עוד הקפצה...

Kenny Girl

New member
תראה

אני ממילא לא פה הרבה וגם ככה קשה לי לחשוב על דברים... (מה לעשות?) אבל אני אשתדל יותר

Digi Lista

New member
למה את לא כאן הרבה?

בזמן האחרון אף אחד לא כאן הרבה(אצלי לפחות זה נובע מלחץ סוף שנה)...כול כך גרוע כאן?(אני אשמח להצעות לשיפור,כמו תמיד)... אני יכולה להבין את התיסכול של מילי(אני מתרגלת לאט לאט לעבור מרייסטלין למילי
)הוא מנסה,יוזם,מקפיץ,כותב,משחק והוא רוב הזמן מרגיש שהוא היחיד...

DiGiHiLa

New member
גרוע כאן?!

מה פתאום... 140. קאבוטרימון אומר שהוא מתגעגע לווילו שנסעה לטיול השנתי 141. הוא גם מוסר לה מזל טוב ליום הולדתה 142. הוא שמח שהיא לקחה בסוף את הפלאפון איתה... 143. והוא לא שמח שאני אומרת לכם מה שהוא מרגיש

Kenny Girl

New member
ליסטיקי אל תגזימי! לא גרוע! ההפך הו

הוא הנכון (תפוז והמגבלות שלו...) 144. הוא אוהב לרקוד לטינוס 145. ועכשיו הוא בא ממערב כדי לחנוק אותי

Digi Lista

New member
שמחה לשמוע../images/Emo13.gif

146.גם אל רייסטלין שעוד לא נסע הוא כבר מתגעגע(הוא יודע מי ממשיך אותו הכי הרבה
) 147.הוא מתגעגע לניקי ורוצה שהיא תחזור 148.גם ליאקומו הוא מתגעגע המון המון המון אבל היא נעלמה כבר חודשיים כאילו בלעה אותה האדמה ואין לו דרך לחפש אותה 149.אחת השאיפות שלו היא לשבור שיא במשחק הזה שלו

בע!../images/Emo3.gif

150. הוא רוצה שהמשחק ידבר על חייו האישיים 151. פעם הוא נגס בעץ 152. ונשברה לו שן 153. אז הוא הלך לרופא שיניים שידביק לו אותה 154. והרופא אכן את הדביק 155. את כל הפה שלו 156. בדבק מגע 157. עכשיו מתנהל משפט נגד רופא השיניים הזה 158. איזי מייצג את קאבוטרימון 159. הוא שונא חצילים מיובשים 160. הוא אוהב לשחק D&D

ליסטה, תוסיפי את ההמשך למאמרים

161. הוא אוהב לקרוא פאנפיקים על דיג'ימון 162. במיוחד את הסלאשים "טאיטו" ו"דאיקן" 163. הוא אוהב להשוויץ בשמלות הורודות שהוא קונה 164. ולצפות בעצמו מתראיין בטלוויזיה 165. בהתחלה הוא לא הסכים להגיע לארץ 166. אבל איזי הצליח לשכנע אותו 167. הוא אוהב לספר בדיחות 168. הוא יודע ג'אגלינג 169. הוא שונא לישון 170. זה מבזבז לו זמן מהחיים 171. והוא חייב את כל הזמן שהוא יכול להשיג 172. כדי לממש את תוכניתו 173. ולהשתלט על העולם 174. תתעלמו מהסעיף הקודם, הוא מכחיש ואומר שהתוכנית היא להביא שמחה לכל הילדים ברחבי העולם 175. אבל ברור לכם שהוא משקר, נכון? "מהמם חשמלי!" *מתעלף*

למעלה