טוב לפחות לא במובן הזה) לחיתולים של הברווזים האלה (שאלתיאל קוואק המשודרג?) אם כי כיום אני נגמלתי מהם (למעשה זה היה לפניי חמש שנים אבל מי סופר...) או-או... דיוטי קולס (וגם הצוואר של דיוויס מתחנן שיחנקו אותו... קפה ><) עד כאן! קן איצ'יוצ'י מארון הגרביים!

meytar

New member
איזי- נחבא אל המקשים!

שלום גבירותי ורבותי. מכיוון שזה הטור הראשון שלי, אני בטוח שהוא יהיה בין הכי טובים. אני צריך רושם ראשוני טוב מכם. החלטתי ללכת בעקבות חברי טאי, דיוויס ומאט שעזב אבל אני מקווה שיחזור, ולכתוב טור משלי ולספר על החוויות שלנו. המופע היה ממש מגניב, אפילו שלא הופעתי הרבה, אלא עזרתי בסאונד, והשארתי את הבמה לחבר'ה שיודעים להופיע יותר טוב ממני. כמה שישראל יפה, אני כבר מתגעגע הבייתה, למחשב (הקבוע לא הנייד) שלי, להורי החורגים, ולכלב החדש שלי יוטר (כמו UTER). לפני חמש חודשים ביפן, חתמתי חוזה עם חברת התקליטים הט-ארצ'י. בתוך הדיסק יש את משחק המחשב והתוכנות הטובים שכתבתי מגיל 6 וחצי, והוא כולל גם תיעוד ופיתוח המחקר שלי שיצרתי קאלומון דו-ראשי. אם במקרה אתם נוסעים ליפן תוכל לזהות את הדיסק. הוא נראה כך
(הבאתי את הדיסק המקורי ואני מוכר אותו במכירה פומבית, התרומה תוקדש לאגודה לעידוד סרטי אנימה) בזמן שהותי בארצכם היפה, קלטתי כמה סלנגים שלכם כמו- זואי היא שחיפית, מימי היא כוסית, מאט הוא בישי (הוא הולך להרוג אותי על זה *או שכדי לשלוח לו וירוס?*) וג'ו הוא סחבק שלי. מה אתם אומרים? אז להתראות עד הפעם הבאה- שלכם איזי!

meytar

New member
אה ולאחר שיטוטי בפורום הנחמד שלכם

גיליתי שאתם בכלל לא מדברים עלי אלא על כל הדיג'יגורלים ה"חתיכים" כמו מאט, קאוצ', קוג'י ונערי המשקפת- אז ביקשתי מאמא שלי שתשלח לי תמונה שלי דרך האימייל, ותראו כמה אני תחיך פה
מיתר*חושבת בלב*"כן ממש"

Goggle Girl

New member
איזי הוא בישי!

כולם בישים בדיג'ימון. אפילו קודי אמור לגדול להיות בישי! וטומוקי, אם הוא יגדל להיות טיפה דומה לאחיו הגדול (שבצורה מחשידה דומה לקואיצ'י o_O) אז בכלל טוף. וג'ונפי הוא בישי עם טיפה עודף משקל, אבל גם הוא נכלל.

נקרעתי... חחחח

נקרעתי... "תראו כמה אני חתיך..." קרעת אותי...
שאני צוחקת אי אפשר להפסיק אותי !!!

Digi Lista

New member
וולף גירל לא הבטחת משהו לעיתון...

משהו על בעיות טכניות למשל...

למעלה